Hangi burçlar Aslan burcundan hoşlanır?
Aslan burcuysanız huylarınızdan bahsedermisiniz?
Aslan burcuysanız huylarınızdan bahsedermisiniz?
valla bu burç olaylarına fazla takılmamak lazım.ancak şuanki işarkadaşım aslan (erkek) bnde oğlağım (yanlış anlaşılmasın bende erkeğim :)) ancak aramızda bazen gerçektende çatışmalar yaşıyoruz.onun dediğine göre (kendisi baya bir takip eder bu burçları falan) ikimizde öncü grupmuşuz.lider ruhluymuşuz.bu yüzden çatışıyormuşuz.ancak ikimizde birbirimize karşı kin beslemeyiz (yamuğunu görürsem şişlerim bu kapsam dışı tabi.).misal çok küçük bir örnek.her sabah çay suyunu sen koy ben koyayım davası olur ve genellikle ben postu derip yattığımdan o koyar. :) bir sonrakini de tembelliğim geçtikten sonra ben koyarım.bana tembelsin diye laf sokar çevirde aynaya bak diye geri iade ederim gibi.yani bir aslan kadını da bu tarzsa bana uymakta problem çekerse büyük ihtimal arada baya bir çatışma olacaktır muhtemelen. :)
Ben de aslan burcuyum. Bu tabi ki karakterine etki ediyor... Ama şöyle bir şey var, biz aslanlar herkesle anlaşabiliyoruz genelde. O yüzden hangi burç şöyle, hangi burç böyle demene gerek yok bence. Her burç bir aslanı sevebilir ve nefret edebilir ;)
yay ve koçla. Çünkü yay da koç da her burçla anlaşır. Aslanın egosuna rağmen aslanla bile...
aslan burcuyum acayip duygusalım maneviyata önem veririm gücü severim çok kıskancım
Cevap
11Cevap
Ben aslanlarla anlaşamıyorum, çok egoist ve şımarıklar. Yüzlerine söylenince de aslan kesilirler.
Hmm hangi burçsunuz
anladım
hoşlanmadan önce soruyoruz hangi burçsub diye ondan sonra hoşlanıyoz tabi.yanlış burclardan hoşlanırız maazallah
Alakasız olacak ama özür dileyerek soruyorum illüsün ama mazALLAH diyorsun anlam verememdim :D
imana geldim.doğru yolu seçtim :D elhamdulillah
:Dallahım ya :D
harbiden müslümanım ben.nike bakıp da şeetme yani :D
İyi öyle ise
Aslan burcuyum, koç, ikizler, yay burçlarıyla iyi anlaşıyorum
inan bana bu burçlar , boş işler gündem olsun diye varlar.
Haklısın ama Gerçekten nasıl huy olduklarımızı biliyor astrologlar gerçekten ben aslan burcunun bütün özelliklerini taşıyorum mesela
Bilmem yani yalandır canım insan şıP diye aşık olmazki :D:D dimii =(
Koçla aslan iyi anlaşırlar diye biliyorum
Koc, ikizler ve akrepler ile iyi anlasiyoruz.
sen niye aslan burcusun :D
Anam Ağustosta doğurmuş :D
niye ağustosta doğdun ki :D
-,-
niye haziranda doğmadın ne güzel ikizler burcunda olurdun :D
Yok ya ikizler burcundan nefret ederim :D:D şaka şaka iyidirler
kendim ondan olduğum için anlatırdım şimdi yardımcı olamam hiç bilmiyorum diğer burçları :D
anladım :D
ne mutlu sana :D
aslanim ben yonetirim arkadas
gel aslan aslana takılalım :D
:D ahahah
Roooaaarrrr
:D kükreriz
Aynen öyle
Severim ama aslanlari =)
Hangi burçsun :D
Balık =)
=) Güzel
Ben bilmiyorum balık hakkında ne diyor biliyor musun? =)
yanıyosun fuat abi
hipopotam burcu :)
:D ne hipopoptam
halk diliyle gergedan, su aygırı :)
google amcaya sor :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar