Kişilik & Karakter Sevdiğiniz insanlara karşı zor olmamak için basitleşir misiniz? Birhayalimvargibi Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Onları zorlamamak ve kaybetmemek adına böyle şeyler yapar mısınız? Veya yapıp pişman olduğunuz oldu mu? Sevdiğiniz insanlara karşı zor olmamak için basitleşir misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Sentezzzzz Takip Et Xper 3 Yaş: 28 , eic 38% +1 yıl Böyle bı girişimde bulunmam asla neysem oyum kendim gibi davranırim beni seven de böyle sevsin isterim 😏 2 0 Yorumla
hojiblanca Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 62% +1 yıl karakterimi incitmeden, hayatını kolaylaştırmak gibi bir görev üstlenirim. pürüz çıkarmamaya çalışırım ama fikirlerimde ortada olur. 2 0 Yorumla
Kırmızısapkalıkiz344 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 50% +1 yıl Basitleşmek derken biraz daha açabilir miyiz? 1 1 Yorumla Birhayalimvargibi +1 yıl Yani o insana hayır diyememek kaybetmemek adına. Yorumla
Nightwalk35 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Nasılsam öyle davranırım. Neden basitleşeyim ki? 1 0 Yorumla
darkleyl96 Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Hayır sadece daha düşünceli olurum 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 41,1b cevap paylaştı. Kimse için basitleşmem 1 0 Yorumla
bugencyazar Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı. asla. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Böyle bı girişimde bulunmam asla neysem oyum kendim gibi davranırim beni seven de böyle sevsin isterim 😏
karakterimi incitmeden, hayatını kolaylaştırmak gibi bir görev üstlenirim. pürüz çıkarmamaya çalışırım ama fikirlerimde ortada olur.
Basitleşmek derken biraz daha açabilir miyiz?
Yani o insana hayır diyememek kaybetmemek adına.
Nasılsam öyle davranırım. Neden basitleşeyim ki?
Ailem için yapıyorum bunu
Hayır ahlâkımdan ödün vermem
Hayır sadece daha düşünceli olurum
Kimse için basitleşmem
O insana ne kdar deger verdigime bagli
Lego değilim ki
asla.
Büyü yaptiririz