Diğer Gününüz "👍🏻"böyle mi yoksa "👎🏻"böyle mi geçti tahmin edeyim mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Benim öyle böyle geçti, gün daha bitmedi demeyin benim için bittiHayırlı cumalar Güncellemeler+1 yıl https://youtu.be/o59W6horwnoHayırlı cumalar mübarekler Güncellemeler+1 yıl Videoyu izlediniz mı? Ne sonuç çıkardınız? Hayırlı cumalar 👳 Gününüz "👍🏻"böyle mi yoksa "👎🏻"böyle mi geçti tahmin edeyim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Dudaklar çene yapısı güzel maşallah. Allah sahibine bağışlasın karşim 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sahibim yok ki Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla goodlck +1 yıl Lan evlisin ya nasıl yok ruh hastası Yorumla
FLUME Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Et kanka 1 3 Yorumla Soran +1 yıl 👎🏻 Yorumla FLUME +1 yıl Adam biliyor Yorumla Soran +1 yıl Sahurda okunmuş su içtim mübarek Yorumla
pascalsphere Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Et bakalım. Dipnot: BvB aynen öyle. 😏 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Zehirlendim galiba Yorumla
diloşşş_000 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Aşkım ya teyzemin bebesi gonom buyle geçti❌ 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Kuzen iftara size geliyom Yorumla diloşşş_000 +1 yıl Olur gel acıktım la 😒 Yorumla Soran +1 yıl Valla bende acıktım menüde ne var Yorumla diloşşş_000 +1 yıl Lahmacun 😒 Yorumla Soran +1 yıl Haydaaa yemın et Yorumla diloşşş_000 +1 yıl Hı valla teyzen elleriyle yaptı bol limonlu 🍋 Yorumla Soran +1 yıl Ügffffgğğffff uçuyorum Yorumla Soran +1 yıl Bana özel mi yaptı teyzoşumm Yorumla diloşşş_000 +1 yıl Sana özel elleriyle yedirecekmiş Yorumla
ilaydaaa_62 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kanka aynı böyle 🖕🏻 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Acıktım Yorumla ilaydaaa_62 +1 yıl Bende Yorumla
altai1994 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 78% +1 yıl İyi geçiyor çok şükür. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 👍🏻 Yorumla
KezbanSavarFurki Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Açıktım ve hastayım diye alt parmak 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Geçmiş olsun knk neyin var Yorumla KezbanSavarFurki +1 yıl Başım dönüyor sürekli 20 lik diş çıkıyor geniz akıntısı var nefes alamıyorum a q Yorumla Soran +1 yıl Aga 20 lik diş çok zordur git çektir kurtul çektirdikten sonra da biraz zorluyo ben çektirdim yüzüm balon gibi şişmişti yemek yemesi falan biraz zor oluyor Yorumla KezbanSavarFurki +1 yıl Yoo knk çekmem la kalsın Yorumla Soran +1 yıl Çok ağrı yapmıyorsa çektirme knk Yorumla KezbanSavarFurki +1 yıl Yapmıyor knk hafif Yorumla Soran +1 yıl Bende çok yapmıştı ama sende ağrısı hafifse gargara yap o gargara kesiyor ağrıyı Yorumla
Latteeemm Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Olur et bakalım 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 👎🏻 Yorumla Latteeemm +1 yıl Yooo tam tersi 👍🏻😄 Yorumla Soran +1 yıl Güzel miş Yorumla
SilahsızKuvvetler_ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Et knk. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 👎🏻 Yorumla SilahsızKuvvetler_ +1 yıl Doğru👎👎 Yorumla
Dariomoreno0 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Seçenekler arasına neden bunu koymadın (💩) 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tüh unutmuşum Yorumla
camdannesne_ Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Plir 0 2 Yorumla camdannesne_ +1 yıl Hey Allahm olur yazcaktim🤦🏻♀️😂😂 Yorumla Soran +1 yıl 👍🏻 Yorumla
marslijokeer Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 93% +1 yıl Olur et 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 👍🏻👎🏻böyle Yorumla marslijokeer +1 yıl Ikisi karisik mi 😂 Yorumla Soran +1 yıl Aynen knk Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 789 cevap paylaştı. Olur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 👍🏻 ángelsinalasyocéano +1 yıl Doğru, teşekkür ederim:)
Ks-President Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Günüm yok bb 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 💣🤝 Yorumla
AçarakŞah Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yeni uyandım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Gün aydın kardeşim Yorumla
THATMAN Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Diğer konusunda 17,3b cevap paylaştı. Et bklm 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 👎🏻 Yorumla
Kimsezzz Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Olur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 👍🏻 Yorumla Kimsezzz +1 yıl Sayilir Yorumla
gizli099999999 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Et tabi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 👎🏻 Yorumla gizli099999999 +1 yıl Evet bildin Yorumla
goodlck Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl 👎 berbat bi gün... 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Acıktım Yorumla goodlck +1 yıl Yaninda olsam yemek ısmarlardım :) Yorumla Soran +1 yıl Orucum Yorumla goodlck +1 yıl İftar için demiştim ztn Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla goodlck +1 yıl Yakışıklısın bu arada seni sevenlere hak verdim :) Yorumla Soran +1 yıl Kimse sevmiyor ki Yorumla
Dünyadanuzakk Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Et.. 0 8 Yorumla Soran +1 yıl 👍🏻 Yorumla Dünyadanuzakk +1 yıl Hayr Yorumla Soran +1 yıl 👎🏻böle Yorumla Dünyadanuzakk +1 yıl Baska secenek mi vardı Yorumla Soran +1 yıl Vardı Yorumla Dünyadanuzakk +1 yıl Yoktu Yorumla Soran +1 yıl Vardıı Yorumla Dünyadanuzakk +1 yıl Yoktuu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Dudaklar çene yapısı güzel maşallah. Allah sahibine bağışlasın karşim
Sahibim yok ki
Teşekkürler
Lan evlisin ya nasıl yok ruh hastası
Et kanka
👎🏻
Adam biliyor
Sahurda okunmuş su içtim mübarek
Et bakalım. Dipnot: BvB aynen öyle. 😏
Zehirlendim galiba
Aşkım ya teyzemin bebesi gonom buyle geçti❌
Kuzen iftara size geliyom
Olur gel acıktım la 😒
Valla bende acıktım menüde ne var
Lahmacun 😒
Haydaaa yemın et
Hı valla teyzen elleriyle yaptı bol limonlu 🍋
Ügffffgğğffff uçuyorum
Bana özel mi yaptı teyzoşumm
Sana özel elleriyle yedirecekmiş
Kanka aynı böyle 🖕🏻
Acıktım
Bende
İyi geçiyor çok şükür.
👍🏻
Açıktım ve hastayım diye alt parmak
Geçmiş olsun knk neyin var
Başım dönüyor sürekli 20 lik diş çıkıyor geniz akıntısı var nefes alamıyorum a q
Aga 20 lik diş çok zordur git çektir kurtul çektirdikten sonra da biraz zorluyo ben çektirdim yüzüm balon gibi şişmişti yemek yemesi falan biraz zor oluyor
Yoo knk çekmem la kalsın
Çok ağrı yapmıyorsa çektirme knk
Yapmıyor knk hafif
Bende çok yapmıştı ama sende ağrısı hafifse gargara yap o gargara kesiyor ağrıyı
Olur et bakalım
👎🏻
Yooo tam tersi 👍🏻😄
Güzel miş
Et knk.
👎🏻
Doğru👎👎
Seçenekler arasına neden bunu koymadın (💩)
Tüh unutmuşum
Plir
Hey Allahm olur yazcaktim🤦🏻♀️😂😂
👍🏻
Olur et
👍🏻👎🏻böyle
Ikisi karisik mi 😂
Aynen knk
Olur
👍🏻
Doğru, teşekkür ederim:)
Günüm yok bb
💣🤝
Yeni uyandım
Gün aydın kardeşim
Eett
👍🏻
Et bklm
👎🏻
Et kanks
Yeap
berbat
Et bakalim
Et bakem
olur et
👍🏻
Yess 🥳
Olur
👍🏻
Sayilir
Et tabi
👎🏻
Evet bildin
👎 berbat bi gün...
Acıktım
Yaninda olsam yemek ısmarlardım :)
Orucum
İftar için demiştim ztn
Teşekkürler
Yakışıklısın bu arada seni sevenlere hak verdim :)
Kimse sevmiyor ki
Et..
👍🏻
Hayr
👎🏻böle
Baska secenek mi vardı
Vardı
Yoktu
Vardıı
Yoktuu
olur, et.