Dövüşüeken tırnaklarimi bir silah olarak kullaniyorum ve zevk alıyorum sizce doğru bir şeymi karşımdaki aşırı pişman oluyor sonra ama kendimi suçlu hissetmiyorum üstelik zevk alıyorum yaptığım doğru mu biliyorrum izi kalıyor ama çok seviyorum herhangi ufak bir sorunda dahi kolunu tutup tırnağımi geçiriyorum yaptığım kısiler artik kaçıyor tırnağımi uzatmayi koruyucu sürüp sertleştikten sonra birine batırmaktan haz duyuyorum kisaca üstelik alışkanlık hale getirdim kim olursa olsun kardeslerim akrabalarim dahil özellikle asilan erkeklere tokat yerine çok feci tırnakliyorum surati eli acimiyorum hergün birisiyle dövüşmek istiyorum bu zevk yüzündenn ))
Cevabın nedir?
Kardeşim İslam , Sulh kelimesinin kökünden gelir.
Sen sabırlı olmayı öğren bence
Hz Ali efendimiz savaşta bir mecusiyi tam öldürecekken Mecusi yüzüne tükürür Hz Ali Şimdi buradan git der.Mecusi Niye öldürmüyorsun der.
Hz Ali ben seni Allah için (Adalet için) öldürecektim ama şimdi öldürürsem nefsim için (şeytan için) öldürürüm diyor ve gönderiyor.
Kısaca
Kavga sırasında senin bundan zevk alman iyiye alamet değil
Zor da olsa sabretmeyi öğren Büyük komutanlar savaşmadan kazananlardır bunu unutma
Olayları sabrederek dialoğla halletmeye çalış kavga ancak kaçınılmazsa uygulanmalı
Ayrıca şunu da belirtmek isterim böyle kavgaya heves edip edip te tam kavgada fena tokat yiyebilirsin demedi deme pişman olabilirsin02 Yorumla- +1 yıl
Dine girmesek kardeş :-D Tm bahsettigin lider kimileri için büyük biri ama konuyla alakasi yok ayrıca benim haz alma hormonlarim bu sekildsalgiliyor elimden gelse bırakırım ama alışkanlık olmuş çok zor :(
Ağır tokat.mi güldürme beni Asılan erkeği biber gazından sonra tırnaklarim üstelik acımadan zevkle - +1 yıl
ben tokat demem hiç ummadığın yerden ani şekilde bir darbe gelmesi Tokat diyince Aklına sadece erkek gelmesi Kadınlarda atabilir.Ayagın kayar Yere düşersin kadın tekme atabilir.
Dini konuyu örnek için söyledim Şimdi Dini konuya girmek istemiyorum da senin ilacın da belli yani :peygamberimiz kendisine küfredenlere başından aşağıya işgembe dökenlere bile yumuşak dille yaklaşıp konuşmuş şimdi bazı konularda sabırı nasıl, nereden elde edeceğimiz de söylemiş bize Hani bu tür öfge konuları çözümü psikoloji ve dini temellerde işlendiği için ister istemez dini konuya girmiş bulundum.Tabi ben konusurken direkmen karşımdaki kişiyi kardeşi gibi gördüğümden söyledim ama kusuruma bakma başka yorum yaparsam girmem.
En İyi Cevaplar
Ben de bir ara böyle bir vakaya denk gelmiştim.Bana vuruyordu, ben de bileklerinden tutmak zorunda kaldım, bileklerinden tutunca tırnaklarını elimde neresi denk gelirse geçirmeye başladı.Yapma, yapma diye uyardım onu bir kaç sefer, ama yapmaya devam etti.Ben de kolunu kıvırıp beline getirdim sonra suratını duvara bir yapıştırdım...İyice sersemledi, tabi daha çok sinirlendi ama bir şey yapamadı.Dikkat et benim gibi acımasızın biri denk gelirse sana kafa biler atar.
06 Yorumla- +1 yıl
Önce biber gazi sıkıyoruz herhalde sonra yapsın senin gibi sıkıyosa önce kolunu tutup tırnaklarimi zevkle batırıyorum bundan aşırı zevk alıyorum sonra ileri giderse süratini tanınmaz hale getiriyorum bu yüzden bana asilan erkekler bir daha asılmıyor aşırı pişman oluyorlar kadınlarin tek kaybı bunu zevk alarak yapmamasi yoksa dediğin gibi karşısındaki örneğin sen etkisiz hale getirebilirsin iste ben kendimi kaptıroyorum tırnaklarimin dar ve uzun olmasi avantajken ayrıca kirilmasin diye sertleştiriyorum nasil olsa zarar görmeyecek diye kendimi aşırı kapritiyorum zaten haz hormonlarim böyle vazgeçemiyorum yani
- +1 yıl
He he bu komikti erkek adamda biber gazi taşıyormus hani siz güçlüydünuz yumruk tekme yeterdi noolldu yemedi dimi :-D sana tavsiye benden ve benim gibi tırnaklarini çekinmeden batırmaktan zevk alan kızlara bulasma asilma sakin sana saka geliyor ama nasil biri ve nerede yasadigimi bilmiyorsun erkek millet kişi ))
- +1 yıl
Tm herşeyi anladımda biber gazına neden ihtiyaç duyuyorsun :d
+1 yılbenimde cimcikleme gibi bir alışkanlığım var tırnak batırmıyorum ama tırnaklarım uzun olunca istemsizce batıyor :D aileme değil de dısardakileri genelde cimcikliyorum :D el tiryakiliği :D:D
02 Yorumla- +1 yıl
Aynenn tatlimm durumum vahim ki tokalasirken batirasim geliyor zaten dediğin gibi istemeden tene değse yirtiyorr gerçektenn erkekler korksunn bizden :-D
- +1 yıl
aynen ya korksun tabii :D kesmedim de tırnaklarımı ama napayım el alışkanlığıı :D:D
+1 yılAhahha kiz korkrum senden ya ben
O koruyucunun ismini yazarmisin rica edsem benimde tirkanlar zayif015 Yorumla- +1 yıl
Benden mi korktunn niye ki beni ssinirlendiren olursa cidden tırnaklarimin beyaz ne kadar kısmı varsa geçirmeyi zevke dönüştürdum artik alışkanlik oldu asilana tecavüz edebilecek kisileri acımadan süratini yırtarim ne var bunda benden korkma sakin universtitede okuyoruz sonuçta ne olacağı belli değil bence sende böyle ol ama sen bilirsin ayrıca sorun için cevapliyorum tatlm bak su an Rimmel london ' un 5 in 1 nail treat kullaniyorum ve tırnaklari besler, onarir, çabuk uzamasini sağlar , oje alti tabaka olarak kullanilir, beyaz parlaklik verir ve de sertleştirir bu ürünü watsonda bulabilirsin 5 tl di kampanya vardı o zaman şimdi en fazla 8 tldir git al kullan bence kesinlikle öneririmm :))
- +1 yıl
Cok sağol bakiyim burafa bulunur mu o rimel cok sağol yordum senide sma bana biri tienak gecirse oturur ağlarim sonrada bir guzel doverdim herhalde. :)))
- +1 yıl
Ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)) bu arada sana tırnak geçiren olursa hem ağlayip hemde nasil dövuyorsun anlamadim acarmisin bunu
- +1 yıl
Aglaya aglaya salya sümük aka aka tokat tekme geciririm..acıyatahammulum yok ki benim
- +1 yıl
Kizmisin erkekmisin anlamadim tırnaklarini uzatip bu şekilde kullansan daha iyi olmazmi senin için karşındaki erkek diyelim ne yapacaksin lütfen tekme tokat deme bana. git elinden geldiği kadar kendini kaptır yırt her tarafını hem aci çekmezsin fazla hemde dayanılmaz bir acı verirsin kesinlikle böyle yap suratti koldu farketmez tırnaklarinin beyaz kismi ne kadarsa gecir sonra aşağı doğru çek ben çok yaptım bunuve yaparken hem ciglik attim hemde güldümm eğlenceli merak etme :))
- +1 yıl
Ahahaa deneyecegim tirnagim kopmaz inşallah
- +1 yıl
Kopmaz merak etme yeterki koruyucu varken yap kendini kaptır acıma yırt her tarafını bu sekilde karşılık veremez sakin saç çekme tırnaklarini gecir
- +1 yıl
^))))
- +1 yıl
Ben şunu farkettim saç cekmeye ayirilacak zamani gidip el kol surat yırtmaya harcasak çok daha zarar veririz bende böyleyim ;)
- +1 yıl
Hahajahaja iyi yapiyorsin
- +1 yıl
Tateramerak ettim ermeni misinn benim annemde alman ;)
- +1 yıl
Yok ne ermenisi allah uzak eylesin ben türküm
AZERBAYVANLIYIm bizlerde türk üz - +1 yıl
Isminde yan ile bitiyor ondan dedim yanlış anlama benim bildiğim azerilerin iisimleri ova ile bitiyor bu arada bende baba tarafından türküm anne tarafından almanim belki bu yırticiligim hitlerden geliyor sizin karabağ sorununuzu biliyorum hocali soykiriminida size destek veriyorum siz de eminim bize her davada yardımcı oluyorsunuz cidden Turkcen iyiymis azerice konusmaman yani unutma biz qardas bir millet iki devletiz ;))
- +1 yıl
Canim Ayan ismim Ayanova da soy adim :))
- +1 yıl
Agabeyim burada Azərbaycan da türk lisesini bitirdi onun odevlerinden sizin dili yazilisini biliyorum tvde filmlerede herkes bakiyor burada
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
49Cevap
Biri senin ananın bacının koluna tırnağı geçirse hoşuna gider mi?
Psikoloğumun telefonunu vereyim özelden gel.
Gerçi senin vak-a psikiatr kliniğine denk düşen bir vak-a ama.
Sevişirken poponun tokatlanması hakkında ne düşümüyorsun kuzum?
Bana saçma geliyorda.03 Yorumla- +1 yıl
Gitmez tabi fakat. soğutma konusunda bu îyi bir çözüm tabi ben alışkanlık hale getirdim en ufak problemde kolunu tutup tırnaklarimi hic acımadan geçiriyorum kim olursa olsun dua et sanalsin yanımda olsaydın suratin tanınmaz hale gelirdii yazdığın şeylere dikkat et karşında kadın var aslinda cevap yazmayacaktimm ama neyse
Vahşiiii..Faşist...Seni gidi marjinal insan...gibi şeyler asla demiyecegin..Her kadın senin gibi olsa, taciz, tecavuz vs. Karşı eli tiremese karşı..
Biraz cadı biraz da saldırgansın ama senden daha çok lazım bu dunyaya ^-^05 Yorumla- +1 yıl
Avantajim bu zaten kendimi zevk olarak korumam normal bir kadından farkimda birisinin bana yolda laf atmasi ya da asilmasi hiç çekinmeden önce biber gazıyla sersemletirim sonra süratini kolunu zevkle yırtarim tırnaklarimi sirf buna göre yaratilmis sanki alıskanlik hale getirdim bizim sinifta benden tırnak yemeyen yoktur sanırım bir kac kisi dışındaartık kimseye asilmazlarr ;)
- +1 yıl
Türkiyede kadınlar benim gibi olmadığı için ölüyor zaten haklısın kardeş
- +1 yıl
Bence kiz kardeşlerin tada sevgilin varsa utanma soyle ki daha sonra tirnaklamaktan cekinmesin asılana acımadan zevkle tırnaklalerini geçirsin ve haz alsın.sonuçta bakire. Ayrıca evlenecegim insani mazoşist seçeceğim zaten yoksa ciddem kötü olur dediğin gibi sırtı birkere gidecek o kesin suratına dokunmam sanırım sevisirken sürati lazım :-D
Bu durum sende "kronik" bir hal almadan vazgeçmeyi dene yapamıyorsan terapiste git. şu an zevkli gelebilir ama ileride bu durum herkesi senden soğutur ve kaçırır.
12 Yorumla- +1 yıl
Kronik bir hal aldığıni düşünüyum zazaten tokalastigim sıradan birine tokalasirken birden kolunu tutup sivri tırnaklarimi derin batirmak istiyorum zevk alıyorum cunkü o yüzden bana asılan sürati taninmaz hale geliyorrr öyle bir kere elimi atıp değil arka arkaya zevkle kaptıraraktırnaklarmi geciriyorum asıldığı için mevsimi mudafa ile şikayetci olamıyor üstelik asıldığı için dışarıda linç ediliyorlar. Böyle yaşadığım çok oldu cidden kendimi kaptırarak tırnakliyorum acimiyorum aksine çığlık atarak ve gülerek tırnakliyorum çok haz alıyorum buddurumdan şikayetci değilim ailemde memnun üstelik destekliyorlar arkadas cevrem hep kız zaten erkeklerin en ufak gicikligina dayanamiyoum suratini parçaliyorum bir yüzden erkek arkasim cok az olanı sevdiğim için dokunmuyorum
Biri de saçını çekmeyi silah olarak kullanmasın dikkat et :)
26 Yorumla- +1 yıl
Kullansa kaç yazar :D ben tırnaklarimın ne kadar beyaz kismi varsa geçiriyorum suratına tabi kendimi haz alarak kaptırarak yapıyorum zevkli oluyor
- +1 yıl
Rimmel 5 in 1 nail treat kullanıyorum ;)
- +1 yıl
Tırnaklarim sert uzun dar ;)
- +1 yıl
Kırılmasi zor tene deyince yırtar fazla bir sey yapma gereği yok
Kişilik & Karakter konusunda 858 cevap paylaştı. Bir şey dicem, ruh hastası mısın? Niye dövüşüyorsun? Niye sana beğenisini sunan adamlara saldırıyorsun?
06 Yorumla- +1 yıl
Kardeş benim gibilere asilmayacaklar bu kadar basit yırtmak hazzı var bende derin izler bırakiyorum önce gülüyorum sonra yenisini yapasim geliyorrr tırnaklarim dar ve uzunlar asılana önce biber gazi sıkıp sersemletirim sonra acımadan kolunuçekip batırıyorum süratini tırnakliyorum ve zevk alıyorum alışkanlık oldu attıkk haketmesinler o zaman pişman olup bir daha asılmıyorlar bide benim normal kadından farkim birinin bana asilmasini arzulamak acımadan tırnaklarimi geciririm yani türkiyede kadın olmak zor :)
- +1 yıl
Haklısin sevecegim kişinin işide zor bu durumda farkındayim sevişmedeki sırtını tirnaklamaktan zevk alan birini bulacam zaten suratina dokunmam orasi laZim :-D şaka bir yana kadın değilsin sana bu anlattıklarim ile kadınlar güçlü değil cunkü çoğu duygusal yapida olduğumuz için aciyoruz cimcikleme felan fakat benim gibisine rastlayan çok feci ödüyor o. baska sen erkeksin benim tırnaklarimi geçirmemdeki o hazzı kesinlikle alamazsin senin yumruk hazzın içgüdün var cunkü amacidden tırnak çok tehlikeli bir silah bunu şöyleyeyim yüzünü taninmaz hale getirdigim asılan kişiler hem mevsimi mudafadan şikayetci olamıyor üstelik dışarıda onları linc ediyorlar su an bunları yazarken hatırladiklarima gülüyorum sana tavsiyem tırnağı benim gibi olan veya haz alan kişileri kızdırma hayatin boyunca evet türkiyede kadın olmak zor
- +1 yıl
Öyle mi adina sevindim pişmanlik duymaman hoş ;)
Sen çok Wolverine izliyon galiba. Herkez senin yakınların kadar sabırlı olmaz.
01 Yorumla- +1 yıl
Wolverine ne ben bilmiyorum.Herkes yazacaksin Türkçemi maffetme... yakınım zaten memnun hem sabırlık bir durum yok ortada yanımda olmadığına şükret suratini taninmaz hale getirirdim karsimda dersen bunudderin izler birakrirdim sende çok pişman olurdun kardeş
+1 yılÖyle kızlar bana çok seksi, çekici tam bir dişi gibi geliyor.Bende ne onarmalim ya. :D
02 Yorumla- +1 yıl
Sen ciddimisin ya peki senin kolunu yüzünü sirtini yirttigimi düşün nasil hissedersin pişman mi olursun yoksa zevk mi alırsın hâla?
- +1 yıl
Canım acır ama hoşumada gider zevk alırım yani. :D Ama yüz olmaz yüz haricinde kabulümdür.
Ve intikam duygusuyla yanıp kavrulur hatun fazla olumsuz enerjisini nasıl atıyor, seninle savaşmak vardı bayan.
06 Yorumla- +1 yıl
aybedecegin gözler için üzülmemm simdiden diyeyim de
- +1 yıl
Kaybedecegin gözler için üzülmemm şimdiden diyim de
- +1 yıl
Anlamadım doğru şekilde yaz o zaman bende anlayim ;)
kimseyi dövmeden bu yaşıma geldiğime inanamıyorum.sevgiden atılır tırmıklar dürtmeler vs
00 Yorumlabende bir tek ben böyleyim sanıyordum yalnız degilmişim
02 Yorumla- +1 yıl
Tatlmm benim yaptığım kadar mi peki ayrıca zevk alıyor musun benim gibi ben kendimi özel hissetmeye baslamistim aslında ;)
Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Yırt gitsin tırnakları geçirince içerden dışa doğru bastır:/
01 Yorumla- +1 yıl
Yırtmak hoşuma gidiyor zaten tırnağım dar ve uzun sekli istemesemde tene degerse yirtiyor cidden senin dediğin gibi yapıyorum zaten dünyada tırnaklamaktan haz duymayacagim kişilerden birisin tbrkler :)
+1 yılsana birgün biri iyi bir şamar atar, şöyle bir 360 dönersin, ozaman bu saçma düşüncelerden oan vazgeçersin :)
04 Yorumla- +1 yıl
Saçma dediğin şey benim anac hormonlarim siz erkekler o batırma hazzını bilmiyorsunuz ondan bu önyargıniz kadın olsaydın kendini koruma ihtiyaci duyacaktin ve erkek milletini asildigi için benim gibi saldıracaktin erkeksin sana saçma geliyor evet cunkü edilgen sizsiniz sanki sana hiç asılan oldumu bu kadar rahat konusuyorsunu neden yaratılmis acaba kardeş benim gibilere asilmayacaklar bu kadar basit yırtmak hazzı var bende derin izler bırakiyorum önce gülüyorum sonra yenisini yapasim geliyorrr tırnaklarim dar ve uzunlar asılana önce biber gazi sıkıp sersemletirim sonra acımadan kolunuçekip batırıyorum süratini tırnakliyorum ve zevk alıyorum alışkanlık oldu attıkk haketmesinler o zamssacmaan pişman olup bir daha asılmıyorlar bide benim normal kadından farkim birinin bana asilmasiniarzulamak acımadan tırnaklarimi geciririm anladınmi ne kadar tehlikeli olduğumu zevk haz alıyorsam gözünü çıkartır mevsimi mudafa derim sonra bir de dışarıda linç ederler anlamissindir umarim
- +1 yıl
bollywood a başvur, seneryon hayal dünyan süper.
- +1 yıl
Neden inanmadin peki ama doğru anlattiklarim erkek olmana veriyorumm kardes işine gelmiyor bu gerceklerr ;)
- +1 yıl
Erkeksin beni anlamaman normal hiç asilan olmamışsana ondan nedense tecavüz gibi şeyler sizin gibi kadın düşmani insanlar yüzünden oluyor memnun usun ssenin kardeşin sevgilin tecavüze uğrayip tepki vermemesine bunlar hayal değildir hayatin gerçekleri...
Gizli Üye(30-35)+1 yılTam aradigim kiz tipisin dovusmekten zevk alan kiz :) ya tekme tokat dalsan benim de hosuma gider ama tirnagin acisi cok buyuk ve izi gecmiyo ya tirngini saplarsan aglarim ki ben :(
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılher insanın hazzı farklıdır, ben mesela karşımdaki insandan kan çıkmasını severim ama beni kan tutar :)
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen bende tırnaklarima koruyucu suruyorum stiletto tırnağı çoseviyorum tırnaklarimin beyaz kısmı ne kadarsa asilanın suratına eline koluna geçiriyorum sonra aşağı doğru hızlıca çekiyorum bari kaptırarak gülerek eglenerek yapıyorum kayaralar çoğunlukla derin oluyor ralkanattikca hormonlarim salgılaniyor zevk alıyorum bende yırtmayi yırtmadan haz duyan hormonlarim var acimam yani istesem gözüde çıkartırım ;))
Kişilik & Karakter konusunda 605 cevap paylaştı. Erkeğin tekinden yumruk yersen suratına bir gün geçer hepsi merak etme.Hevesini alır gidersin
010 Yorumla- +1 yıl
He he bugüne kadar hiç görmedim öyle erkek nedense hepsi kacti :-D
- +1 yıl
Biber gazi neden yaratılmis acaba kardeş benim gibilere asilmayacaklar bu kadar basit yırtmak hazzı var bende derin izler bırakiyorum önce gülüyorum sonra yenisini yapasim geliyorrr tırnaklarim dar ve uzunlar asılana önce biber gazi sıkıp sersemletirim sonra acımadan kolunuçekip batırıyorum süratini tırnakliyorum ve zevk alıyorum alışkanlık oldu attıkk haketmesinler o zaman pişman olup bir daha asılmıyorlar bide benim normal kadından farkim birinin bana asilmasiniarzulamak acımadan tırnaklarimi geciririm anladınmi ne kadar tehlikeli olduğumu zevk haz alıyorsam gözünü çıkartır mevsimi mudafad derim sonra bir de dışarıda linç ederler anlamissindir umarim erkek milleti kişi
- +1 yıl
Ilk hamleyi ben yapacam tabi derler ya öncelik bayanlarin diye :-D saka maka cidden yirtma hazzi varken bende ilk hamleyi o yapsa bile asiri pisman ederim onu sonucta tek hamlede yere dusen kızl ardan degilimm yırtarim suratini gerekirken gözünu cikaririm saka yapmiyorum acima duygusu yok diyemem ama zevkalıyorum bundan onun için kimse benimle dövüşmek istemez ;)
- +1 yıl
Toplarlar bir gün bir yerden derken neyi kastettin kardeş?
- +1 yıl
Yenilgiyi kabül ettin demek adına sevindim dediğim gibi beni sıradan sanma
- +1 yıl
Tecavüze uğrarken asla bırakmam elimden geleni yaparım tırnaklarimim ne kadar beyazkısmı varsa geçiririm suratina yırtarim cidden şaka yapmıyorum bunları yaparken gülerim çığlık atarim sonra sürati tanınmaz hale gelir beni mevsimi mudafa yüzünden şikayet edemez yani ya kaçar ya da gelen polis beni haklı bulacağı için o ceza alir üstelik mahkeme önünde karakol önünde abilerim ablalarım ona linç eder bide cezaevine girer düşün artik gerisini umarım benim gibi yırtıcı yırtmayi haz olarak gören birisine denk gelmezsin ))
Yaşayarak görmek istiyorum seçeneği yok mu bayan? :D tırmala beni kaşı beni.
03 Yorumla- +1 yıl
Onun için asılman gerekiyor tatlimm :-D
- +1 yıl
Başka bir arzunn bak davana kardeşş :-D
Sanırım sen sadist bir insansın evet zevk yüzünden :)
02 Yorumla- +1 yıl
Evet haklisin bu zevk yüzünden arkadasim yokk ama bir şeyi yirtmadan duramıyorumm aşırı haz alıyorum
+1 yılbunun ismi bdsm yakında öğrenir kendini çok fena kaptırırsın
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 431 cevap paylaştı. Seninle sevişecek adama yazık 1 haftada tanınmayacak hala getirirsin adamı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAblam böyle yapıyordu.Bir gün tersime geldi sonra ne oldu anlatmıyım :)
11 Yorumla- +1 yıl
Anlat lütfenn :)
+1 yılsen pek güvenme o tırnaklara amaç seni dövmek olursa inan elini kıpırdatamazsın haberin olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen sadist kizlara bayilirim hep hayal etmisimdir sevisirken sevgilim tirnaklarini sirtima gecirse kanlar icinde biraksa beni diye :)
02 Yorumla- +1 yıl
Pişman olmaz misin ama ben yaptıklarımdan suçluluk duymam gülerim üstelik zevk için yapıyorum sen bir erkek olarak cezbedici gelebilir bu fantazi fakat merak ettimde sırtındaki o izler ne olacakk
Cevap sahibi+1 yılBisey olmaz ya izlerden takmam ben izleri :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılkusura bakma da seninle misyoner yapılmaz adam'ın sırt yalan olur
00 Yorumladegisik bir arkadas
01 Yorumla- +1 yıl
Değişik değilim aslında her bakire kız gibi savunma mekanizmam tırnak fakat ben alışkanlık hale getirdim haz almaya başladım ibırakamiyorumda tadına bakmanı dilerim derin izler bırakmayi çok severek yaparim çok zevk alırım ben olmasamda biri yapar sana inşallah bu duyguyu yaşa ;)
+1 yılMazoşist mi deniyodu :D
09 Yorumla- +1 yıl
Hayir canim o kurbanlara deniyorr :D
- +1 yıl
Sadist?
- +1 yıl
Doğru bildin tatlim :D
- +1 yıl
Mazom olurmuydun peki?
- +1 yıl
Herşeyin bedeli vaaaar :D anlatabildim mi acaba
- +1 yıl
Anladım tabi kurbanlarimin çoğunun yüzünü yırtmadan onlarda böyle konuşuyorlardi :D
- +1 yıl
Valla brn onlara benzemem bebeyim :D
- +1 yıl
Ben normal değilim ama zevke dönüştürup kaptıriyorum kendimi :D
- +1 yıl
Ah ah zevkli mevkli konuşma bana yaram var içerde :D
+1 yılSizi bir gün bir yerde öperler.
08 Yorumla- +1 yıl
O biraz zor öpecek gözlerini kaybedecek kadar cesur değildi sanirim
- +1 yıl
Bana denk gelirseniz ahlak güvenliğiniz boşa çıkar. Orada yatırırım, elimden de feriştahı gelse kimse alamaz.
- +1 yıl
O kadar emin olma biber gazi sikarim daha sonra acımadan kolunu tutarim dar ve uzun tırnaklarimi zevkle geçiririm üstelik bastırdıgim için derin olur sonra süratina gelirim duruma göre gözünü çıkartabilirim sonra pisman olacağın için üzülmemm aksine gülerim ve başka yerlerine özellikle sırtını aşırı bir zevkle yırtarim zaten türkiyede tırnağımin tadina bakacak erkek aday çok üzülmemm cidden
- +1 yıl
Denemesi bedava. Sana zerre elim kalkmaz ama tutarsam seni kollarından kimse alamaz.
- +1 yıl
Amacıni anladım ben senin ama cidden yırtarim pişman olursun ben zevkle yapıyorum sakin normal kadın gibi düşünme o sevişmedeki sırt tırnaklayanlar var ya onlar gibiyim ama tek farkla her zaman haz alıyorum kesin gözünü çıkartirdim senin yanında olsam tutsan ne olacak :-D
- +1 yıl
Gel dene. Bedava da deniz kenarında tatil yapmış olursun.
:)) - +1 yıl
Sen beni tanımıyorsun ne kadar tehlikeli olduğumuda bak davana asilma bana kardeş
- +1 yıl
Laf var, rest var, bende de reste rest var ama hala sozdeyiz.
- Kişilik & Karakter konusunda 546 cevap paylaştı.
+1 yılDövüşme sevüş demişler :)
020 Yorumla- +1 yıl
Doğru söylemessin zaten benim amacım haz, dövüş bir neden ;) sevdim seni kardeş ;)
- +1 yıl
ahahaha benide bu amaç için sevdin sevicen değil mi?
- +1 yıl
tırnaklıcan yani?
- +1 yıl
Yirtmak isterim ama yazik değil mi sana pisman olma bide :-D
- +1 yıl
ahahah yok yok bence iyi düşün derim :)
- +1 yıl
Senin bana gücünün yeteceğini sanmıyorum :d
- +1 yıl
Bahsettiğim şey tırnak gözünü çıkarabilirim yani buna ne diyeceksin
- +1 yıl
Sen oyle san beni tanımıyorrsun beni sıradan kiz gibi sandın galiba , erkegim diye gücüne güvenme derim tırnağıni batırmaktan haz duyan birisinin ne kadar tehlikeli olduğunu farketmedin sanirim
- +1 yıl
Ben hiç bir kadina el kaldirilmasini sevmem kaldirmamda, ama burada seninle boğuşmak sanirim kadina uygulNAN şiddete girmez,
Boyum 198 ve 125 kiloyum,
birdaha düşün derim? :D - +1 yıl
Şaka bir yana beni tanımıyorrsun boyun kilon farketmez bana vurmadan suratini tırnaklarim diyorum tm sonrasi ne yaparsan yap :-D ya tm muafsin :-)))
- +1 yıl
ahahaaha önce yanıma yaklaşman azımişte yaklaştirmam seni :P
nerdesin olamdi gel dövüşelim güreşelim işte ne diorsan:p
iyi stres atma yöntemidir hem - +1 yıl
Isin yok mu senin üstelik erkeksin baska kapıya :-D
- +1 yıl
en az senin kadar işsizim şu saate :D
- +1 yıl
Mazluuuuuummmm,
Mezlumu getirin bana :))) - +1 yıl
oha sen devsin ben cüce :D
- +1 yıl
hemen pes mi ettin :( tüh sevinmiştim karşılık veriyorsun diye
- +1 yıl
benim kız :D
- +1 yıl
hee fark etmedim :))
- +1 yıl
Davana bak kardeş kadınlarla konusurken düzgün konuş dövüşelim gureselim de ne yani karşında kadın var
- +1 yıl
ben seni erkek fatma gibi düşnüdüm kusura bakma yani :) senin anladiğin anlamda bakamdim olaya raad ol
kızın psikopatından korkulur
17 Yorumla- +1 yıl
Hobi olarak yapıyorum kardess ;D
- +1 yıl
Ciddi misin eğer ciddiysen özelden mesaj at
- +1 yıl
:))) buradan mi
+1 yıldövüşürken ki en etkili silahtır...
14 Yorumla- +1 yıl
Tatlm sende benim gibi kendini kaptırıp zevk alarak el kol surat demeden tırnaklarinin beyaz kısmı ne kadar varsa acimadan batırıp derin iz bırakmak için aşağı doğru bütün gucunle yırtarmısın tabi bunları yaparken ben çığlık atıp gülüyorum cidden karşımdakinin suratını yırtiyorumm bir iki kere değil arka arkaya zevkli gülmeyle kendimi kaptırarak tırnakliyorum sende böyle misin yoksa n
- +1 yıl
ayynen
- +1 yıl
Koruyucu kullanıyor musun peki? ben rimmel 5 in 1 nail treat kullanıyorum ;)
Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. dövüşme, sevişirken batır
017 Yorumla- +1 yıl
Tm sevişirken sırtına tırnaklarimin beyaz kismi ne kadarsa batirdim diyelimm peki izler ne olacak sizin içinn
- +1 yıl
Keşke erkekler bizi hafife almasa ama alıyor ışte ne yapabilecegimi bilemiyor malesef bendeki zevk alma kaptırma duygusu sürati kolu tamamen yırtiyor bunları yaparken çığlık atiyorum sürati tanınmaz halegeldiğinde şikayetci oluyorum bana tecavüze yelkendi diye birde orada rezil oluyor üstelik mahkeme önlerinde linçe uğruyor daha sonra ben bu yaptıklarimi hatırlayip gülüyorum ve tırnaklarima patlatici süresim yeniden birini yırtasim tırnağın beyaz ne kadar kismi varsa. geçirmek sonra aşağı doğru yırtmayi istiyorum ve yapıyorumda o gün zevk alıyorum yaparkenn
- +1 yıl
Gerçek bir tecavüz derken? zaten hayatımdacçok yelkenen oldu
- +1 yıl
Tecavüz için hazırlansa aninda biber gazi sıkıyorum sonra süratini elimden geldiği kadar çığlık atarak yırtiyorumm ya kaçıyor ya da hala birsey yapabileceguni sanıyor çok ileri giden olursa gözünü dahi çıkartırim
- +1 yıl
5 kisi mi çok abi ya üstesinden gelemem ne yazık ki o kadarda tırnağım yok :D
- +1 yıl
Neden 5 kişi aynı anda tecavüz etmek için anlassin ilginç bir şey soyledin doğrusu :D dediğim gibi bir iki kişiyi aşırı pişman ederim ama 5 ne yaa :D
- +1 yıl
asdghsdf :D bu güzeldi facebookta paylasabilirim doğrusu gelen gelsin cevabını alir zaten intikam ne hakettide canı yandı onların sadece beni normal bir şey sandilar o kadar ;)
- +1 yıl
Gözünü çıkarırım en son birşey yapamayacak kadar güçlü olursan acıma duygusu yerine yırtmayi zevk bilen birini sakın normal sanma
- +1 yıl
Eninde sonunda pişman ederim yani bakireligimi kimseye vermemm ;)
Oha sen kafayı yemişsin :D:D:D
01 Yorumla- +1 yıl
Niye ki kardeş :D benimm yirtma tirnak geçirmek hazzim var iunun için içimdeki hormonlarim salgilaniyor alışkanlık hale getirdim çokta mutluyum pişman olmuyorumm üstelik zaman geçtikce hatırlayip gülüyorumm varmi alternatifi :D
+1 yılDövüşüeken den sonrasını okumadım
01 Yorumla- +1 yıl
Okusaydin ya keske çokta tı yani :-p
+1 yılsen nasıl bir psikopatsın aman yarabbim :D
11 Yorumla- +1 yıl
Ben psikopatim evet tırnaklarimi geçirmeyi çok sevenhaz duyan bir psikopat :-D
+1 yılnasil bir dögus teknigiyse zevkten ucuyor arkadas
11 Yorumla- +1 yıl
Öyle bir özetledin ki beni tebrik ederim :))
+1 yılçünkü dişi kedi bu kız
04 Yorumla- +1 yıl
Kedi gibiyim evet alışkanlık hale getirdim bir şeyi yirtmadan duramıyorumm ))
- +1 yıl
tekwandoya git oz man
- +1 yıl
Tekvando ne alaka kardeş :D
- +1 yıl
Extra pençe
+1 yılsevişirkende tırnaklıyormusun? :)
06 Yorumla- +1 yıl
Şayet ileride evlenirsem haz aldigim için sırtını kolunu tırnaklarimi geçiririm
- +1 yıl
off ben gönüllü olurum tırnaklasana beni:D
- +1 yıl
Nasil biri olduğumu nerelerde yaşadığımı bilmiyorsun tavsiye etmem :D
- +1 yıl
cazip kılanda bu zaten:) tanıyabiliriz bir birimizi.. nerde yasıyorsun mesela? :)
- +1 yıl
Çok komikk başka kap
- +1 yıl
sen bilirsin özgüven ayrı bişey :)
:S yaş kaçtı acaba çocuk gibi geldinde
01 Yorumla- +1 yıl
Bunları yapabilecek kaç tane çocuk var acabaa! Asilan dedim demek yaşım 18-24 arasi neden çocukca olsun ki zevk alarak yapmam mi üzerinde denememi kesinlikle istemiyeceginden eminim bunu bil yasimi anlarsin
hergün birini dövüyorsun harelde.
01 Yorumla- +1 yıl
Dövmekten beter ediyorum evet benim gibilere asilmayacaklar bu kadar basit yırtmak hazzı var bende derin izler bırakiyorum önce gülüyorum sonra yenisini yapasim geliyorrr tırnaklarim dar ve uzunlar asılana önce biber gazi sıkıp sersemletirim sonra acımadan kolunuçekip batırıyorum süratini tırnakliyorum ve zevk alıyorum alışkanlık oldu attıkk haketmesinler o zaman pişman olup bir daha asılmıyorlar bide benim normal kadından farkim birinin bana asilmasini arzulamak acımadan tırnaklarimi geciririm yani
+1 yılTabi bu artık bir fantazi olmuş..
02 Yorumla- +1 yıl
Ne var bunda hakedenleri tırnaklarim zevkle kötü bir sey mi yani
- +1 yıl
Dövüşte tırnak kullanılmaz cahillik etma Ç:
+1 yılBende dahil kızların çoğu öyle zaten :DD
00 Yorumla
+1 yılAllah yardimcin olsun
01 Yorumla- +1 yıl
Allah mı bilemiyorum kardeş alışkanlık hale getirdim malesef haz alıyorum çözüm yok :(
Kişilik & Karakter konusunda 335 cevap paylaştı. demek ki sürekli yaptığın bir eylem
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 517 cevap paylaştı. bu nasıl bir fantazidir yaa
00 Yorumlaidol
29 Yorumla- +1 yıl
En iyi cevabı sen verdin gibi ama başkalarına ayip olmasın canım :-D
Sende bu idole uyanlardanmisin ;)) - +1 yıl
Sana soruyorum asılan biri olursa şayet ne yapıyorsun kendini nasil koruyorsun peki?
- +1 yıl
O zaman dışarıda yanında biber gazı bulundur art niyetli kişilere sıkıp sersemlet daha sonra mücevherlerini diz ya da tekme at tırnağında beyaz kısım ne kadar uzunsa hepsini suratina geçir ve aşağı doğru çek yaparken çığlık atip gül tabi tırnaklarında koruyucu olsun ben rimmel 5 in 1 nail treat kullanıyorum ve tırnaklari besliyor daha çabuk uzatıyor beyazlık veriyor sertlestiriyor ve parlatiyor al bunu kullan sür sonra el kol surat yırtma idolün olsun benim gibiçok zevkli emin olabilirsin ama kendini kaptırıp çığlık atıp tırnakliyacaksin yoksa her zaman mücevher tutturmak zor ;)
- +1 yıl
Mesela tutturamadi mücevheri sonrası peki ;)
ovvv fantaziye bir bak ya :D
06 Yorumla- +1 yıl
Fantazi dediğinden zevk alınirsa ne mutlu benim fantazim yirtmak tirnak geçirmek bastirmak ve derin izler birakip daha sonra bunları hatırladikca gülmek peki senin fantazin nedir kardeş:))
- +1 yıl
Ilginçmis seninkisi :))
- +1 yıl
Ben fazla derin yırtarim fakat pisman olma sonra :))
kedi kadın ;)))
01 Yorumla- +1 yıl
Dogru tespit benim gibilere asilmayacaklar bu kadar basit yırtmak hazzı var bende derin izler bırakiyorum önce gülüyorum sonra yenisini yapasim geliyorrr tırnaklarim dar ve uzunlar acımadan kolunuçekip batırıyorum süratini tırnakliyorum ve zevk alıyorum alışkanlık oldu attıkk ;)
Gizli Üye(36-45)+1 yılİçine kedi kaçmış :))
01 Yorumla- +1 yıl
Zevk alarak yaptığım bir alışkanlık oldu artık kediyi geçtim diyebilirim tatlm :-D
+1 yılThe Pink Panter
00 Yorumlasadistsin :D
02 Yorumla- +1 yıl
Mazom ol istersen :D
naaptın sen ya?
01 Yorumla- +1 yıl
Benim hobim bu kardess :D
+1 yılManyakkk!!!
04 Yorumla- +1 yıl
Manyakkk da neymis kardeş haz alıyorum ve mutlu oluyoru napâyim peki :))
- +1 yıl
:D Eğer seni mutlu ediyorsa yapmaya devam et :D Sadece bana normal gelmedi seninde öyle düşündüğünü tahmin ediyorum :)
- +1 yıl
Bende normal olarak görmüyorum ama istemsizce oluyor tokalasirken birden tırnaklarimi geçiresim geliyor elimde değil cidden tene değse yırtiyor bende aşırı zevk alıyorum ve hormonlarim mutlu mesut yaşıyorr anladin ;)
- +1 yıl
aşırı zevk alıyorsun demek :) sana seksi bir hava katmıyor da değil :) evet kulağa biraz endişelendirici gelsede anladım :)
Korkulur senden
06 Yorumla- +1 yıl
buna yelkenen asılan oldugunda bakireligimi korurum karşımdaki asilanı asla bırakmam elimden geleni yaparım önce biber gazı sıkarım sonra büyük bir zevkle tırnaklarimim ne kadar beyazkısmı varsa geçiririm suratina yırtarim cidden şaka yapmıyorum bunları yaparken gülerim çığlık atarim sonra sürati tanınmaz hale gelir beni mevsimi mudafa yüzünden şikayet edemez yani ya kaçar ya da gelen polis beni haklı bulacağı için o ceza alir üstelik mahkeme önünde karakol önünde abilerim ablalarım ona linç eder bide cezaevine girer düşün artik gerisini umarım benim gibi yırtıcı yırtmayi haz olarak gören birisine denk gelmezsin ))
- +1 yıl
Türkiyede kadın olmak zor görüyorsun haberlerdede işine geliyorrr galiba kadın ölümleri ;)
- +1 yıl
Neye hayir diyorsun anlamadim
Katıksız psikopat
02 Yorumla- +1 yıl
Keşke yanımda deseydin bir bahaneydin fakat suratını tanınmaz hale gelmeyi bırak kalmazdı bile :-D
+1 yılKanınıda ıcıyomusun
02 Yorumla- +1 yıl
Kanı içmem sadece yırtmak arzusu var bende tırnağım dar ve uzun istemedendahi yanlıslikla alışkanlıktan olsa gerek el tutarken dahi cizebiloyorum ama zevk alıyorum pisman olmuyorum tırnaklarimibatırmaya aday çok erkek var memlekette aç kalmam çok şükür :-D
- +1 yıl
(((:
Gizli Üye(36-45)+1 yılSadistsin.
08 Yorumla- +1 yıl
Evet ne vardı mazo bey :D
Cevap sahibi+1 yılİndir o tırnağını.
- +1 yıl
Karizmasın ama o karizmani bozmak istemem doğrusu sana saldırmam muafsinn tatlmm :D
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler bitanem sende çok tatlısın.
- +1 yıl
Karizma kelimesi çok çekici geliyorrr bana neden acaba :
- +1 yıl
Cidden saldırmam sana senden farkli bir şey hissettim doğrusu ;)
Cevap sahibi+1 yılHayırlısı canım.
Cevap sahibi+1 yılGörmediğin şeyler hakkında yorumda bulunma istersen.
Devamını Gör(40)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Dövüşürken tırnağımı silah olarak kullanarak batırmaktan zevk duyuyorum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler