bazı arkadaşlarım farları eyleyner çekilmiş gibi duruyor dedi ve ben bu arabadan almak istiyorum kadın arabasımı bu?

hayır kadınsıya benzemiyor. seksi kaslı erkeklerin kullandığı arabalara benziyor (filmlerde genelde böyle oluyor)
para varsa düşünmeden al. arkadaşların dedikleri de yanlış. nerelerinden uyduruyorlarsa bilmem ama baya erkek için araba.
BMW m5 e60 kasa
V10 550hp 6000 motor. Bayan arabası derken? Piyasası 250-300 bin lira arasında.
Yıllık vergiside 10 bin lira
520d al e60 kasa yine aynısı ama motor hariç tabi makyajsa
O yüzden ucuz. M5 istiyorsan dediğim gibi piyasada 250-300 bin lira
Alakası yok, gayet erkeksi bir araba
Cevap
18Cevap
M5 bu ya ne hatun arabası oha sendr.. 507 bg v10 motor.. sen o bazı arkadaşlarna selamı mı söle bir ..
Siyah renkli BMW'lar bayansı gelmiyor bana. bir de herkeste BMW olduğundan bence eski havalılığını, asaletini kaybetti.
Türkiye'de BMW m5 e60 kasa sayılı var hocam.
Anladım marka olarak söylemişsin ben yanlış anladım. Ama öyle düşünme BMW var BMW var 1890 model BMW binen adamda BMW diyor 2016 modele binende 😂
Hayır ne alakası var. 5 serisi bu. kadın arabası demek için daha küçük bir araç olması lazım. 5. xxler geniş hacimli bir arabadir
Soru sormak için mi sorma kardeş al bin üstünde resmini çek kadın arabası diyenlere de kadın gibi araba bana hayırlı olsunn
Al sen bu arabadan duruşu yeter , Kıskanmışlardır be öyle saçma şeymi olur
BMW bu arabayı yaparken arkadaşlarına sormamış tamamiyle dehşet bir araç onlara bakma gönül rahatlığı ile tercih et
Arabaların cinsiyeti olmaz. Paran varsa al gitsin.
Önceki arabam tavsiye ederim ;)
Ne alaka hiçte öyle görünmüyor :D
Yok yaa ne kadın arabası olacak.
Sacmalamislar BMW gibi asil araba pek yoktur
Oha arabanın kadını erkeği mi varmış 😄
Evet 😄
ben gezemem www.fiatforum.com/.../...w-car-punto-2012-gbt.html şu arabaya bak bikere bunla gezen erkekler var
Vişne çürüğü güzel renk
Acilimi zaten B u araba Men ve Women icindir
Hiç alakası yok göz kırpıyor resmen
ne alaka ya😂
Hayır ne alakası var
Ne alakası var emenike
Degil
Hayır
yok bea
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar