Ya yemin ediyorum geçen aynısı yaşandı 😅 başka semtten arkadaşım gelmişti yatıya sabah silah sesiyle uyandık kızın ödü koptu polisi arayalım diye tutuştu. Kızım manyak mısın yat uyu dedim alt tarafı silah sesi dedim. Biz sizin gibi kuş cıvıltılarıyla değil silah sesiyle uyanırız bremın diye de süsledim cümleyi jsjsjd
Şaka maka pek bir şey yaşamadık bi babam bıçaklandı bikaç ben kavgaya karıştım. Neyseki esrar ikram ettilerde kullanmadık. Çok şükür yani herkes hayatta 😬
Aynen saolsun arkadaşlar bonkör. 😬 ama sana bir şey söyliyim 6 yıldır Bahçelievlerdeyim bağcıları ararsın :) ya burada millet korkak sokakta bi taşkınlık yapsa herkes kapı baca kitliyor. Bağcılarda öylemiydi. Ah ah mahalle kültürü vardı 🤣
Şaşmayan bişey daha var, adamlar içmekten aklını yitirince cemaatçi oluyorlar 😅 faça izlerini ve "nEden beN" dövmelerini kapatmak için de yaz kış uzun kol gömlek giyiyorlar. Bu beyin göçünü bir türlü anlamlandıramadım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Ne dızosu. Eskiden ordaydık ben yıllarca bir sıkıntısını görmedim 🤣 bunu söylerken aklıma bu video geldi nedense
https://youtu.be/xzC3gzqcrPM?si=ix50QzKhBFNdOdWZYa yemin ediyorum geçen aynısı yaşandı 😅 başka semtten arkadaşım gelmişti yatıya sabah silah sesiyle uyandık kızın ödü koptu polisi arayalım diye tutuştu. Kızım manyak mısın yat uyu dedim alt tarafı silah sesi dedim. Biz sizin gibi kuş cıvıltılarıyla değil silah sesiyle uyanırız bremın diye de süsledim cümleyi jsjsjd
Şaka maka pek bir şey yaşamadık bi babam bıçaklandı bikaç ben kavgaya karıştım. Neyseki esrar ikram ettilerde kullanmadık. Çok şükür yani herkes hayatta 😬
Vayy esrar he , nasıl da eli açık bir milletiz görüyosun.
Aynen saolsun arkadaşlar bonkör. 😬 ama sana bir şey söyliyim 6 yıldır Bahçelievlerdeyim bağcıları ararsın :) ya burada millet korkak sokakta bi taşkınlık yapsa herkes kapı baca kitliyor. Bağcılarda öylemiydi. Ah ah mahalle kültürü vardı 🤣
Ya ne diyorsun geçen bi haftalığına Tekirdağa gittik dere yoluna girer girmez o b*klu derenin kokusuna bile şiirler yazdık gözlerimiz doldu
Ehhh okadarda değil. 🤣 pis.
Öyle deme be özleniyor 🥹🥹😅
Sen evini özlemişsin. Yoksa kimse pk kokusunu özlemez :) bakma bende mahalledeki o arkadaşları özlüyorumda eskidendi tabi
25 30dan sonra sarmıyor buralar
Bak 25 30 dan sonra bağcılarda yetişen insanı tek saracak yer wegas tarzı yerler 😂
Abartmayalım pls 😅
Ama iki cenah var biliyorsun ! Ya mekke tayfa ya teksas tayfa arası yok bu semtte 🤣
Şaşmayan bişey daha var, adamlar içmekten aklını yitirince cemaatçi oluyorlar 😅 faça izlerini ve "nEden beN" dövmelerini kapatmak için de yaz kış uzun kol gömlek giyiyorlar. Bu beyin göçünü bir türlü anlamlandıramadım
He bizide yollamıştı ailemiz cemaate akıllanırız diye bağcılarda Süleymancılar vardı. Ordan aldılar bizi çorluda yurda yolladırlar🤣. Ulan bizimkiler bilmiyor ki nekadar hapçı sorunlu it kopuk varsa cemaate gelmiş. Cemaatin terasında içip faça atan mı dersin yangın tüpünü arkadaşına fırlatıp patlatan mı okulda kızların eteklerini kaldırıp şaplak atanmı be ararsan vardı cemaatte 🤣 ne günlerdi be 🤣
Yok artık 😅😅
Valla cemaat bizi kaldıramadıda geri yolladı 🤣
Abi evrensel bi semtiz yiaa
Esenler kafffa kesenler
Jsjjsjsk
At hırsızları kaynayan o ilçeye bir kere gittim, bidaha gelirsem tövbe
Nükleer Bomba atılmalı Bağcılarla Esenyurta; memlekete faydadan çok zararları var
Kes takarım pıçaa
https://youtu.be/Ybo8e4G5aEk?si=6UOvT0sGJDWnRDUJ
03:00 ve sonrasını sana uygularım bak amwq
hani. nerde bizi. ayanlaar
tek dumanla bayılanlarr
ne lazım ki sana lili cigara pıt
Cigara lazım brrraa
Kafası nasıl ona göre
burada etiket mi edelim kendimizi onu mu istiyoon
Yav sıkıntı yok babba
içenin burnundan gan geliyo yanına bi kase yoğurt al bayılınca ye ayıkırsın xdd
Hep öyle diyün fıs çıkıyur
harrrbi zehir haa
güzel ya sıkıntı yok freş
Ulan ya jsjshdh
nıldu mıgo
Bakırköy var kral alkol lazımsa haber et yollayayım 😂
Daha çok cigara hap şeker lazım var mı reisss
O yok be kral yokluğumuz var sadece 😂
O kadar kötü bir yer değil ya diyecektim de geçen ay sokağın başında birini silahla yaraladıkları aklıma geldi :D
Ahagsasf
bağcıların kızlar taş taş sdfgdfg
öyle bir şey vardı dimi
Taşız doğru demiş arkadaş shjs
Bağcılarda kafamızın taşla yarılma riski olduğu için mi öyle demişler? sdfgsdfg
Taş kullanmazlar o kadar ilkel değiliz !!! Pıçak takarlar genelde.
Taş yok mu yani? Toz mu var? Yeşil? sdfgdf
Yeşil, beyaz. Sana ne lazım
bana ex lazım^^ yeşilim var thanks
Birazdan şafak operasyonuyla alınabiliriz jsjs
asdfsadfasdf
ex: eski sevgili
Yeşil: benim çoraplar sdfgdsfg
Bende sağlık çalışanıyım 😇
Ex: bugün kaybettiğimiz hasta
Yeşillik: hastalarıma bol bol yemelerini önerdiğim bitki çeşitleri 😌🥱
benim olduğumu nereden biliyorsun :D
hastaneden ne xanaxlar yürütmüşsündür sen sdfgdsfg
Sağlık çalışanı mısın?
evet. öyleyim
Dumanı çekince ufkum açıldıysa demek ki. Herşeyi görebiliyorum
Dumanın bol olsun^^ ben de ritalin falan bu gece işte dsfg
Yarın gelir biraz dızlarım etiket etme bizi ha
gizlendim ben sdfgdf boş gelme bari sdfg
Ayıpsın bremın.
Ahahah niye gizlendin memur amcalar bizi böyle de bulur 😅
sen memur musun kız?
Yok be
memurluğu yakmayalım sonra senin sdfg
sizin oralarda özel hastanelere işe alırken madde testi yapıyorlarmış, doğru mu?
Saçmalama istersen kırılıyorum ama 😒😅
Bir tane doktor öyle dedi yav, ondan duydum ben de :D
gaziosmanpaşa da olabilir belki
burada yapmıyorlardır çünkü zaten kullandıklarından eminler neden yapsınlar ki 😏
sdfg ben yanlış yerlerde çalışmışım hep. oralara gelmek varmış sdfg
Herkes bu şerefe nail olamıyor işte 😅
sdfgdsfgdf ne işim var öyle varoş yerlerde benim, nişantaşı bebesiyiz kızım biz sdfgdfg
Ruhun bağcılarlı olduktan sonra istersen Paris bebesi ol. Baksana aynı dili konuşuyoruz jshdhd
Ruhun varoş senin
Yakaladın beni sdfgdfg
kafalar aynı napalım, sıra amsterdamda asdf
Naoacaksinda
Merakkkk
Bu olmadi varsa bi ihtiyacin alayım
Hee eşya lazım
Tamam ozel?
Torbacı mısın
Ne alakasi varla
Eşya dedin ne oldugunu soylemedin ki
Eşya ne demek bilmiyon mu ahahah
Sen farkli amacinda kullaniyorsun sanirsam
Onlar sokak köşelerindedir
Var netcen
Çok yakınım
Bahçelievler
Nasil yasiyon orfa
Eğitim alıyoruz bi süre. Ama buraya alışmak için değil, BURAYA LAYIK OLMAK İÇİN!
Niye layik olmak zor mu
Ne sandın bremın
Ona gore mi adam vuruyodunuz
Tabi
Beni de vur
İyi nişancıyım ama hee ıskalamaz öldürürüm
Bu ne cesaret yiğidim Bağcılar kızına yaz bana denir mi alooğğ
Ne diyim ya ul. ann
Yokk
Güngören 😁