Eşime işe gidip gelmesi için araba bakıyoruz 50.000tl bütçe ayırdık. Bu arabayı kullanan bayan varmı? Şehir içi 25krs yakıyormuş nasıl araba? Başka önerileriniz var mı az yakan çok kaçan?
renault evet az yakar ama tam bır teneke yıgını ksınlıkle buna bu kadar para baglamam 25 kurus falanda yaktıgı yok bunun ıcın aracın bakımlı ve sartlarında kullanılması gerekır o yapılan testler ya da yuk durumu kullanım seklı yolcu sayısı baz alınır her soylenılene ınanma bende kullandım 27 kurustan asagıya dusmedı sehır dısında ancak 24 kurusu goruyor kı arac full bakımlı olmasına ragmen wolksvagen ya da opel dusunebılırsınız
Esime FB7 honda civic aldim otomatik eger buyuk demezseniz araba cok guzel. Yakiti iyi bu arada arabayi 64.500 e aldik proforma faturada aracin normal degeri 33.000 gorumuyor geri kalani vergi :( yazik bize cok yazik o kadar vergi veriyoruz elin oglu kalkiniyor :(
2004 model civic vardi 80.000 km surdum 165.000 de satmistim 1 kez motor kapagi acildi ondada sibop ayari icin hicbirsekilde skinti yasamayacagin guzel bir araba sonuna kadar tavsiye ederim hele cocuk varsa arkatarafta saft denilen tumsek yok o cok onemliydi bizim icin :) istedigum gibi arabayi doldurabiliyordum kesinlikle honda al derim
Görüntü olarak güzel bir araba fakat 2. El bile olsa 50bşn tlyi böyle bir araca bağlama ☺️ Daha küçük ve 25 bin 30 bin TL arası modellere bakma ı tercih ederim.. Ben ilk Polo ile geliştirdim direksiyon eğitimimi☺️ Risk alma derim🙏
1
23 Yorumla
Soran
+1 yıl
hmm polo nasıl rahat mıydı sana göre? Ben polo da kullandım ama tepkileri geç geldi bana
2 yıl kadar kullandım çoksa memnundum sonra Toyota ya geçtik 💁🏻 Eşiniz için rahat olucak küçük arabalar bakmalısınız en zamanki kendisini hazır hissetti gerçek anlamda o zaman istdğiniz pahalılıklara bakabilirsiniz.. Ama şu an tavsiyem ayaklarını yerden kessin işe götürüp getirsin Allah korusun ama küçük bir çarpma ya da sürtmede basınızı çok ağrıtmayacak bir araba olmalı..
50binin varsa ve bu paranın hepsini kullanacaksan eğer sakin böyle çöp arabalar alma Toyota al wolsvagen al Opel al ama corsa alma bu paraya Honda al Nissan juke al ( juke nin fiyatını hiç bilmiyorum ) sağlam araba al. İlk aracı olacaksa bence bu araçların dusuk modellerine bak almışken iyisi olsun diyorsan saat leon al ama dizel al gerisini düşünme
@sylarsy örtemin siz benden ne istiyorsunuz ben soran Arkadası kırmak istemedim resim koymuş paylaşmış☺️☺️ hem yorumlarımı okuduysanız dişünceşerimi zaten ifade etmiştim.. hem örtemenim ayıp oluyor ama ismimiz kalıcak asosyal ârafta35✌🏻️🙏
Koltuk ayarı falan var. Sırf kadın olduğu için suv araçlara binemez mi yani? Binerse rahat mı edemez? G. te göre kolduk yapılmıyor. Ayrıca tüm erkek vücüt ölçülerinin de aynı olmadığını biliyorsun. Çok alakasız.
@Kayhannnnn kullandigim icin biliyorum. Acemi birisine yeter bu araba. Hyundai modellerine de bakabilir arkadas. Sonucta ise gitmek icin son model bmw alacak degil ya
@Kayhannnnn kardesim adam ralli yapacak degil. ise giderken az yakan ekonomi arabasi ariyor detayi iyi oku. kendine de degil hanimina. Sen hanimina ise giderken ne alirdin. soyle biz de bilelim soran arkadas da ogrensin. Ben 7 yildir clio kullaniyorum daga bayira cikmadim ise giderken kullaniyorum. gayet te memnunum.
Alabilirsin kardeşim tutulan bir model yakıt cimrisi çokta iyi Allah kaza Bela vermesin Hayırlı olsun
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Elinizdeki meblag baya büyük. Nissan micra, Opel corsa, Ford fiesta, Polo, Ikinci el Yuksek model, düşük km ve dizel tercih edin. Paranin bir kismi cebinizde kalir hem.
bende yiğenime aldım dizel bizdeki yakıt yok denecek kadar az kalite yok denecek kadar düşük ergonomi sıfır eğer 50 bin diyolarsa ben sana 42000 e veriyim 2013 model bendeki sarı ama navigasyonlu felan bendeki
Guvenligi sifir. Kasasi dandik Ici dar Bagaji kucuk Birde uzerine 50bin para vereceksen durma. Sana onerim ya git golf 6 al. ya da skoda rapid. Ikiside on numara arac
En İyi Cevaplar