Yani pelin hanımı beğeniyorsa , beğeni algısı yüksek demek istedim. dandik dundik şeyleri beğenmez , kaliteye önem verir gibisinden. o bakımdan çıtası yüksek.
parmaksizpiyanist: Kusura bakmayın. Biz Thatman ile arkadaşız. Sadece biraz kıskanıyorum onu. Aramızda bir şey yok. Sadece 1 sene evvel, marketten bana dove shea butter'li sabunlardan almamıştı ve küsmüştük :((
parmaksizpiyanist : Evet. İşte bazen burdan atışıyoruz yani. Hayır sürekli arkadaşlarına sebamed sabun alıyor 35 tl'ye, bana 4 tl'lik dove sabun almadı. Kendisi cimri değil ama bana garezi var sadece. Biz kızlar arasında oluyor böyle şeyler malesef. Bazen kaşını gözünü çekemiyorum benden güzel bide :((
parmaksizpiyanist : Aa evet dalan da güzel. Ama fakir sabunu ondan komplexe girerdim bence. Dalan defne çok güzel sabun biliyorum. Diş hekiimliği okuduğumuzdan sabundan diş yapıyoruz ya? Bazen bu hayattan klorak iiçip gitmek istiyorum.:(( Sizinde profilinizi meşgul ettim kusura bakmayın
Anladım, sen komplekse girmezsen uni lever para kazanamaz zaten. fakirlik konpleksi daha fazla para harcattırıp, fakiri hep fakir tutuyor, buna binaen pahalı ürünlere sevk edip zengini hep zengin yapıyor. kompleksi çıkaranda, pahalı ürünü çıkaranda aynı moda algısı, aynı ekol. oysa dediğim sabun gerçekten harika yerli olduğu için ucuz , ama sizin modellemelere uygun olmayabilir. klorak temiz ölüm :D
parmaksizpiyanist : Sadece yaptığımız dişler daha nemli olsun diye istemiştim :(( Yoksa hacı şakir varken diğer sabunları kullanmak haram bence. Dedem öyle derdi bize. Hacı şakirle hem günahlarınızdan, hem kirlerinizden kurtulun diye. Neyse sizinde klavyenizi şişirdim iyi geceler
Pelin gittikten sonra Habertürk’te öteki gündem programı Cansu canana yaptırdılar hatta önce kumraldı sırf Pelin’e benzesin diye sarışın yaptılar. Renkli lens falan bayağ devam etti de sonra nolduysa ayrıldı şimdi TV8 de sabah program yapıyor Cengiz’le Canan yani özentilik kopyacılık kadar kötü bir şey yok
Öteki gümdem , gündem öteki olmuştu cansu canan daha pelin kalitesinde olamaz o da iyi ama. bir de zeliha saraç var o tarz ama desteği yok sanırım oda iyi ama dedigim gibi destegi yok iyi tipler.
En iyisi Pelin bencede Pelin yaptığı her işi iyi yapıyor da bir sabah programına başlamıştı Seda Sayan tarzı ona hiç yanaşmamalıydı onun dışındaki gece programları iyi. Canan özenti diye ağzıyla kuş tutsa gözüme giremez. Zeliha Saraçı hiç izlemedim o konuda fikrim yok
Pelin kulvarını oturttu, sanat, tarih, felsefe takılıyor. umarım zeliha saraç da iyi şeyler yapar. dandik dundik insanlar yer tutacağına bu tip insanlar yer tutsun. iyi gecelr
En İyi Cevaplar