Anneme gicik oluyorum, sanki yetersizmisim gibi his veriyor :(?

Ben kücükken beni ve kuzenlerimi karsilastiriyordu herkes, bana baliketli pamukpresnses, onlara da manken fistik diyorlardi zayiflardi baya ve acik sacik giyiniyorlardi.
Bugün hala annem "bak su kiza ne güzel yapmis makyajini, ne güzel giyinmis uydurmus cantasini ayakkabisini" diyo kuzenimden icin gözüme sokmaya calisiyor sanki hep, kiskandigimdan degil, ben kendimle barisigim, ama annemin yaptigina gicik oluyorum sanki bir marifetmis gibi hep o kizin makyajina bilmemneyine dikkat cektigi icin. bir kere benim her kiyafete uydurcak ayakkabim cantam yok o kiz gibi sürekli AVMlerde olmadigim icin, ayrica ben dogal halimi sevdigim icin hafif yapiyorum makyaj yaparsam belli bile olmuyor, abartili da giyinmiyorum normal bir kizim iste...
Ama annem böyle yaparak bana yetersizmisim gibi bir his veriyor gicik oluyorum acikcasi...artik kuzenimin adini agzina alinca bile öfkeleniyorum.
Ne yapmaliyim?
Haa bide kizin sevgilisi var, normalde benim sevgilim olsa annemin hosuna gitmez, ama hep gözüme sokuyor "bak erkek arkadasi söyleymis, böyle yapmislar"...seytan diyo ki git sende kendine sevgili yap da göster annene -.- yolumdan cikarcak beni off -.-
Anneme gicik oluyorum, sanki yetersizmisim gibi his veriyor :(?