Rus kızı beni çok etkiledi :(

Lütfen sonuna kadar okuyun.

Arkadaşlar dün sevgilimi sınav olacağı okulun önünde beklerken bir bayan yanıma geldi belli bir süre yanımda bekledi sonra gelip tanışmak istediğini söyledi.

Türkçesinin bozukluğundan yabancı olduğunu anladım tabi önce bu teklif karşısında bir an duraksadım sonra ismini söyledi, ben de söyledim.

Rusyadan geldiğini, Türkiye'yi çok sevdiği için buraya yerleştiğini söyledi. Ülkeden bahsettik, biraz sonra bana birden sizin ülkenizdeki kadınlar erkeklere sapık gözüyle bakıyorlar dedi ve öyle birşey söyledi ki gerçekten çok doğru bir söz aynen aktarıyorum

"Türkiye'de kadınlar erkeklerin kendisine bakmalarından rahatsız oluyor ama bir erkeğin kadına bakması ilgi duyması kadar doğal bir şey mi var" dedi.

İnanın kızlarımızın 'erkekler bakıyor hepsi sapık' demelerine her zaman hak vermişimdir ama elin Rus'unun cevabı sizce de doğru değil mi? yani bir erkeğin bir kadına ilgi duyması doğal değilmi?

Neyse sonra kadın erkek ilişkilerinden bahsettik, Türk erkeklerine geldi konu, hoş adamlarsınız kadınlara ilginiz çok aşırı dedi. Dedim kadınları severiz, özellikle Rusları dedim güldü :D Bütün Rusya bunu biliyor dedi :D Çoğu Rus kızı Türk eş arıyor dedi.

Neyse sonra benimle arkadaş olmak istediğini söyledi. Sevgilim bunu hoş karşılamaz özellikle Rus olmandan dolayı çıldırır dedim, anladım dedi. Neyse sonra sustuk giderken yine de numaramı veriyorum belki fikrin değişir dedi aldım. Dünden beri onu düşünüyorum aklımdan çıkmıyor acaba arasam mı? Beni çok etkiledi.
Güncellemeler
+1 yıl
bişey daha sölemek isterimki ben rus kızları hakkındaki yorumların hiçbirisine katılmadım bu güne kadar ama cidden erkek nasıl etkilenir nasıl aklı başından alınır çok iyi biliyolar çok fenaymış bunlar bence erkeklere sitem etmek yerine bu ruslardan sakınmak gerek ciddi anlamda tehlikeliler.
Güncellemeler
+1 yıl
neden bizim kızlar saçmalıklar yapıyo bizim derdimiz rus felan değil eşimiz olarakta sevgilimiz olarakta sizi istiyoruz fakat biraz öz eleştiri yapın.
Rus kızı beni çok etkiledi :(