Kişilik & Karakter Siz kendinizi hangi Alvin ve sincaplar karakterine daha yakın hissediyorsunuz? ayüfsananebe Takip Et Bilge Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor İzlediniz mi bilmiyorum ama ben bu bıcırıkların hayranıyım sjsjsj Siz kendinizi hangi Alvin ve sincaplar karakterine daha yakın hissediyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ƘíηgAятнυя Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Sincap çok severim ama benim devrin çizgi filmleri başkaydı 0 0 Yorumla
pouffff Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 44% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 872 cevap paylaştı. Yaa tabiki Teodor bayılıyorum ona 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 18,4b cevap paylaştı. mavi gözlüklü çocuğa. 0 0 Yorumla
VanilliaIce Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl bide kızlar daha erken ergenliğe giriyor diyorlar 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kardeşin mi var xjcjmd 0 14 Yorumla ayüfsananebe +1 yıl Hayır yok keşke olsa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İlk hesabın mı bu Yorumla ayüfsananebe +1 yıl Ne alaka Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok çok merak ettim eski hesapları etiketlemişsin de ben de eskiyim :dGünaydın öncelikle. Yorumla ayüfsananebe +1 yıl İlk hesabım değildir o zaman ;) Yorumla ayüfsananebe +1 yıl Günaydın :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet değil, sadece iletişimimizi karşılıklı olarak güçlendirmek için soru sordum😄Rahatsızlık veriyorum biraz kusura bakma🌺 Yorumla ayüfsananebe +1 yıl Yo hayır rahatsız değilim etiketlediğim hesapları tanıyor muydun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Biri sedef diğeri elifElif olan edebiyat oluyor😂 Yorumla ayüfsananebe +1 yıl Sen kimsin? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben benim😌Ama tanışmak gibi bir eylem söz konusu olursa hay hay kabul ederim.😄 Yorumla ayüfsananebe +1 yıl Tanışırız sorun yok Yorumla ayüfsananebe +1 yıl Olur Yorumla
OnLy_Justice34 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 859 cevap paylaştı. Şu zeki olan 😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sincap çok severim ama benim devrin çizgi filmleri başkaydı
Yaa tabiki Teodor bayılıyorum ona
şu kırmızılı favorim :) :)
Eleanor 😁😁 aşırı sevimli
Pp Deki foto sana mı ait
mavi gözlüklü çocuğa.
bide kızlar daha erken ergenliğe giriyor diyorlar
Kardeşin mi var xjcjmd
Hayır yok keşke olsa
İlk hesabın mı bu
Ne alaka
Yok çok merak ettim eski hesapları etiketlemişsin de ben de eskiyim :d
Günaydın öncelikle.
İlk hesabım değildir o zaman ;)
Günaydın :)
Evet değil, sadece iletişimimizi karşılıklı olarak güçlendirmek için soru sordum😄
Rahatsızlık veriyorum biraz kusura bakma🌺
Yo hayır rahatsız değilim etiketlediğim hesapları tanıyor muydun
Evet.
Biri sedef diğeri elif
Elif olan edebiyat oluyor😂
Sen kimsin?
Ben benim😌
Ama tanışmak gibi bir eylem söz konusu olursa hay hay kabul ederim.😄
Tanışırız sorun yok
Olur
Mavi gözlüklü çocuk
Şu zeki olan 😂