Güzellik & Bakım G*tümdeki kılları ağdayla alsam sorun çıkar mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor internetten araştırdım bişey bulamadım kadınlar anlar bu işlerden yardımcı olursanız sevinirim herhangi bi sıkıntı yapar mı acı dışında G*tümdeki kılları ağdayla alsam sorun çıkar mı? Cevapla İş Soruları İnternet Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
_Vein_ Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 87% +1 yıl Genital bölge ağdayla alınırken tabir ettiğiniz yer de alınıyor ve şimdiye kadar bir sorun yaşamadım 1 2 Yorumla Soran +1 yıl tamamdır teşekkür ederim peki ağdaa öncesi bişey yapmam gerekir mi? Yorumla _Vein_ +1 yıl Acı eşiğiniz düşükse uyuşturucu kremler var öncesinde sürebilirsiniz Yorumla
Serentiy Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 60% +1 yıl Kıl donmesi problemi olabilir ama tabi yapabilirsin ama yardim almani tavsiye ederim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl benim bildiğim kıl dönmesi çok kıl olunca oluyo ameliyat olanlar sonrasında hep alıyo kıllarını Yorumla
dmlasuman Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sorun çıkmaz 1 3 Yorumla Soran +1 yıl ağdadan önce kısaltmam gerekir mi peki Yorumla dmlasuman +1 yıl Yapabiliyosan iyi olur Yorumla Soran +1 yıl tamam teşekkürler Yorumla
niyeburdaysam Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 50% +1 yıl G. Tün yiyiyorsa yap tabi. 0 5 Yorumla Soran +1 yıl yiyor da hafif korku var Yorumla niyeburdaysam +1 yıl Valla hafif falan değil baya korkun olsun. Öyle böyle acımıyor. Yorumla Soran +1 yıl he yaptın yani sen acı dışında bişey oldu mu Yorumla niyeburdaysam +1 yıl Valla sonrasında bişey olmadı ya. Tahriş bekliyordum ama olmadı yani rahat ettim ben açıkçası Yorumla Soran +1 yıl tamamdır sağolasın ben de artık rahat etmek istiyorum ya gereğinden fazla uzadı ve çok kötü duruyo yarın öbürgün sıkıntı yapar acı kısmına gelince bacaklarıma yapmıştım ağda çok bişey hissetmiyorum neredeyse hiç acımamıştı Yorumla
çikolataçikilop Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl alabiliyorsan al reis 0 1 Yorumla Soran +1 yıl sıkıntı yapmaz dimi tahriş vb Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Genital bölge ağdayla alınırken tabir ettiğiniz yer de alınıyor ve şimdiye kadar bir sorun yaşamadım
tamamdır teşekkür ederim peki ağdaa öncesi bişey yapmam gerekir mi?
Acı eşiğiniz düşükse uyuşturucu kremler var öncesinde sürebilirsiniz
Kıl donmesi problemi olabilir ama tabi yapabilirsin ama yardim almani tavsiye ederim
benim bildiğim kıl dönmesi çok kıl olunca oluyo ameliyat olanlar sonrasında hep alıyo kıllarını
Sorun çıkmaz
ağdadan önce kısaltmam gerekir mi peki
Yapabiliyosan iyi olur
tamam teşekkürler
G. Tün yiyiyorsa yap tabi.
yiyor da hafif korku var
Valla hafif falan değil baya korkun olsun. Öyle böyle acımıyor.
he yaptın yani sen acı dışında bişey oldu mu
Valla sonrasında bişey olmadı ya. Tahriş bekliyordum ama olmadı yani rahat ettim ben açıkçası
tamamdır sağolasın ben de artık rahat etmek istiyorum ya gereğinden fazla uzadı ve çok kötü duruyo yarın öbürgün sıkıntı yapar acı kısmına gelince bacaklarıma yapmıştım ağda çok bişey hissetmiyorum neredeyse hiç acımamıştı
alabiliyorsan al reis
sıkıntı yapmaz dimi tahriş vb