Şimdi welcome on board diyeyim..
Ben boşuna demiyorum, Rus kızı işi biliyor ya. Bak nasıl bulmuş girecek damarı hemen. Beyin var kardeş, çalışıyor. Hakikatende Türk kızlarının kaprisi dağları taşları aştı. Onlara kalsa herkes sapık!... Aa yolda yürüyemiyorum dekolteme baktılar. Ulan giyme o zaman öyle derin dekolte göstermek istemiyorsan değil mi? Madem o kadar terbiyelisin, bakışlardan rahatsız oluyorsun açma oranı buranı...
Yok Türk kızları önce açar sonrada etrafına işte bi dekolte giydim yiyecek gibi baktılar erkeklerin hepsi azgın herkes sapık falan diyerek kendi egolarını tatmin etmeye çalışır. Bu aşağılık kompleksinden kaynaklı birazda. Kendini bilmemekten. Böyle çok güzelim ondan bakıyorlar demeye getirir. Kendisinin beğenilme duygusunu tatmin eder. Asıl azmış/sapık bence böyle davranan kızın kendisidir...
Ayrıca bak aşağıda kızlar bir sürü yorum yapmış senin ne kadar kötü birisi olduğundan bahsetmiş. Sevgilin varken böyle şey yapılırmı hede, hödö diye... Kendilerine bende katılıyorum. Sevgilini aldatma hiçbir zaman. Deymez... Ha öyle bir kıza dayanmak da zordur,anlııyorum. Ama sen aldatırsan, ilerde senide aldatırlar...
Benim dikkat çekmek sitediğim nokra, şu an burada seni eleştiren bayanlar (hadi pek çoğu diyeyim), aynı olayı yapan bir bayana asla söz söylemezler. O bayan kötü,pis,yazık değildir onlar için. Ona yorum yapmazlar... Ama ilk sıkıştıkları anda hepsi bir ağızan TRT çocuk korosu gibi "eşitliik isteriiiz" diye bağırırlar. Madem eşitlik isteniyor, her konuyu kapsayacak öyle işine gelince eşitlik demek iki yüzlülüktür...
İşte Türk kızlarındaki bu 2 yüzlülüğü sevmiyorum, sevmiyorum, sevmiyorum. Rus bunu yapmaz işte...
Ha ayrıca Rus larada çok güvenme derim. İyidirler hoşturlar güzeldirler, en fanatikleride benim, ama hani sütten ağzı yananın yoğudu üfleyerek yemesi gerektiğini düşünüyorum. Güven zayıflıktır. Ama en kötüsü oldu diyelim, rus o*****su der atarsın. Ama kendi milletinden olunca kanına dokunuyor işte...224 Yorumla
Soran+1 yılvalla sana katılıyorum kardeşim çok haklısın bizim işyerinde bi kız vardı allah için çok güzel kızdı neyse bigün saçlarını kestirmiş boyatmış açıkçası çirkinleşmişti birden neyse işe geldi herzaman erkekler bakıyo diye şikayet eden kız birden neden bana kimse bakmıyo yaa demeye başladı dedim hani sen erkeklerin bakmasından rahatsızdın!? rahatsızım zaten sapık gibi bakıyolar dedi kızım iyimisin baksak suç bakmasak suç dedim anlıycağın çözemedim dostum bi acayipler.
Soran+1 yılben türk kızlarını severdim ama dediğin doğru çıldırtıyolar adamı geçenlerde bi video izledim italyan biri tespit yapmış türk kadınları bencil acımasız diyo inan çok doğru biraz daha anlayışlı sevdiği erkeğe deger verip sahip çıksalar ölürler illa en ufak hatanda süründürcekler buda onların egolarını tatmin etme çabası bence valla o ne hata etse ben kıyamıyorum ama o bana her seferinde kıyıyo yazık sevgi aşk böle bişey değil. kız uyudum diye kavga etti ya çıldırcam ve bunu ilk defalarca yaptı.
- +1 yıl
İtalyan kardeş doğru söylemiş. Türk kızları "ne oldum" budalası resmen. Hiçbişeyden haberleri yok ama herşeyi biliyorum havasında gezinir. Ben İllallah dedim. Yani sevgilin var, Allah tamamına erdirsin ama artık gözümde Türk kızları yok. Giderim Rusyaya oradan alırım bir gelin diye düşünüyorum artık. Yoksa Türk bayanlarına itimatım kalmamıştır.
Türk bayanı insan olmayı beceremiyor. Önce dişilik diyorlar. İnsan olmadan bayan olmaya kalktıkları içinde böyle hilkat garibesi olup çıkıyorlar... - +1 yıl
İnsan olsa, dişiliğini 2. plana atsa belkide tadından yenmez... Ha dişilikleri de bişeye benzemiyor ya oda ayrı. Ee içi boş çünkü. Dişiliğini destekleyen insanlık yok ki...
Uyku örneği çok güzel anlatmış bu durumu. Bir dişi ilgi görmek ister, hakkıdır da. Ama insan olup uyumanın seninde hakkın olduğunu anlamaz, sadece dişidir onlar. Bana niye ilgi göstermiyorsun diye zırlarlar. Onun içinde çekilmez... Allah sana da sabır versin. Ben çekemiyorum. Yalnızım ama huzur doluyum... - +1 yıl
Eski bir konu biliyorum, yeni soru sormadan googledan cikti. Yinede bir kac birseyler söylemek istiyorum. Konuyu acali 1 sene olduysa bile.
şu an nasil dusunuyorsunuz geri donup okudugunuz da? Ben sadece kin ve nefret okudum. Bir defa Türk kizini tamamen gözünüzde düsürmüssünüz. Bu düsúnce sistemiyle kiz kucuk bir kiskanclik gosterse de size agir gelmeye baslar. Halbuki rahat adlandirdiginiz kiz ayni seyi yapsa beni seviyor diye sirin gelir size. Tamamen dusunce kaliplarinizla alakali.
Madem empati uzerindn konustunuz gel gelelim bir bayan olarak bizim acimizi anlatmaya. Afedersiniz ota *oka bahane bulan kizlari tenzih ederim, o konuda haklisiniz. Fakat genel olarak soyle dusunelim
Turk kizi belirli kaliplari olan, sosyal baskisi yuksek olan bir toplumda buyuyen bir bayan. Hani dediniz ya öncelikleri insanlik degil disilik, anliyabiliyorum sizi fakat toplumda önce insan muamelesi görmedikleri icin diyebilir miyiz? - +1 yıl
Bizler elestirince kaldiramama durumu oluyor hep ve hep disiligimize laf ediliyor. Peki boyle bir ortamda buyuyen kizlar nasil rahat davranmasini bekliyebilirsiniz? Ona öyle dusunce adapte edildi, eee sizin sevgiliniz oluncada ayni bakis acisiyla bakiyor.
Rus kizina gelince, aile baskisi, toplum baskisi olmayan kendisini birey olarak rahatlikla yetistirebilmis. Ayrica belirli kaliplari yok, bu yuzden o ne isterse yapar cunku orda o onemlidir.
Peki bu kaliplar kotu mu? Degil bir yönden bize ahlaki degerleri veriyor. Fakat bunu baski olarak gorunce turk kizi ya zirvanadan cikiyor ya da bu ahlaki degerlerin önemini farkedip kendi hayatini özel gorusunude o sekil sekillendiriyor.
Siz bu toplumun erkegi olarak aslinda en cok kendi yurdunuzun kizlarini degerli görmeminize üzüldüm. Cunku bazi degerlere sahip olan Turk kizi... - +1 yıl
sizin turk erkegi arkada sebebi anlamaniz gerekiyordu. Asil sizin yaptiginiz bencilce, tamamen kendi isteklerinize odaklanmissiniz. Iliski tek kisilik degil iki kisiliktir. Turk kizi senin uyumana laf ettiyse, bilki problem uyuman degil baska birseydir. Ki kadin hisseder. Ki yukarda anladigim kadariylada iliskini gercekten sonlandirmissin ve rus kiziyla evleneceksin Allah utandirmasin. Fakat empati demisken soyle bir olgunlukla yaklasabilirdin "ayse:fatma herneyse, sorun ne. Bu tedirginlik duygusu nerden kaynaklaniyor. Farkinda olmadan suphe icerisine mi soktum seni" diye de konusabilirdin.
Gercek olalim, samimi olalim. Siz karsinizda kinin ruh halini olgunlukla karsilasmadiginiz surece evet iliskileriniz yurumez. Lutfen gelecekte ki iletisim sorununuzu Turk kizlarina ya da herhangi bir irka mal etmeyin. Sorun irk degil sorun iletisim, insanliktan bahsetmisken...
Sozun ozu, samimi olun. Be real! - +1 yıl
Cevap Veriyorum: Şu an geri dönüp baktığımda, ne kadar eksik yazmışım, ne kadar da kibar dile getirmişim diye düşünüyorum. Hakikaten de öyle. Türk kızının gözümden düştüğü doğru. Ama bunun sebebi ben değilim. Objektif gözlemlerim. 15 yılımı kızlar ne yer, ne içer, nasıl davranır, psikolojileri nedir, ne gibi duruma ne tepkiler üretir, işlerini nasıl yürütür... gibi konulara kafa yordum patlattım "bitti". Artık, gün gibi görüyorum karanlık ruhlarınızı...
Türk kızı manüplasyon ustasıdır. Her durumu kendi lehine yontabilir. Ama hacker olduğumu ve bu mesleğin de tabanının aldatma ustalığı olduğunu belirteyim. bu sadece elektronikde ve programda değil, geniş bir konudur. İlk hackerler ABD telefon sistemindeki operatörleri yanlış yönlendirerek doğmuşlardır. Yani işin içinde biraz da sosyoloji var... - +1 yıl
@Merakliduygusal
Bu yüzden, teşbih yapmak gerekirse dolandırıcı, dolandırıcıyı gözünden tanır. O yüzden kızlarımızın basit numarları bana pek sökmüyor artık. Kül yutmam demiyorum ama benim saf halimi görenler uğraşmıyor, nasılsa anlamaz diyip basit şeylerle beni kandırdığını düşünüyor. Bende yutmuş gibi yaptığımdan... İşte bu kızlarımızın ikiyüzlü hareketleri, yalan dolan ile işlerini görmeye çalışmaları gözüme hemen batıyor. Yalan içtikleri su gibi olmuş. Gözümden düşmesinler mi?
Arkadaş, "ben öyle yetiştim, toplum beni/bizi böyle yaptı" demek bahaneye sarılmaktır.
İyi iranda/arabistanda ırzına geçilen kızın suçu olmamasına rağmen idam edilmesi falanda normal o zaman. Toplum öyle yetiştirmiş. Bunlar normal, zırlamayalım kadın/insan hakları diye. Olur mu? Onlar da o toplumların kalıpları. - +1 yıl
@Merakliduygusal Ama "insan"dan bahsediyorsak, o kalıbın dışına çıkmalısınız. Yanlış ne ise, nerede ise karşı çıkmalısınız. Benim/toplumun kalıbı bu diyip kabullenirseniz, kendi beyninizi kullanmaz da sürüye katılırsanız, sürüleşirseniz, insan değil, bir meta, cinsel istek objesinden başka hiç bir şey olamazsınız. Size hak mak da verilmez. Toplumda değer görmemeniz bu yüzden. Başka sebep aramayın. Böyle böyle Cahiliye dönemine geri dönersiniz ki şu an ülkemizde olan da o. Osmanlıca falan tartışılıyor diyeceğim, tartışılmıyor bile. Okullarda zorunlu ders oldu... Bilmem anlatabiliyor muyum.
Birey (ki burada ülkemiz kızları) toplumsal baskı olsun ya da olmasın, kendi aklını kullanabiliyo mu. Olay burada düğümleniyor. Daha çıkacağı erkek için bile kankilerinden "onay" alan kız, seçimi arkadaşlarına yaptıran kız, kendi beynini ne kadar kullanıyor tartışırım... - +1 yıl
@Merakliduygusal Birey (ki burada ülkemiz kızları) toplumsal baskı olsun ya da olmasın, kendi aklını kullanabiliyo mu. Olay burada düğümleniyor. Daha çıkacağı erkek için bile kankilerinden "onay" alan kız, seçimi arkadaşlarına yaptıran kız, kendi beynini ne kadar kullanıyor tartışırım...
Ahlaki değer verilme konusuna asla katılamam. Evet önüne gelenle düşüp kalkmamanız öğretiliyor. Burası güzel. Ama her türlü fitne fücür fesat, entrika, dedikodu ve daha bir sürü ahlak dışı ne varsa onlarda öğretiliyor. Bir amaca çalışarak ulaşmak yerine hile hurda haş ile nasıl kısa yolda gidilir de öğretiliyor. Beynini kullanıp çalışmak zor gelen kişilerde bu kalıplardan yararlanarak yükselmeye çalışıyor. Yükseliyorda. Ama ahlakı ile yükselemiyor. - +1 yıl
@Merakliduygusal
Ruslara gelince, Onlar ahlak konusunda bizimkiler ile mukayese edilmez. Rus bayanların eşlerini aldatmaları gibi bir olay... çok zor... Ama türk bayanlarının kocaları işte iken neler yaptığını gel bizim postacıya sor... (Yakın arkadaşım da, anlattıklarını bir duysan...)
Evet onlarda evlilik öncesi cinsel tabu yok. Ama kocalarını aldatmamaları gerektiğini biliyorlar. Haa erkekleri ise 5 para etmez, ayrı konu.
Yurdumun kızları benim için herşeyden daha değerliydi. Dünyada en değer verdiklerimdi. Ama o değeri kaybettiler. Yaptıkları, karakterleri, kişilikleri ortada. Şimdi onlar değersizse, benim değerli görmememi üzülüyorsun? Bence hemcinslerinize üzülünüz. Ben üzülüyorum çünkü onların lu halleri için. Nerede anadolu kadını, nerede bugünkü kızlar. Kıyaslanır mı? - +1 yıl
@Merakliduygusal
Bak ne güzel söylemişsin. Uyumama laf ediyor ama asıl sorun o değil. Kadın bana sudan sebepler çıkararak beni rahatsız etmeye çalışıyor. Çünkü kendisi aklında birşeyler kurmuş, rahatsız olmuş. Acısını senden çıkaracak illaki... Hem bunu yapar, itiraf ederiniz, hemde bencil olan biz oluruz. İnsan sevidiğine sıkıntı vermek istemez. bunu ancak aşağılık kompleksi olan, kendini üstün ya da alçak gören (psikolojide aynıdır) kişiler yapar. "Şöyle konuşabilirdin..." demişsin. Buna da ben "bükçe" de denen kahpe diline giriş diyorum ben. Kadınlar gerçek sorunları tartışacak "hakları", güçleri, yüzleri ve karakterleri olmadığı için işi üste çıkabilecekleri mecraya çekerler olayı. Bir sorun mu var? "Yok bişey". N'oldu? "Sen biliyorsun." Şimdi adam durup dururken "suçlu" oldu. Suçu ne? Bilmiyor. Baştan hükmen yenik. İşte kızlar haksız oldukları konularda bile bu tip entrikalara başvurarak zeytin yağı gibi üste çıkmayı çok iyi biliyor. - +1 yıl
@Merakliduygusal Asıl konuyu tartışsa haksız olduğu ortaya çıkacak. Onun yerine eskiden haklı olduğu konuları anlatır, zaten şu konuda da haksızdın der, adamı canından bezdirir. Kendi çektiği sıkıntıyı ona da çektirip burnundan getirmeye çalışır... Sonra da "toplum kalıpları" gibi bahanelere sarılır. Ulan haklı olduğunuz konularda panter emel kesilip hiç bir topluk kalıbı tanımıyorsunuz maşallah... İşte ikiyüzlülük, ve benin tiksindiğim durum bu. Sonrada "Türk kızlarını gözden düşürmüşsünüz, üzüldüm" dersiz. Üzülün tabi, ama kendi ırkınızın baynalarının düştüğü şu hale üzülün, bana değil.
"Yukardan anladığım kadarı ile ilişkini gerçekten sonlandırmışsın" demişsin. Ben hiç, hiç bir sevgilimi terk etmedim. Hep terk edildim. Hatta birisi benden ayrılabilmek için 3 ay bahane aradığını itiraf etti daha sonra. Ciddi söylüyorum. Bahane bulamıyor bahane bahane! 3 koca ay! - +1 yıl
@Merakliduygusal
Flörtlerim oldu, bana uymayacağını anladığımda sevgili olmadan terk ettim, ayrı konu. Zaten her önüme gelenle de sevgili olayım düşüncem yok. Bakarım tartarım bu bana yakışır mı, güzel mi, kafa yerinde mi, ilerde sıkıntı yaratır mı... işin özünü söyleyeyim mi? Bu karıdan layıkı ile anne olabilir mi anne anne diye! İlerde kızım buna benzerse üzülürmüyüm diye. Bakıyorum, bulamıyorum. O kadar içler acısı durumunuz...
Karşımdaki insanın ruh halini olgunlukla karşılarım ayrıca. Geçen kimdi bir kız "sana kötü davrandım ama alttan aldın, bana haddimi bildirebilirdin ama yapmadın, iyi birisin" demişti. Öyle bir anlık öfkesiyle falan yargılamam. Bakarım. Açıklar veririm. Bilerek hatalar yaparım, tepkisi ne diye ölçerim. Ruhun duymaz :) Diyoum ya. Gün gbii görüyorum karanlık ruhlarınızı diye. Boş laf değil yani... - +1 yıl
@Merakliduygusal
"İletişim sorununuz" demişsin. İşte sorun sizde. Gerçekleri konuşamıyorsunuz. Haksızsınız! Baştan kaybedeceğiniz için konuyu saptırıp, olmayacak kızsal triplerle, hile ile, entrika ile, konuyu/konuları kurduğunuz sahte hayal dünyasına çekip üste çıkmaya çalışıyorsunuz. Bu da bizim iletişim sorunumuz oluyor! İletişmek isteyen kişi konunun özünden konuşur. Rakibini beynini kullanarak yener. Beynini kullanarak beni yenebilecek kıza zaten canım feda. (Ha tabi azcuk da güzel olursa :D ).
Dediğin gibi, katılıyorum. Aynen! Samimi olun! Gerçek olun. Sahte dünyalarınızda yaşayıp başınızı kuma gömen tavus kuşu gibi olduğunuz sürece bir gıdım ileri gidemeyeceksiniz ve gidemeyeceksiniz.
Diyeceklerim bunlardır. - +1 yıl
@Erdem bazi bölümler soran kisiye ithafen di.
Ilk oncellikle detayli cevabin icin tesekkur ederim. Bende boylelikle kizlara bakis acinizi ogrenmis oldum.
Sonuna kadar okudum, dolusun. Anlasildi. Kendi durumuna göre haklisin artik nasil bir ortamdaysan... Nasil kizlarla karsilasiyorsan. Bilemiyecegim. Ama bende Turk erkegi hakkinda binlerce seyler buraya sayabilrim hatta senin dediklerinle es degerdedir. Fakat bu önemsiz, sonucta herkesi ayni kefeye koyamayiz Yukarda ki yazim fikrimim bir parcasidir ki bu bir parce tumunu asla yansitmaz. Amacim kilif uydurmak degildi, amacim bazi degerlere sahip olan turk kizinin, erkeklerinde ayni degerlere sahip olmasini bekledigini vurgulamakti. Hani anadolu kadinindan bahsettin, bende bu profil kadini cizmeye calistim. Tamamen zirvanadan cikmis kizlardan degil. Bu anadolu kulturuyle buyuyen kizin karsisinda ki erkegin onun kadar atacagi adimlarini beklemesi gayet normal. - +1 yıl
Belki bunu dillendirirken yalnis yöntemler kullaniyordur, tamamen haklisin. Sunu göz ardi etmemek gerek, erkekler ve kadinlarin iletisimi farklidir. Kadinlar dolayli yoldan paketleyerek sunarken erkekler nettir (siyah beya) Simdi net olan kizlarda var ama cogunlugu paketler ve anlamani bekler. Bunu sen iliski icinde olan kisiyle asacaksin ya da o net olan kizi buluna kadar aramaya devam edeceksin. Hic bir sorun iki tarafin samimi olarak iletisim icinde oldugu takdirde kanimca cözülemez hale gelmez. Ben soran arkadasin cok hafife almasini sezdim ve ozellikle o uyuma bolumuni ornek olarak verdim.
Ve evet uzuldum, hala yukarda ki yorumunu okuduktan sonrada. Tabiki hemcinslerimin o entrikalarina girmesini istemem, onaylamam.. Toplumsal cizelgeyle bazi degerlerin olmasini dile getirmeye calistim, entrikalardan bahsetmedim. Yalanciligin kalibi olmaz, yalnis yalnistir. Bu konuya girmiyorum bile. - +1 yıl
Sonucu yok bu yazinin. Olmasina da gerekmez. Onemli olan fikirleri paylasmak ve herkes kendine göre pay bicmesidir. Uste gelme givi bir iddam yok, ama sen istiyorsan buyur o onuru sana veriyorum. Fakat bu ezberin hayra alamet degil, tabiki farkindalik guzel birsey ama pessimistlik kaygilarimizi artirir ve guzelliklere karsi inancimizi yitirir ve sonuncunda artik o guzellikleri görmeyiz... Cunku inanmayi unutmusuzdur.
Samimiyet, iletisim ve hosgoru ne guzel seylerdir. Baskalarina bakarken o gozlukle bakan olmak ne guzeldir diyelim. Umut dolu olmamiz dilegiyle, kendine iyi bak! - +1 yıl
* onun kadar atacagi adimlara dikkart etmesini beklemesi normal
- +1 yıl
@Merakliduygusal
Erkeklerle alakalı kısımda evet, erkeklerinde kalitesi düştü. Kızlardan sonra. Çünkü baktılar ki kaliteli erkeğe bakan kız yok (eş seçimini her zaman dişiler yapar) onlar da kalitesiz olmaya özen gösteriyor. Normaldir. Kız için kendinden ödün vermeyecek erkek... e az.
"Kadinlar dolayli yoldan paketleyerek sunarken erkekler nettir (siyah beyaz)". Valla Erkeklerde gri de vardır. Ama Siyah ile beyazın anlamlarını değiştirmezler. Problem buradan kaynaklanıyor. Ölçüleri yok. Ayrıca bu "kadınlara" özgü bir durum değil. Bizim kadınlarımızın geliştirdiği bir olgu. Elin gavuru patır patır söylüyor. Onlar kadın değil mi? ya da "işlerine geleni" pat pat dökülüyorlar. Ama işine gelmeyeni de yarım ağızla çıtlatıp, işler ortaya çıkınca "ben söylediydim işte" ye getiriyorlar. - +1 yıl
@Merakliduygusal Söylediklerime "ezber" demişsin. Değil. Hepsi kendi çıkarımlarım. Kimsenin düşünceleri değil. Kendim buldum. Beyin ürünüdür. Düşünülmeden "yaaa zaten bu kızlar böyle" tekrarı değildir. Ha evet genellemenin dışında olan çok az sayıda kız var. Ama "bozulmuş" kız sayısı %95 lerdeyse, erkek sayısı %70 lerdedir. Benim gördüğüm, çıkarımım bu.
Yazının sonucu falan yok. Bunlar tespit. Katılan katılır, katılmayan katılmaz. "Böyle şeyler olmasın" isteği ile her ne kadar ilk bakışta "hayır" deme isteğiniz doğsa da, toplumu inceleyin. Bu olaya zaman ayırın. İnsan ilişkilerine bakın. Bakın. Çok zaman almaz. Siz de göreceksiniz. Ama kapalı gözleri açmak her zaman acı verir. O acıyı göğüslemeyenler inkar etmeyi seçerler.
Selam olsun sana. İnsaşşah her birimizin karşısına kendisi gibi biri çıkar diyelim.
İyi geceler. - +1 yıl
Hayir erdem ben anadolu kulturune, degerlerine sahip olan Turk kizini asla ve asla yabanci kizlarla ayni kefeye koymiyacagim. musluman kizlarina haksizlik yapmis oluruz. Tekrar diyorum senin bahsettigin kizlardan bahsetmiyorum. Ve ayni zaman musluman erkekleri asla ve asla musluman olmayan yabancilarla karsilastirmam. Kesinlikle es degerde degiller. Fakat bizim referanslarimiz varki. Benim cevrem temiz. Belki bulundugun cevreye göz atmalisin. Daha fazla uzatmaya gerek yok zaten, sonuc olarak seninle hemfikirim bir yönden (davranis bicimleri elestirme yonunde) fakat degersiz görme konusunda degil... Herneyse kendine iyi bak, diledigine insallah da diyerek:)
- +1 yıl
Ben "iyi" olanları kıyaslamıyorum. Geneli kıyaslıyorum. İyi olanlar var ama yok denecek kadar az. Bunun senin benim çevremle alakası yok...
Mesela müslüman demişsin de, hani nerde?
Türkiyenin %99.5 ğu müslüman derler.
YNÖ nün güzel bir sözü var.
"Ben buçuğunu bulamıyorum, sen bir de buna 99 ekliyorsun!" diye.
Selam olsun.
En İyi Cevaplar
+1 yılya kız arkadaşını terket ve bu kızla devam et ya da numarayı sil bence. arada kalmak en kötüsü. nasıl hissettiğiğni az çok anlayabiliyorum. burdaki kızlar erkek arkadaşlarını mutsuz etmeye programlanmış ruslar ise mutlu etmeye programlanmış olay bu kadar basit. ama dikkatli ol yine de rus kızlarına hiç güven olmaz kendini kaptırma derim.
00 Yorumla
Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Bilmediğin şey şu:
Tabikide beğenilmek her kadın gibi bizim de hoşuma gider. Bu çok güzel bir duygudur. Ama bunu ifade edilişi önemli. Sen hiç sokakta burda yazamaycağım şekilde laflar aldın mı?
Sen hiç sokakta erkek grupları tarafından of yavrum diye başlayıp daha acayip yerlere giden cümleler duydun mu? Bakışlar aldın mı? Flörtçü tatlı bakışlardan bahsetmiyorum. Bazen yeri geliyor baban yaşındaki adam seni yercesine bakıp, neler söylüyor. Ve bu durumda ben "Ah ne güzel ilgi görüyorum" diye sevinmeli miyim?
Bırak sevinmeye günün yarısını etkiliyor psikolojik olarak o sapkın ve iğrenç davranışlar.
Öz eleştiri mi dedin? Sana da bir parça öneriyorum :)31 Yorumla
Soran+1 yıldavranışlardan bahsetmedim farkındaysan bakışlardan bahsedildi ki konuyu açanda bir bayan onunda başına böle şeyler geldiği açık senin sölediklerin sapıkça şeyler bu konuda kimse savunmuyor zaten ama minibüste otobüste bayan şu parayı uzatırmısınız diyen adama bi dakka yaaa diye bağıran kızların olduğu bir ülkeden bahsediyoruz nasıl senin dediklerin sapıkçaki evet bu ülkede çok erkek var öyle ama bilinki benim dediğim gibi çoğu kızda var. sadece ben değil herkes empati yapmalı.
Kişilik & Karakter konusunda 423 cevap paylaştı. ciddi anlamda tehlikeliler diosan.. bugün sana yarın da başkasına yapar aynısını o zmn, sevdiğin, sevildiğin ve değer gördüğün kızı bölesine kötü bir şekilde aldatmaya değer mi?
ya da aynı şey snin başına gelseydi? kız arkadaşının yanına filinta gibi bi italyan çocuk gelseydi snce kız arkadaşın ondan etkilenmeyi bırak onunla konuşur muydu?
Biz her erkeğe sapıkça bakıo demioruz ayrıca.. sadece sevgilisi, eşi olupta bakan türk erkeklerini ayıplıyoruz..
Konuşmakla bile hata etmişsin, numarasını bnce derhal silmelisin ve öte yandan kızın hayat kadını olmadığını nrden biliosun? Sizin gibiler yüzünden kimseye güvenimiz kalmıo şu dünyada..413 Yorumla
Soran+1 yılbizim gibiler yüzünden güven kalmıyo demek peki şimdi demin sevgilimin yaptığı bişeyi anlatıyım o halde uzanırken dalmışım uyuyakalmışım msj atmış aramış ulaşamamış uyandım durumu anlattım ve bu kız sırf ben uyudum diye benimle kavga etti şimdi sence türk kızları normalmi erkekler aldatıyo her boku biz yiyoz anasını satim peki bune şimdi uyumak suçmu ya bu kadar anormal duruma gelmiş bu ülkenin kadını işte bide durmadan erkekleri suçluyosunuz! acaba o filinta italyan sizin bu halde çekermi?
Soran+1 yılben onu aldatmadım hayatım boyuncada kimseyi aldatmadım numaraya gelince çoktan sildim hayat kadını değildi kesinlikle neyse benim canımı sıkan bu kadar değer verdiğim sevdiğim herşeyimle ona taptığım sevgilimin bana yaptıkları (bu türk kadınlarında genel sorun maalesef sen ölesine denk gelmişsin demeyin bu güne kadarki tüm sevgililerimmi öleydi?) allahım ya çıldırcam kaç defa uyardım böle boş sebeplerden kavga çıkarma diye dvamlı aynısını yapıyo yamıycam diyip yine yapıyo çözemiyorum :(
- +1 yıl
Haklısın bu konuda diyecek sözüm yok biz kızlar bazen fazla kıskanç olabiliyoruz ama bunun nedenşeri var mesela kendimden örnek vereyim ben sevdiğime çok güveniyordum ta ki içime şüphe düşürünceye ve yalanını yakalayıncaya kadar ondan sonra adı çıktı 9'a inmedi 8'e hikayesi anlıyacağın eğer sen onun güvenini sarsacak birşey yapmadıysan sorun yok ve bu haldeyken o da sana böyle yapıyorsa o zaman onda sorun var
Soran+1 yılbu güne kadar bi çok teklif aldım hepsini geri çevirdim ve sevgilimede anlattım hiçbişeyi, gizlemedim yemin ediyorum işe gidip gelirken dışarda yalnızken veya onunlayken hiçbir kıza dönüp bakmıyorum yani güven sorunu yok aramızda ama yinede defalarca bunları yapması çıldırtıyo beni inan bundan önceki sevgilimdende bu yüzden ayrılmıştım allah aşkına insan sevdiğini ortada sebep yokken üzermi yazık değilmi aşkımıza kızların bu yaptıklarına anlam veremiyorum.
- +1 yıl
bi laf vardır; güven kaybedildiği yere birdaha gelmez die.. ve güven kazanmak yıllar alır kaybetmek ise saniyeler die bi başka lafta vardır. şayet sen sevgilinin güvenini sarstıysan her davranışının altında bi anlam arayacaktır ve burda tabi ki bakmıyorum etmiyorum dersin ama bakmayan insana nasıl bi kız gelir de numarasını verecek kadar konuşabilir bilemiyorm..
şayet güvenini kaybettiysen kız arkadaşının o elbette sni sorgulayacaktır, bu durumdan gocunman çok yersiz, biraz özeleştiri yapmalsn - +1 yıl
Konuşmakla hata mı etmiş? Eee tabi dediğim gibi. Türk kızları önce dişidir, sonra insan... İnsanlıkları 2. sıradadır, dnlar için önemli olan dişiliktir. Onun için "insanca" olan şeylerin pek önemi yoktur. Gelip seninle konuşmak isteyen bir bayana "git başımdan defol benim sevgilim var" denilmeli. İşte bu yüzden sevmiyorum Türk kızlarını. İnsan olamadıkları için...
Bir de her Rus bayan potansiyel hayat kadını di mi. Biri aynını buradaki bayanlar için söylese eminim herkes tepki gösterirdi... - +1 yıl
Erdem, ben bilinen gerçekler üzerine konuşuyorum snin de yaran var ki gocunuyorsun.. tabi ki potansiyeller, öyle olmasaydı rusya,ukrayna genel ev olmasın die yürüyüş yapmazlardı ve öyle olmasa AIDS virüsü orda bu kadar yaygın olmazdı..
Ayrıca konunun insanlıkla ne alakası var?!? sınavdaki sevgilini bekliosun, tanımadığn bi kız sana merhaba demiş, sn tabi ki yüz vermiceksin sadık bi erkeksen, olayın insanlıkla ne alakası var? Konuyu saptırmadan ve türk kızlarına çamur atmadan dönün de kendinize bakın - +1 yıl
hiçbir erkek kusura bakmasın ama bn bu noktada kızlara katılıorum. senin kıllı vücudunla rus kızları da sana bayılıyodu zaten.. ama bi türk kızı yazsa böyle bişe bi taşlamadığınız kalır.
- +1 yıl
mertkuzeyli gibi hemcinslerini aşağılamaya meraklı bir dolu insan var. kıllı bir erkeğin nesi kötü? beğenen bi dünya kız varken bu ne aşağılık kompleksidir. aslında bunu bi tarafları kalkmış kızlar için kullanmak gerek. senin gibi adamların psiokolojisini iyi biliyorum.
Soran+1 yıllütfen hakaret etmeden düzeyi koruyarak yorum yapın insan diğiller felan çirkin söylemler bazı sorunlarımız var sadece kadınların değil erkeklerinde sorunları var her iki taraf olarak birbirimize suç atmak yerine kendi hatalarımızın farkına varsak ve dğer verene değer versek kırıcı sözler kullanmasak nasıl olurdu sizce bu tip sorunlarımız kalırmıydı neyse ben kızarkadaşımdan ayrılmayı duşunmedim .
- +1 yıl
soran italyan erkekleri beğenirler bizi italyan sevgilim oldu ve hala bana aşık :)
- +1 yıl
Sizin gibiler yüzünen güvenimiz kalmıyor derken neyi kasteddiniz acaba? Klâsik Türk kızı gerçi sorgulamaya gerek yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
+1 yılBu ne ya bide arasammi diye utanmadan soruyorsun burda! Sen ne yaptiginin farkindamisin.. Parmagini uzatirsin kiz kolunu alir haberin olsun sonrada sevgilin ögrenince vicdanin rahat olucakmi ona bunu nasil aciklicaksin hic düsündünmü? Peki senin sevgilin böyle bisi yapsaydi sen kendini nasil hissedersin? Gül gibi sevgilin varken elin kizlarini napicaksin sen ya? Yazik cok yazik.. Böyle seyleri okuyunca sinirleniyorum kusura bakmayin. Ama bence böyle bi hata yapmayin cok pisman olursunuz!
40 YorumlaBu numarasını veren RUs değilde başka bir Türk kızı olsaydı yine arasam mı dermiydin?
Bir sevgilin varken senden hoşlanan başka bir kız çıksa karşına ona evet dermisin?
Sevilmek beğenilmek hoşuna gitti sanırım. Peki kız arkadaşın da onu beğenen kişiilere göz kırpmasını istermiydin?
Bu üç soruyu yanıtla sonra tekrar düşün03 Yorumla
Soran+1 yıldaha önceleride böyle şeyler başıma geldi ama hiçbirini sallamadım bu kız beni çok etkiledi
- +1 yıl
dediğn gibi. Etkiledi! Öteki tarafta seni bekleyen , seni seven bir sevdiğin kız varken birbaşkasına gönlünü kaptırman bu o kızın sevgisine karşı aldatmaya yönelmektir. İlişkinde yolunda gitmeyen şeyler varsa kız arkadaşınla paylaş. Önce kendi birlikteliğin üzerine kafa yor. Anlaşamıyorsanız ayrılırsın. Birisiyle birlikteyken 2. bir kızı araya sokmak çok büyük bir ayıptır.
Soran+1 yılhaklısın unutmaya çalışıcam onu.
+1 yıldelimisin sen o kızlar nasıl şeytanlar
iki lafı ile seni kandırmış
hah ahah ah h a
gerçi bu birini bana hatırlatıyor ama kimi acaba (!)
1. her kız erkekler tarafından begenilmek ister ama sokakta geçerken offf o ne ya anamm memelere bak diye hipnoz olmuşcasına bakan bir erkege değil bizzat başıma geldi
2. rus kızı ara içinde kalmasın bence ;) (bu sözümün çok derin manaları vardır anlayan anlamıştır )72 Yorumla- +1 yıl
inan bana o kızdan daha iyi bilenler var o işi (!)
insanda allaha korku ve saygı olmasın
herşeyi yapabilir erdem ;)
+1 yılHer zaman olduğu gibi çirkef türk kızları kudurmuş. Hatta bazıları haddini aşarak tanımadığı, etmediği bir kızın namusuna dahi laf etmiş. Bir insan ancak bu kadar aşağılık olur. Erkekleri şimdi daha iyi anladim. Kız olmama rağmen Türk hemcislerimden tiksindim. Sanki türk kızları çok namuslu demi , Rus kızına. Bk atiyonuz. El değmemiş kızmi kaldı Türkiye'de Ruslardan daha Rus olmuş türk kızları haberleri yok.
10 Yorumla
1 yılÇünkü Rus kadınlarının üzerlerinde Türk kadınları kadar baskı yok 😊 onların ülkelerinde kadınlara cinsellik kötü birleymiş gibi empoze edilmiyor 😊 ilk adımı atan kadına basit gözüyle bakılmıyor 😊 bakire olmayan kıza namussuz damgası yapıştırılmıyor 😊 cinsellik konusunda Rus kızlarına verilen bilginin yarısı verilmiyor 😊 Türk kızları Rus kızları kadar erkekler konusunda tecrübeli değil çünkü aman adımız çıkmasın! Rus kızları ergenlikten sonra istediğiyle yiyişebiliyorken Türk kızları bi erkekle el ele mi tutuşu aman tanrım nasıl olabilir böyle bişey! 😊 şimdi gelir her haltı yiyip sonra bakire kızla evlenince karım beni doyurmuyor! Diyen erkekler 😊
00 Yorumlayazık diyorum başkada bişey demiyorum. Sevgilini hayatının sınavına götürüyosun, o kız orda senin beklediğinin güveni içindeyken yaptığın şeye bak. Bi kere yanına tanışalım diye geldiğinde tanışman bile hata ki oturup muhabbet etmişsin. Eğer o numara hala duruyorsa yazık. Yok etmen gerekirdi.. Bu kadar çabuk etkilenebildiysen sevgilini sevdiğinden de şüphe ederim..
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 815 cevap paylaştı. şimdi her zaman sevimli cevaplar vermeye çalıştım bu sitede ama bu soruyu sevimlilik fazla gelir
sevgilinin telefon numarasını versene sen benim alman arkadaşların işine yarar53 Yorumla
Soran+1 yılçirkinleşmeye gerek yok kızlar soru ortada sanki sadece erkeklerin başına geliyo böle seyler çok kız gördüm askere giden sevgilisini boynuzlayan
- +1 yıl
* onun kadar atacagi adimlara dikkart etmesini beklesi normal
Gizli Üye(36-45)+1 yılBazı şeyleri rus kız yapınca çekici oluyor türk kızı yapınca o... oluyor bizle evlenirken bekaret diye tutturuyorsunuz elin o rus kızlarıyla herkes herşeyi yapıyor umrunuzda olmuyor,Türk erkeklerinden tiksinir olduk yani iyiki vize kalktı görün bakalım sonu ne olacak beyler.Umarım aıds olursunuzda aklınız başınıza gelir.
33 Yorumla
Soran+1 yılkonu kapanalı bi ay oldu nerdeyse nerden buldun bu konuyuda cevap yazdın anlamadım bu rus kız nefreti neden oluyo sizde anlamadım ayrıca inan sizler kadar tiksinç olamayız biz hiç diğilse düşman olan milletlere yaranmak için yalakalık yapmıyoruz rus kızlarının içi sizinki kadar pis değil.!
- +1 yıl
amin aman bize bulaşmayın.kızlar aslında ruslar değilde asıl tehlikeli olan bizim türkler etrafıma bakıyorumda erkeklerin rusla türkle aldatmaktansa rusla aldatmasını tercih ederim.niyemi rus olaya gecelik bakıyo ama türk resmen yuvanızı yıkmaya bakıyo evliyseniz tabi.değilsenizde sevgilinizden ayırmaya bakıyo bile bile.rus güzel güzel uğurluyo adam dönerse baş üstüne dönmese yedeğim dolu.türk onu öylede böylede elde edceğim benim olacak diye resmen başınıza tünekleniyor.
Soran+1 yıltürkkizi senin yorumuna bişey diyemem öyle bişey başıma hiç gelmedi, ancak başımdan geçen bi olayı anlattım ancak bu gizli arkadaş birden hakaret etmeye başladı belki yazdıklarımı hiç okumadı bile ben genellemelerden hoşlanmıyorum bu arkadaşa yaptığım yorumda kızdığım içindi tepkiydi yani.
+1 yılhiçbir erkek kusura bakmasın ama bn bu noktada kızlara katılıorum. senin kıllı vücudunla rus kızları da sana bayılıyodu zaten.. ama bi türk kızı yazsa böyle bişe bi taşlamadığınız kalır.
101 Yorumla
+1 yılkendi ülkesinde kendilerine ilgi duyulmamalarından ötürüdür.Türk kadınlarına çamur atarak ilgini çekmeyi denemiştir .Erkekleri aklını başından alma anlamında dünyada çerkesler ünlüdür çerkes oldğm için demiyorum.Ayrıcaa* her Türk erkeği rus kızı beğenmez mesela sevgilim , sevgililerim hep öyleydi.Ayrıca sevgilini aldatmış sayılırsın ararsan sayılırsın.
00 YorumlaSana sadece empati yapmanı öneriyorum başka da diyecek sözüm yok
44 Yorumla
Soran+1 yılher insan gibi bende uyuyabilirim daha geçen gün bende msjlar attım cevp gelmedi merak ettim uyumuşum dedi onu çok hoş cümlelerle karşıladım şimdi benim başıma aynı şey geliyo değermi beni üzmeye diyorum sallamıyo şimdi empatiyi siz yapın bakalım!
Soran+1 yılinanın birbaşkasıda girse hayatıma aynı şeyler olucak biliyorum maalesef bu genel bi sorun ülkemizde çok üzgünüm kadınlarımız bize empati yapın derken kendileri hiç yapmıyor herkes hata yapabilir önemli olan düzgün bir şekilde öz eleştiri yapmak zaten önceki sevgilimden böle saçmalıklar yaptığı için ayrılmıştım tanıdığım çoğu kızda aynı problem var neden bunu yapıyosunuz kim cevaplıyabilir?
erkekler işte :) rusda olsa oda bir kadın işi biliyor.ah ahh :) bir kadından etkilenebiliyorsan sevgiline aşık değilsin demektir.onu ararsan emin ol kendi ülkesinde deyim yerindeyse 2 lafıma bakar sevgilisini beklerken ayarttım diye anlatacak :)
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 826 cevap paylaştı. Birincisi her önüne gelene güvenme :)
İkincisi, evet doğal ama bakmasını bilene!00 Yorumla
+1 yılve madem o kadar etkileme potansiyeline sahipti neden kendi ülkesindeki erkekler rus kızlarını et parçası olarak görüyorlar :D
019 Yorumla
Soran+1 yılbu sorunun üzerinden bir yıl geçtiğinin farkındamısınız nerden buldun bu konuyu anlamadım neyse onunla birlikte olmadım zaten rahat olun fakat başka bir rus kızıyla nişanlıyım yazın evlenicem bu yüzden artık RUS KIZLARI hakkında saçmalayın.
- +1 yıl
nerden buldğumu hatırlamıyorm soruyu ama sormuşsun sonçta önceki kız arkadaşın sorunlu diye btün kızlar kötü diye bişey yok sonuçta o rus senin KARA KAŞINA KARA GÖZÜNE GELMİYOR ülkesinde adam yerine konulmadığı için geliyolar:) ben çerkesim bana sor ;)
Soran+1 yılniye sana sorimki :D nişanlımla bir yıldır birlikteyim nasıl olduklarını biliyorum birsürü yabancı ülke gezdim hiçbirinde erkekler kadınları elde etmek için çabalamıyor çünkü onlarda kadın erkek her konuda eşitler bi bizde kadınları elde etmek için biyerlerini yırtar erkekler Türk kadınlarıda bu yüzden havalılar ya zaten.
- +1 yıl
rusların nasıl hain oldğnu çerkesler çok iyi bilir biraz araştırırsan anlarsın:) sen bilirsin kendine kolay elde edilen basit en az 2. el yakıştırıyorsan sorun yok :)
Soran+1 yıldoğru konuş o benim eşim olucak
- +1 yıl
gerçekler acıdır konuşmazsam nolur düdük :D
Soran+1 yılneyin pesindesin anlamadim ama sunu unutma senin gibiler benim dudugumu agzina alamaz. ;)
Soran+1 yılyeni hesap açıp arkadaşıyım ayağına yatıyosunda ben yemem sen açtıkca engellerim bakalım kaç tane mailin varmış :D ayrıca düdüğümün peşinde olmasan hergün mesaj atmazsın bunuda güçlü erkek arkadaşına söyle bakalım hoşuna gidicekmi :D.
- +1 yıl
arkadaşıyım seni inandırmak zorunda değilim yanımda o söylüyor ben yazıyorum görmediğim erkeğin düdüğünü napsın erkek arkadaşı sana mesaj attığını bilse onun haklı olduğunu bilir bişey demez sen kendini bişey sanıyosun kavga etmek için atıyor mesaj hem erkek arkadaşı çok rus görüyor istemiyor onların basit olduğunu biliyor senin gibi beyinsiz değil :)hadi yürü git
Soran+1 yılyalan söylediğin burdan belli rus görse bidaha sana bakarmı be kızım kendini kandırma yamuk şey seni zaten istesende düdüğümü sana vermem herkesin ağzına vermiyorum ben onu :D hadi hayal dünyanda sana mutluluklar.
- +1 yıl
89 60 90 vüct ölçülernde olan biri ne zaman yamuk oldu ? :D her gün rs görüyor bana deli gibi aşık eski sevgililerimde hep rsları beğenmiyolardı kaçıyolardı aç insan hepsi türk sen türk değilsin ama yabancı dersen italyan sevglm oldu rusyalıda oldu senin gibi fakire bakmam zaten sana ya kışanları sen biliyorsun 10. el istersen farketmez sana bi SANA HAYAL DÜNYANDA MUTLULUKLAR :Dben çerkesim ve bununla çok mutluyum ;) artık yazma
Soran+1 yılAy ay ay ay kizimizin sevgilileride hep zenginmis al iste tipik turk kizi mantigi fakire asla bakmaz bide ruslara paraci dersiniz canim benim nisanlim rusya da dogalgaz sirketinin muduru evi arabasi ne isterse sahip olabilecek durumda rusya ya yanina gitmemi istiyor buyuk ihtimal gidicem cunku turkiye de suratsiz kadin gormekten biktim insani hayattan sogutuyorlar neyse bana gelirsek kariyerim saglam bi sirketin reklam muduruyum artik gerisini sen dusun :D he bide bu hesabinida engelledim
- +1 yıl
çerkez asıllıyım vücut ölçülerm türke göre mi ben illa para da para demem sevgilide çünkü benim babam zengin bu yaşta kaç mal varlığım var görmemiş değilim ;)ruslra da paracı demedim SEN İÇ GÜVEYSİ olmak istiyorum dememişsin de suratsız kadın görmekten sıkıldım demişsin ruslar suratsız soğuk oluyolar o kadar suratlılar da rus erkekleri neden bakmıyo ruslar çerkeslerle evleniyo ben çerkesyalıyım iyi bilirim onları ayrıca bana sorarsan hala fakirsin senin bir metre boyun vardır :D hadi uza bakalım
Soran+1 yıl182 boyum nişanlım 175 boyu boyuma huyu huyuma uygun rusya soguk memleket olabilir ama kızları sıcacık hem güzel hem sıcakkanlı hem alçakgönüllüler sizin gibi hem çirkin hemde kendini beğenmiş değiller rus kızları rus erkeklerinden kaçıyor e yazık rus erkekleride napsın baktılar kızlarından yüz bulamıyorlar sizin gibilerle evlenmek zorunda kalıyorlar :D bu hesabınıda engelledim. rus kızları en çok türklerle evlenir buda türk kızlarına fena halde dokunur çekemezsinzi güzelim rusları :D
- +1 yıl
rus erkekleri rus kzlarını adam yerine koymuyolar rus kızları dağılıyolar nerde salak bulurlarsa yabanıyolar sen yanlış anlamışsın olayı canım bir araştır öğren. bana giren çıkan yok canım ben türk kızlarınıda övmüyorum gıcıklar çoğu kendi üstüme alınmadım çünkü kimse bana kötü şekilde konuşmadı Allah a şükür fiziğimde var güzelliğimde zeka sexylik yok desem hep rus kızlarından daha güzelsin dediler ama ben kıyaslatmam kimseyi kendimle:)
- +1 yıl
boyun kısaymış kıyaslamak gibi olmasın erkek arkadaşlarımın boyu senden uzundu :) şuan türkiyenin en zenginlerinden biriyle çıkıyorm hayatm boyunca hep şanslı oldum o erkekler akılsız sen mi akıllısın :D İTALyan erkekleri arap evlilik teklfi aldm bana sorarsan yabncı olarak iskandinav isveç kızlrı evlen derdim çerkesleri söylemiyorum:)ruslar kemik suratlı dudaksız olurlar vs senin hayatın nasıl mutlu oluysan o şekilde yaşa ama av olma BKZ:HEM SORU SORUP ELEŞTİRİYE GELEMEMEK :) bidaha cevap yazma
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkekleri kandırma yetileri oldukça gelişmiş :(( sevdiğim de rusla :(( ölmeyi bile düşündüm ama geri dönmedi :((((( sevgilini üzme o da benim gibi üzülür sonra ölmek ister sen giidince :((((((((((((((
01 Yorumla
Soran+1 yılsevgilim canımdan bezdiriyo beni yaptıkları artık son haddine ulaştı ciddi anlamda ayrılmayı düşünüyorum rus kızın numarasını attım ama keşke atmasaydım belkide mutluluğu o vericekti bana bana kalırsa siz kadınlar hatayı birazda kendinizde arayın.
+1 yılsevgilini seviyorsan sakın yapma kendini onun yerine koy
01 Yorumla
Soran+1 yılseviyorum ama bazen beni zıuvanadan çıkarıyor.
+1 yılPanpa benden sana tavsiye, bu olay senin manitanın oyunu olabilir.
00 Yorumlasevgilimin bunu hoş karşılamaz özellikle rus olmandan dolayı çıldırır dedim.
... Ara !00 Yorumla
+1 yılKardeşim naptın çok merak ediyorum. Senin başına gelen bir durumun benzeri bende de var. Napıcam bilemiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılonunla uzun bir gelecek planlamak zor özellikle ruslarla, mutlu olamadılarmı çekip giderler. yaklaşma bence ona vardır bir hinliği onun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYüzsüzlüğün bu kadarı üstelik sevgilin var. Karakterine yedirirsen ara kur arkadaşlığını ne deyim.
10 Yorumlane çabuk karışıyor kafanız ya :(
10 Yorumlaara tabi napıcaksın bizim türk kızını.
42 YorumlaHayır.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne