Demesind aldırma ha çakallık değil de fırlamalar kullanıyo diye öyle demiş olabilir ancak bende bmw nin her kasasını kullansım e30, dan f11 kasasına kadar bmw ye bakış açısı bu ülkemizde aldırma
Aynen öyle o bmw ile amaç sadece drift yapmak değil yol tutuş ve keyif almak yani hangi arabada gidersen git ancak bir 46 kasa ile şehir trafiğinde bir jaws misali seyretmektir bmw ve ağır devirde trafiğin içinde iyi ilerlemektir veya anı geldiğinde 260 ile yolu almaktır kısaca uzun yol arabasıdır ve anlayan herkes bunu yapar zaten
İyi anlatın , üçüncü viteste 200 görüyor otobanda gelipte ucuz araç demeleri bana koyuyor tamam E36 25-35bin arası ama şaheser bir araç ucuz olduğu. İcinmi böyle diyor o anlamadım
E yani ama boşver herkes kesesine göre biner bakma kalkıp 200 bin bayılıp benzin ya da mazot alamayan saksağanlar ile dolu memleket herşey gösteriş değil
Çakal insan olur ya böyle nasıl diyim drift atıp kız etkileyen veya yüksek ses müzikle dolaşan egzoz takan lastik yakan tıp olur ya ona çakal diyorlar kendilerince ama cakalik değil kız tavlamak için yapmıyorum zevk alıyorum lastik yakıp drift atınca buna çakallık diyorlar
En İyi Cevaplar