bence BMW'nin açılımı "Bring Me Woman"...
yani BMW'si olan adama vermicek kız var mı Türkiye'de?
yani BMW'si olan adama vermicek kız var mı Türkiye'de?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İlk BMW'mi, babamın İstanbul çapında namlı bir BMW ustası olması ve BMW'lerin içinde büyümem yüzünden, binbir hevesle 17 yaşımda satın aldık.. İlk bakışta, hiç gösterişli bir araba değildi aslında. Araba denilen icadı sadece geniş çaplı çelik jant ve ''full + full'' kafasıyla satın alan zihniyetin anlayamadığı bir duruluğu ve güzelliği vardı bu arabaların..
Bir tabureye oturup, o duru ve akıcı çizgilerini seyrederdim hep onun. Arka camların köşesinde bulunan o kıvrıma (Hoffmeister kıvrımı) hasta olurdum.. Uçak kokpiti gibi tasarlanmış ve sürücüye dönük olan orta konsol egomu okşardı.. Baklava dilimi gibi olan ve metalik sarı-gri renkli Alpina jantları nefesimi keserdi.. Yani bu araba markası, vakti zamanında böyle sevilir ve görsel zevk eşiği yüksek insanlar tarafından tercih edilirdi.. link
Yıllar yılları kovaladı.. e21 kasa kodlu ilk BMW'mi satıp yerine bir e30 coupe kodlu bir BMW aldı bu sefer bana babam. Alpina Beyazı renkli ve siyah deri döşemeliydi. 1.8 motor performansı ile 2.0 performansı sunan 318is model isminde, özel bir seriydi.. link
Bu arabalarda, diğer hiç bir markada olmayan ve herkesin anlayamayacağı bir kalite hissi vardı. Çok gösterişli olabilecek bir araba değildi yine her zamanki gibi. Ama çok tatlı ve duru hatları vardı. Arka camları, köşeden bir mandal ile dışarıya doğru 5-6 cm kadar açılıyor ve o haliyle eşsiz bir görüntü oluşturuyordu mesela..
Yıllar yılları kovaladı.. e46 kasa kodlu 3 serisi pçıktığında, artık mükemmelliğin son sınırına yaklaşmıştı Bayersiche Motoren Werke.. Çok tatlıydı.. Fakat tek farkı, bu eşsiz güzelliği, BMW'yi BMW yapan adam Klaus Luthe'un değil, göreve yeni getirilen Chris Bangle denilen adamın yaratmış olmasıydı... ve her zamanki gibi, her yedi sene sonunda onun da kasa modeli değiştirildi..
Artık e92 vardı..
Casus fotoğrafları basına sızdığı gün, insanlar şaşırıp kaldı.. Çünkü son 3 serisi, bir efsane devamı gibi değil, vasat bir Japon arabası gibi duruyordu.. Dolmalık biber gibi bir arka tasarımı vardı.. Ucuz plastik malzemeler, kromaj kaplama ile kaplanılıp, insanların gözüne sokulmaya başlanmıştı.. Yani, bu model bir BMW olamayacak kadar, absürt ve ''gösterişliydi''..
Kullanıcı kitlesi de değişmeye başlamıştı artık.. Nerede yeni zengin, direksiyon başında burnunu karıştıran bol vücut kıllı vatandaşlar var, hepsi birer birer BMW sahibi olmaya başlamıştı bu ülkede.. Yani artık bir BMW sahibi olmak ''kroyum ama para bende'' demenin yeni göstergesiydi..
Artık bu efsane,zorba satış politikalarına, ucuz işçiliğe, allayıp-pullamalara ve ''yeni kullanıcı kitlesinin isteklerine'' göre dizayn edilip, üretiliyor artık.. ve bu markayı kullanmak, bu kitle ile aynı seviyeye düşürüyor artık normal bir insanı..
Katiyetle uzak durmayı tercih ediyorum artık.. Alfa Romeo onun yerini tam olarak doldurmasa da, iyi.
ben volkswagenciyim aga
Nedir bu BMW hastalığı sanki erkeklere has araba sahibi olmak
arabanız var diye herkız sizindir diye bir şey yok sanki araba dediğin ne
cebine 5ooo lirası olan alıyor amma uçuyorsunuz ya
BMW almak bu devirde bir bayan için cokmu zor artık :)) vereceğime aslanlar gibi calisir gider kendi arabamı kendim alırım değilmi :)) basaramayacagimiz şey yoktur baylar fazla hafife almayın ...
Cevap
17Cevap
Yahu ben anlamıyorum sizi. Benim arabam 2012 BMW 3.20d, bazen showroom'umuzdaki Porshe Cayenne de biniyorum. Arabadan yana skıntım yok. Kolumdaki saat Rolex, cebimde üç milyarlık telefon, giydiğim kot diesel 500 TL, üstümdeki trençkot 500 TL, giydiğim ve kullandığım herşey marka. Sırf kullandığım parfüm 700 TL.. Yakışıklılıksa karizmaysa Allahına kadar yani.. Elde edemeyeceğim kız yok. Fakat anlamadığım şey: siz neden olayı hemen cinselliğe bağlamaya çalışıyorsunuz? Cinsellikten başka yapılacak çok fazla şey var yani. Ayrıca şunu da belirteyim: bazı ortamlarda sıradan bir bmw'nin hiç değeri yoktur. Hadi şimdi iyi günler canım.
kadınların parayla pulla veya egzosu kalın bir arabayla;etkilendigini sanan garip hemcinslerim...uğrastıgım halde tek cözemediklerim...anlamı derin 10 satır,ve isteği acık derin bir bakış,bir okadarda şeffaf icli bir dokunus;define degerindedir kadına,dogru bir kadınsa eger...mutlu edebilmek ona olan sevdanın katsayısı ile alakalı bir havuz problemi aslında...yani;sevgi muslugunu ne kadar acman ve kadın ruhunu kac yılda doldurabilmenle eşdeger...zeka gerektiren bir değer...bir kuru ekmekle doyurabilirsin seni gercekten seveni;önemli olan onu mutlu edebilecegin pembe anlarla alakalı...bilmelisin,ezberlemelisin karsındaki uzun saclı rüyayı...
bu soruyu soran ucube, senin o kafayla elde edeceğin tek şey sağ elinle veya sol elinle mutlu geceler olur, olmuştur, olacaktır.
Soruyu soruş şekline göre madem tüm kızlar/kadınlar sana göre oyle, annen hangi BMW ye verdi de senin gibi bir oğlan çıktı meydana. terbiyesiz velet, yaptıgın genellemelere bak once.Burda hepimizin annesine, kız kardeşine, sevgilisine hakaret etmiş oluyorsun. yaş aralıgı 18-24 yazıyorda, beyin aralıgın daha 3-6.
yoktur müdürüm. kendimden biliyorum. unutulmamalı ki BMW kendi başına bir erkeğin amiral gemisi olsa da, yanında iki adet ufak tool da gerektirir.
Marlboro paketi ve Zippo. ;-)
"coupe mercedes al, versin.. (bmw z3'e de verenler çok.) " :DD
Kızların hepsini aynı kefeye koyman hiç hoş değil.Bir otomobilin satın aldığı kız aşık değil motordur.
BMW nin acilimi : bicycle, metro, walk. :) biz ogrenciligimizde boyle derdik hahaha. ayrica her bmw si olan rocco takilamiyor, bmw si olup bakir takilanlar var. sonucta bir z serisi ya da 750li degil altlarindaki cogunun :)
arabaya vermiyo kimse adama veriyo araba adamı adam etmez. eşşeğe altın semer vursan yine eşşek sonuçta.
ayrıyetten bu vermek lafını da anlamıyorum ne demek vermek yaa
haa bide şerefsiz kız araba ayrımı yapmaz .. öyle kızda karı.. ona tamat eden erkekden adam olmaz... bi bmw sahibi olarak diyorum.. modifiye bi hobidir tıpkı voleybol gibi...
Tamam araban varsa ve lüks bir markaysa kadınların gözünde çok ilgi çekersin ama sahte oluyor o sevgiler emin ol buna ,senin amacına bağlı yani. Ve bmw diyince aklıma 6 serisi ve M serisi geliyor başkada bişey gelmiyor ; )
Bmw gs motorum var ... sanırım sırf kızlar değil siz erkekler içinde geçerli aynı şey
Borbet jant çakal kasa full iç dış neonlu siyah mat boayalı hatasız bmw içi yapılı 3bin tl lik ses sitemli krem deri koltuklu satlıkkkkkk...
sanmam alman otomobili ya. daha çok bringen mir weiblich olabilir
Vermek nedir gerçekten siz kadınları ne görüyorsunuz(!)?
"Bu dahil bütün genellemeler yanlıştır." F.NİETZSCHE
olay budur
Ne alaka.Ben de türkıyede yasıyorum ama sanırım yasamıyormusum :/
halbuki azcık empatin olsaydı verirdim, başka şeye lüzum yok.
Bayerische Motorenwerke yide buna yorumladınız ya helal :))
ne alakasi var arabayla ha dersen hic mi yok var 3 5 gun takilmak icin
Türk kızlarının ikinci bir özelliği hiç bişeyi kabullenmezler hep inkar ederler biliyormuydunuz ?
biz biz murat 131ciyiz.
meğer umarsız ruhum abazanlığa talimmiş.
sen bu kafayla çok elinde gezersin bence
Ruhu or.olanlar için geçerli bir durum
arabayla ne alakası var iyice saçmaladınız...
şimdi verilecek şeye göre değişir.
bu konu sıkıntılı biraz
:D:D :D farklı :D
benim masrafım var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar