nasıl düşündüğünüz, hissettiğiniz ve davrandıınız; bir şeylerin oluşumunda büyük rol oynuyor. Yapıcı düşündüğünüzde ve eforlarınızı sabote etmediğiniz den emin olun🙂
Bazı insanlar tuttuklarını koparırlar. Peki bu sadece şans mı yoksa bu insanlar hedeflerini başarmak için çok mu çalışıyorlar?
Şans bir yere kadar insanın yanında ilerler geri kalanını kişi kendi içindeki "öz güven ve hırs ile" elde eder. Asla şansım yaver gitti lafını sevmem kullanmam. Ben bir şeyi başaracaksam yeteneklerim dahilinde üzerine giderim. Şanssız olabilirim ama yeteneksiz olmayı göze alamam. Hakkımı söke söke bulunduğu yerden çekip koparırım. İnsanın içerisindeki hırsı körükleyecek her ne varsa canlı tutarsa başaramayacağı bir şey olduğuna inanmıyorum. Ancak tam anlamıyla inanır başarıya kana kana susarsanız bunu gerçekleştirebilirsiniz. Yoksa sadece "şansım var, şanslıyım" diyip ilerleme kat edemezseniz olduğunuz yerde sayarsınız. Sınırlarınızı zorlayın ne yaptığınıza ve ne yapabileceğinize her zaman konsantre olun. Aşırı başarılı insanların içerisinde hırs vardır onu çok iyi kullanırlar. Başarıya giden yolda şans sadece ufak bir niteliktir, motivasyondur. Geriye kalan her şey azimle gerçekleşir.
Evet kopariyorlar. Ama her kopmada iyi olmaya bilir. Bazen kopmmasi gerekn yerden kopuyor. Tam hedefe ulastim derken yarida ipler kopuyor. Iste o zaman umutlarda hayellerde yikiliyor
Şansa inanmıyorum. Bir söz vardı aklımda kaldığı kadarıyla anlatmaya çalışim. Bir insana deli denmediği sürece tam bir işte ehli değildir. Yani sen işini öyle seviceksin öyle layığı ile çalışacaksın ki sana dışardan bakan deli bu diyecek derece yani. O zaman tuttuğunu koparırsın zaten buna gerek yok başarı seni kovalar öyle olursan.
Sadece şans olduğunu düşünmüyorum emek ve azim olacak hırs olacak yapabileceğine inanacaksın sonra olmasını düşüneceksin yaparken güçlü olan değil yapabileceğini düşünen kazanır.
Şans tabiki çünkü ben şirket kuracaktım bir çocuk bende o alanda kuracam demişti sonra rakip olarak görmezken akrabası milletvekiliymiş öyle bir işler bağladı ki 10 senelik işlere dahi firmalar iş vermezken sonra feci rakamlar kazanmıştı
Hiç bir başarı tesadüf değildir. Alinteri ister, emek ve uğraş ister. Benim de var böyle bir tarafım. Yeterki kafama koyayim, yıllar da sürse istediğimi almak için çaba ve fedakarlık yaparım.
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Bazı insanlar tuttuklarını koparırlar. Peki bu sadece şans mı yoksa bu insanlar hedeflerini başarmak için çok mu çalışıyorlar?
En İyi Cevaplar