"En büyük ustalığı" ben beceremiyorum. Demek ki beceriksizim.. - Aşk ve bir erkeği anlamak , ne istediğini? Çünkü istekleri hiç bitmiyor erkeklerin ve değişiyor sürekli. - aynı fikirde değilken ve konuşulanlar bana çok tersken hiç ilgilenmemek ve konunun dışında kalmak (beceremiyorum) - politik olmak (beceremiyorum) - ütü - temizlik (beceriyor ama sevmeden yapıyorum)
güzel söz... ince el işçiligi gerektiren şeyleri yapamıyrum.. resım vs de dahil... yemek yaparım ütüde sıkıntı degil... ama incik boncuk... işler olmuyor bende bir türlü beceremiyorum :)))
ya sadece o degil ki... yazım bile berbat... bazen kardeşimin yanına gidiyorum adam heykeltraş onu gördükçe isyan ediyorum benden almış ona vermiş tüm yetenegi :))
hahahah Klasik müzeik severmisin... bende çok severim... piyano aldım... bir hevesle işten ayrılınca dedim ögrenecem ben bunu... ben ögrenecemde parmaklarım isyanda onlar reddediyor... şu an dekoratif bir unsur olarak duruyor valla üstüne güzel biblo vs koydum.. kedide orda uyuyor iyi oldu onun için :))
Fazıl say.. idil biret dinledim... ama ben Paganini çok severim ama el yetenegim olmadıgından Keman ögrenemem gibi geldi... Piyano dedim becerebilirim ama ögreten adam takribi 5. dersti sanırım boşverin siz dedi :))
oda benim kini hatırlamıyordur :)))) organizayon şirketinin işlerini yapıyor istte arkadaşım o aradı kulise davetiye almış 2 kişi birde zaten daha konsere giderken kafımız iyiydi maalesef :)) ben konserin sonunu bile hatırlamıyorum tam
Yaa gece konser sonrası feribot olmayınca otobüsle dönecektik, Esenler de mahsur kaldık, bizi yan dükkana aldılar, unutmuşlar 2 otobüsü kaçırdık adamlara birşey desek bize bağırdılar mafyavari tipler 3. otobüse kadar Dünya kupası finalinin tekrarını izledik, öğlende evdeydim o günü hiç unutmam...
hahah ama bak iyi anı olmuş :))) bende ilk Pentegram konserini unutamıyorum poçular dışarı albümü... ortam inanılmazdı izmirde... ben hayatımda bir çok konsere gittim stinginden metallicasına aklına kim gelirse gittim... o konser ve o geceyi asla unutamıyrum...
Ramm stein deme ya bir onları ben canlı dinleyemedim :((( yarama bastın nedense o gurubu seviyorum ya... bir onlar birde gogol bordello canlı izlemek istiyoum başka vala yok
Onları dinledim ama kombineyi kaçırmıştım işte Metallica 2014 de kısmet oldu.. Dinleyecepim kişilerin %90 ı tamam 2-3 kişi var sanırım onlar için isp. ya gitmeliyim 🙈😂
Az önce uyandım ağrı gözümün diplerinde, bir ilk yaşıyorum resmen vücudum mutasyona uğruyor... Aay neyse hastalık muhabbeti baydı 🙈 ben hiç tadını anlamadığım Türk kahvesi ☕ 🍫 enerjisi alayım...
Hayal gibiydi idrak edemedim🙈 Mtv de ilk kez 1997'de Du hast klibini şans eseri denk gelmiştim... İnönüye gider gitmez, hemen tişörtlerini aldım, geri sayım başladı, Rammlied şarkısıyla bir girişleri vardı çığlık atmaktan sesim kısıldııı😍🤘
Ispanyada o sene nasil guzelmis nasil guzelmis kacirmissin;)) Konser kiskancligimi cikarmam lasim bir yerlerden Bende paylasacam birgun bakalim canli anlik resimler gelsin o gunlerde
cıks onu çok kıskanmadım maalesef:) Beni sadece Rammsteinla vurdun zaten geriye pek öyle çok dinlemek ya da izlemek istedigim kişi yok... olanlarda ölü genelde :))
Evet ya anneme çıkmış sorular kitabı aldım kaç sene kaldı, ders veremedi... Ben onu çalıştırdığım için ezberledim, son sınav neydi öyle şaştım kaldım Ales bile daha kolaydır yani...
Çerez sorarlar dedim yerin dibine soktular.. Çok silgi kullandım, eğitim şartları mahvetti beni son senem diye başıma geliyor bunlar sanırım 😂 sonuçlar da beklediğim gibi değildi
En İyi Cevaplar