2022 senesinde twitterdan biriyle tanistim, yasi benden buyuktu.. ben 2004luyum o ise 1995liydi. O zamanlar o kadar yalnizdim ki birileriylebir seyler konusmaya cok ihtiyacim vardi. Rusya-ukrayna savasinin oldugu gun savasla ilgili tweet attim, mesaj istegimde anonim bi isim vardi, dikkatimi cekti cevap verdim.. bu sekilde sohbet etmeye basladik. Kendisi tam donanaimli, kulturlu hafif edepsiz bi beyefendi.. arada sirada tarzimi, dusuncelerimi overdi bunlari merak ederdi. Ee haliyle benim de hosuma giderdi çünkü hem yalnizdim hem de kalbi kirik bir kizdim.. ama benim acimdan kayda deger elle tutulur bir his yoktu daha cok o ilgileniyordu. Bir ben yazayim ona dedim yazdiktan sonra uyuyakalmışım.. sabah uyandim harfleri uzatarak cevap vermis, bi icim tuhaf oldu yanit verdim. Yine ayni samimiyette cevap verdi.. bana dedi ki “nedenini bilmiyorum ama dun geceden beri cevabini gozluyorum” yemin olsun sana icim o kadar kipir kipir oldu ki ilk defa biri benim mesajimi bekledi.. benzer iltifatlari yine yapiyordu zamanla.. bi keresinde bi twitimin altina “benim icin hep 19 kalacaksin” demisti.. ahhh o kadar ozluyorum ki o centilmeni.. neyse yine sohbet ediyorduk is gezisine gidecegini soyledi.. yurt disina gitmesi gerekiyordu 1 hafta ve nihayet ki gitti.. yazmayi kesmisti tabii bunu iş yoğunluğuna veriyordum. Hatta ona instagramdan “napiyorsun” diye yazdim geri donmedi. Fakat story atiyordu, neyse cok takilmadim sonucta is gezisinde yogundur, mesguldur diye dusundum.. yurt disindan donene kadar bekledim. Ve nihayet bekledigim mesaj twitterdan gelmisti “ gunaydin” yazmisti dondugu sabah.. allahim o kadar mutluydum ki sonunda tatli hosbesimize devam edecektik.. evet devam ettik ama bir seyler eksik gibiydi insanlar hisseder bazi seyleri ne oldugunu Bilmede bile hisseder.. O gun twitter anasayfami yeniledim bizimki is gezisinde italyan bi kiza asik olmus.. o twiti gorunce basta hissettigim seylerin aynisini yasadim ama sancili bi sekilde gozlerim doldu, basimi salladim (daha once bunu hissettigim icin o an bilmislik tasladim :) yine bana ara ara yazmaya devam etti ben de duygularima yenilerek cevap verdim ama hicbir zaman ayni his, ayni heyecan olmadi, olamazdi da.. bana yazarken ayni zamanda yine o italyan kizla ilgili twitler atiyordu.. sonra benimle konusmayi kesti 10 gun gecti 10 gun bekledim sonra gi baktim her yerden silmis beni.. yine telefona baka kaldim. Yine ayni kafa sallayisini yaptim. Hic kimseyi kiskanmadigim kadar o italyan kizi kiskandim.. kizin fotografini gordum essiz bi guzelligi yoktu ama benim sahip olamadigima sahipti.. Bu arada bahsettigim beyefendi ara sira yazar yoklar ama dedim ya hicbiri basta verdigi hissi vermiyor su an yazma sebebini de anlayabiliyorum.. icimi dokmek istedim sadece
Çok Süper Cevap
Yapay Zeka Cevapladı
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
3Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 796 cevap paylaştı.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler