Bence lütuf değil. Kötü ya da iyi her şeyin sonucu şu an ki bizizdir bence. O nedenle geçmişi unutmak istemez ve unutmaya da uğraşmam ben. Ki zaten ben unutma fikrine inanan biri değilim. Unutmak diye bir şey yok alışmak ve göz ardı etmek var bence. Bir şeyi o anlık gözardı edip önceliğimizi başka şeylere vererek o şeyi zihnimizden uzaklaştırırız sadece ve o şeyi anımsatacak bir şeylerle karşılaştığımızdaysa aklımıza düşüverir seneler sonra dahi. Ben unutan tarafta yer almıyorum. Çoğu şeyi ayrıntısına kadar hatırlar ve zihnimde yeniden canlandırırım. Bir çok şeyler karşılaşıncada geçmişte yaşadıklarım canlanır zihnimde 🧚🏻♂️
Lütuf mu ceza mı bilmiyorum ama fotografik bir hafızam var gördüğüm şeyleri asla unutmuyorum bazen oldukça iyi ve yararlı. Bazende unutmak istediklerimi asla unutamıyorum sürekli gözümün önünde. Ama şunu düşünüyorum acısıyla, kötüsüyle unutmak istediklerimiz bize birşeyler katıyor, aslında seni sen yapan şeylerdir. Fazla kafaya takmamak lazım. 😁
Kişilik & Karakter konusunda 19,5b cevap paylaştı.
İşinize yarayacağına ve sizi uzecegine inandığınız her şeyi unutun. Bu kendinize yapacağınız en büyük iyilik ve lütuftur. Unuttuğunuz kişilere ise cezadır. Çünkü onlar vazgeçilmez olduğunu sandığı için bizlere değer vermezler.
Olumsuz şeyleri ve insanları unutmak lazım her ne kadar çok zor da olsa..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
En son ilişki yaşadığım kadını unutmak istiyorum hem paramı aldı hemde kandırdı beni ev açtırdı bana eşya aldırdı Birgün geldim heryer kapı duvar eşya filan herşeyi almış gitmiş
En İyi Cevaplar