Doğruya doğru yanlışa yanlış diyebilmek, söz konusu sevdiğiniz insan olunca zor hale gelir mi sizin için? Yoksa her durumda objektifliğinizi koruyabilir misiniz? 👀

Doğruya doğru yanlışa yanlış diyebilmek, söz konusu sevdiğiniz insan olunca zor hale gelir mi sizin için? Yoksa her durumda objektifliğinizi koruyabilir misiniz? 👀

Yahu o sevgimizi haketmiş bir kere büyük bir işi başarmış. Hayır naapabilir yani?😂
Şaka bir yana ben de objektif olamam sanırım. Merhametim, sevgim ağır basar. Aslında o öyle yapmak istememiştir diye avuturum kendimi.
Şöyle de bir gerçek var ki insan en çok sevdiğine kırılıyor. Onlar kırar döker, biz halen "yok ya öyle yapmak istememiştir" diye avuturuz kendimizi, içten içe kayırırız kendimize karşı olsa bile.
Bu nasıl bir ikilem ya RABBiii😂
Ah ulan sevdiklerimiz!!!
Paragrafın başından sonuna kadar hissettim her kelimeyi! 😂 Ah ulen, ah... 😂
Mümkün olmaz.. Sevdiğim insan söz konusu olduğunda ben ben olamıyorum..
Kişi kendinde kalamıyor ki zaten...😅
Kesinlikle.. Kimse benden böyle bir şey beklemesin yani.. 😅
Teşekkür ederim..
Rica ederim...😊
Objektif kalmak zor bu durumda, sevdiğim ne diyorsa doğrudur :D
Bana sevgi pıtırcığı diyen de... 😂😂
Erkeğim ne derse o :D sjhdj
Teşekkür ederim ♥️
Rica ederiiim 💐
Ben sevdiğim insana karşı Objektif kalmam tabi ki de yani yanlışı olsa bile yanlış demezdim çünkü sevdiğim kadın ne diyorsa benim için doğrusu o dur :D bu yüzden de sevdiğim kadına karşı maalesef Objektif kalamam. yani tabi ki de ona zarar veren bir şeyler olursa bunu mutlaka söylerim hatta kendisine zarar veren bir şey olursa buna engel olurum sonuna kadar.
ama bunların dışında sevgilim haklıdır her zaman için :D
Cevap
4Cevap
%95 objektif kalırım. Doğruları ve yanlışları insanın yüzüne direkt söyleyebiliyorum. Kimseye de %100 güvenmiyorum. Herkes her şeyi yapabilir düşüncesi aklımın bir kenarında daima olunca objektif olmak daha kolay.
Zor olur mutlaka.. Her ne kadar mantığımız ve duygularımız objektif olduğumuzu seslense de bir yerde taraf olduğumuz gerçeği çıkıyor ortaya..
Korurum çünkü adalet duygum değişmez. Sevsem de sevmesem de direkt söylerim. Yanlış biliyorsa yanlış olduğunu da bilmeli
Kesinlikle taraf tutuyorum sevdiğim kişi büyük pislik yapmışsa bile haklı bulurum ama bana değil tabii ki xd
Hep objektifim, benim için bir şey yanlışsa yanlıştır. Karşıdakinin kim olduğu umrumda olmaz.
Bazen çok zorluyor sanki karşısında ben değil herhangi bir insan varmış gibi davranıyor
Doğruya doğru yanlışa yanlış demem
Susmak da bir tercih tabi...
Tabiki
Objektif kalırım ama yine onu tutarım
Bu objektiflik olmuyor ki ama sjsjdhd
Zor olur ama yabilirim diye düşünüyorum
Yapabilirim* o nasıl cümle olmuş 🤣
İngilizce'de bazı kelimeler yıllar geçtikçe kısalmış ya ona benzemiş skdjdj benzerlerinden Allah Türkçemizi esirgesin 😂😂
Ben dilimizden razıyım 😂
Kolay be. Dobrayım ben
Zorlanırım ben sevdiğim insanı her şartta korurum çünkü
bilemiyorum 😅
Her durumda objektifligimi korurum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?