Yasadigim hissi bilenler var midir?

2022 senesinde twitterdan biriyle tanistim, yasi benden buyuktu.. ben 2004luyum o ise 1995liydi. O zamanlar o kadar yalnizdim ki birileriylebir seyler konusmaya cok ihtiyacim vardi. Rusya-ukrayna savasinin oldugu gun savasla ilgili tweet attim, mesaj istegimde anonim bi isim vardi, dikkatimi cekti cevap verdim.. bu sekilde sohbet etmeye basladik. Kendisi tam donanaimli, kulturlu hafif edepsiz bi beyefendi.. arada sirada tarzimi, dusuncelerimi overdi bunlari merak ederdi. Ee haliyle benim de hosuma giderdi çünkü hem yalnizdim hem de kalbi kirik bir kizdim.. ama benim acimdan kayda deger elle tutulur bir his yoktu daha cok o ilgileniyordu. Bir ben yazayim ona dedim yazdiktan sonra uyuyakalmışım.. sabah uyandim harfleri uzatarak cevap vermis, bi icim tuhaf oldu yanit verdim. Yine ayni samimiyette cevap verdi.. bana dedi ki “nedenini bilmiyorum ama dun geceden beri cevabini gozluyorum” yemin olsun sana icim o kadar kipir kipir oldu ki ilk defa biri benim mesajimi bekledi.. benzer iltifatlari yine yapiyordu zamanla.. bi keresinde bi twitimin altina “benim icin hep 19 kalacaksin” demisti.. ahhh o kadar ozluyorum ki o centilmeni.. neyse yine sohbet ediyorduk is gezisine gidecegini soyledi.. yurt disina gitmesi gerekiyordu 1 hafta ve nihayet ki gitti.. yazmayi kesmisti tabii bunu iş yoğunluğuna veriyordum. Hatta ona instagramdan “napiyorsun” diye yazdim geri donmedi. Fakat story atiyordu, neyse cok takilmadim sonucta is gezisinde yogundur, mesguldur diye dusundum.. yurt disindan donene kadar bekledim. Ve nihayet bekledigim mesaj twitterdan gelmisti “ gunaydin” yazmisti dondugu sabah.. allahim o kadar mutluydum ki sonunda tatli hosbesimize devam edecektik.. evet devam ettik ama bir seyler eksik gibiydi insanlar hisseder bazi seyleri ne oldugunu Bilmede bile hisseder.. O gun twitter anasayfami yeniledim bizimki is gezisinde italyan bi kiza asik olmus.. o twiti gorunce basta hissettigim seylerin aynisini yasadim ama sancili bi sekilde gozlerim doldu, basimi salladim (daha once bunu hissettigim icin o an bilmislik tasladim :) yine bana ara ara yazmaya devam etti ben de duygularima yenilerek cevap verdim ama hicbir zaman ayni his, ayni heyecan olmadi, olamazdi da.. bana yazarken ayni zamanda yine o italyan kizla ilgili twitler atiyordu.. sonra benimle konusmayi kesti 10 gun gecti 10 gun bekledim sonra gi baktim her yerden silmis beni.. yine telefona baka kaldim. Yine ayni kafa sallayisini yaptim. Hic kimseyi kiskanmadigim kadar o italyan kizi kiskandim.. kizin fotografini gordum essiz bi guzelligi yoktu ama benim sahip olamadigima sahipti.. Bu arada bahsettigim beyefendi ara sira yazar yoklar ama dedim ya hicbiri basta verdigi hissi vermiyor su an yazma sebebini de anlayabiliyorum.. icimi dokmek istedim sadece
Yasadigim hissi bilenler var midir?