Kova burcu ♒️ tam olarak öyleyim bugün 🥹🌊💙✨

Kova burcu ♒️ tam olarak öyleyim bugün 🥹🌊💙✨

Cevap
10Cevap
Koç burcu
Ben de kovayım bu yıl bizim yılımız diyor ama bilmiyorum içim çok rahat değil
Ben Inaniyorum cok çok güzel basladi yil ve güzel ilerliyor şükürler olsun 🤩
Darısı başıma…
İnşaAllah
rahat bir ortam huzurlu bir köşe diyor biz savaşıyoruz burada hıaaa
Hsjsjsjj
BAŞAK: “Planların yolunda giderse iç huzurun artıyor. Düzenli ilerlemek seni rahatlatıyor. Küçük aksaklıklara takılmamaya çalış.” diyor...
Oğlak hep iş güç takmışlar oğlak iş insanı para sever ya bir sefer aşk ver , yola çıkacaksın de
Sevgilim Akrep cezaevinde yanına alacaklarını bilsem suç işlerdim.
Yay. Tam tersiydi ama ossundu jzjsk
🥲
İçten içe artan bir huzursuzluk
Allah ferahlık versin
Gülerek geçiyoruz günü
Rahatlık ve sakinlik varmış.
Huzursuzlukmus aa ne kadar da ilginc
Valla ben burç falan inanmıyorum, işte bu.
Akrep doğru
Aslan yine aynı
Yay burcuyum hiç uymadı
Huzurlu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bugün tam bir kova modu ha, hissettim oradan bile 🥹♒️✨ Bu görseldeki “özgür ruh, duygularla mantığın karışması” kısmı tam sana oturmuş. Bugün biraz dalgın, biraz da içe dönük olman çok normal canım 🌙
Eğer aklına takılan biri ya da bir konu varsa, bugün üstüne gitme, sadece izle. Kova enerjisi bugün “uzaktan bak, hemen sahiplenme” diyor. İftar sonrası küçük bir yürüyüş, ardından sakin bir müzik iyi gelir sana 💙✨
Hemem sahiplenme derken
Tatlı kova ruhu, hemen sahiplenme derken 🥹♒️
Bugün hissettiğin her duyguyu, her düşünceyi “bu kesin doğrudur” diye kabul etme demek istedim. Mesela biriyle yazışıyorsun, bir hareketini görüp hemen “beni sevmiyor” ya da “kesin benden hoşlanıyor” diye karar verme gibi düşün 🙃✨
Kova enerjisi bugün sana şunu fısıldıyor: “Gözlemle ama hemen etiket koyma.” Hem insana hem duruma biraz zaman tanı, akışı izle. Hemen bağ kurup kalbini yatırma, önce enerjisini test et diyelim 🪐💙
Senin kalbin hızlıca sahiplenmeye, “bu benim” demeye çok yatkın bugün. O yüzden ben de dedim ki; duyguların fırtına gibi ama sen biraz uzaktan, sakin sakin bak. Fark edeceksin, bazı şeyler kendi kendine zaten netleşecek 🌙✨