burada bir çok insan sana inanmamış inanmak zor ama bende senin yaşadıklarını yaşıyorum. Alkolluyken dudağımdan öptü annemin yanında beni annemden daha çok sevdiğini söyledi annem ağzına sıçtı boşanmak istiyor ama gidecek kapısı yok. Gözü hep üstümde ona babalık duygusunu hissettirmeye çalışıyorum baba baba diyorum ama bakışları asla değişmiyor şuanda nişanlıyım bir an önce evlenmek istiyorum gitmek istiyorum ama anneme üzülüyorum 😞 böyle bir pisliklikle baş başa kalacağı için. Evlenene kadar da Azarlıyorum konuşmuyorum bol giyiniyorum işte böyle babasından korkan kızlar da var babasıyla arkadaş gibi olanlar da var. :) şuanda ne durumdasın çok merak ediyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Sana bisey diyim mi? Bu tür şeyler kıyamet alametidir. Neden dersen insanlar öyle bozulacak öyle yoldan çıkacak öylesi fıtratına ayriki davranacakki kıyamet öyle insanların üstüne kopacak. Bir babanın kendi kanından canından olan evlada canı aşeremez bu imkansız. Çocuk annesinden bile daha çok genlerini babasından alır. Yani çocuk babasının bildiğin eti kanıdır. Allah kardeşe vesaire aile içinde cinsel yönden aşerme duygusu vermemiştir. Babanın yaptığı bir çok günah var senden önce o günahlar artık kalbini öldürmüş ki öz evlada yan gözle bakmaya kadar gelmiş. O baba Müslümanda değildir artık. Ebedi cehennemliklerden. Çünkü kalbi günahlarla ölmüş. Allah ıslah etsin.
En İyi Cevaplar
+1 yılDikkat et canım bu devirde kimseye güven olmaz uyuyunca kapını kilitle kızına tecavüz edenler de var devir kötü
31 Yorumla
Soran+1 yılodamdan cikamiyorum baska caremde yok sanırım
+1 yılKapalıyım diyorsun evde de mi kapalısın? Ayrıca bir an önce ya işe gir veya başka bir yolla evden çık iletişimini de kes.
17 Yorumla
Soran+1 yılsorumu tam okumamışsın bidaha diyim madem evde sadece başım açık genelde eşofman takımı giyiyorum rahat kiyafetler tercih ediyorum evden cikamam çünkü uniye hazırlanıyorum dolayisiyla aileme bagliyim özel okula gidiyorum
- +1 yıl
Üzücü bir durum gerçekten, mümkün olduğunca evdeyken babandan uzak durmaya çalışıyorsun tahminimce. Maalesef zor bir durum tahmin edebiliyorum bunu. Sence bu yorumların veya bakışların gözle taciz haricinde bir yanı var mıdır. Ne bilim güzel kızım diye bakıyor olamaz mı?
Soran+1 yılbak sana önceden ne yaptiklarini anlatiyim daha iyi anlicaksin bu adam odama giremiyor annem söyledi bizzat tahrik oluyomuş ben altima etek giymiştim ic camasirim gozukuyomuş farkinda değilmişim babamda uyardı düzgün otur kapat kizim dedi,
bir keresinde tayt giymiştim özel bölgem belli oluyormuş farkında değilmişim annem yanıma gelip onu değiştir baban dedi diye söyledi sence bunlar normal mi insan kendi kizindan tahrik olur mu sen olur muydun- +1 yıl
Tahrik olması normal değil tabi, ama seni uyarması normal gibi geliyor bana. Bazen kapalı zihinli insanlar tahrik olmaya daha meğilli olurlar. Sana birkaç şey daha sormak isterim uygun ise?
Soran+1 yılrahatsız olduğumu belirttim soruda , buyur sor
Soran+1 yılkapalı zihinli değilim o cok farklı bir boyut
- +1 yıl
Kapalı zihinli ile babanı kast etmiştim, sorularım uzun ve detaylı. Rica etsem özelden yazar mısın?
Umarım troll'dür bu. Çünkü midem bulanıyor, bunların fantazisi ya da şakası yok arkadaşlar
120 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef gerçek
Soran+1 yılben zaten ablayım 2 kardesiz bir erkek kardeşim var anneme soylemedim bisey diyemedi
Soran+1 yılannemi aldatti akrabamizda guvendigim birisi yok maalesef
Soran+1 yılcok baskin karakter üstüme yürüyen birisi
Soran+1 yılannemde korkuyor babamdan çünkü annemi darp etti darp raporu var
Soran+1 yılanneme söyledim bana kızıyor ne biçim düşünüyosun o senin öz baban öyle düşünme diye başından savdı
Soran+1 yılbosanma davasini annem açtı sonra yine bir araya geldiler iptal oldu
Soran+1 yılannem ilkokul mezunu biz 2 kardeşiz maalesef olmaz gecinemeyiz
Soran+1 yılmaalesef
Soran+1 yılamacim sadece erkeklerden değil o zaman soruyu erkeklere özel sorardım sadece , kadın örgütlerini denerim teşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Aile & Toplum konusunda 675 cevap paylaştı. evet malesef kii kötüü durum abin yok mu ya da kardeşin babana çarpsın bir tane
110 Yorumla
Soran+1 yılerkek kardeşim var 15 yaşında babam bana öyle yorum yapinca bisey diyemedi o da korkuyor babamdan
Soran+1 yılbaba olarak görmüyorum ki
Soran+1 yılanneme söyledim bana kızıyor ne biçim düşünüyosun o senin öz baban öyle düşünme diye başından savdı
Soran+1 yılnasil
Soran+1 yılbaşka çarem yok
+1 yılmuhtmelen baban öz değildi öz olmasa bile sapıktır.
114 Yorumla
Soran+1 yılöz babam
- +1 yıl
bu insanın yaratılışına ve fıtratına aykırı bir şey, şizofrenmisin yoksa baban mı şizofren, hayal dünyan çok geniş, kızlar babalarına aşık olurlar, ama senin duygulanm bozuklugu yaşadığını düşünüyorum, böyle bir şeyi babana nasıl kondurursun.
- +1 yıl
baban o senin öperde severde, bence sen kendi kafanda fantaziler kuruyorsun.
Soran+1 yılaksine nefret ediyorum kendisinden kurduğum felan yok aksine bakışlarıyla belli ediyor
- +1 yıl
anana söyle babanın ateşini söndürsün, iliklerine kadar kurutsun hergün hayvanı, günde 3 kez aleti kontrol etsin, yemeğine şap atsın, kaç yaşında senin baban , eğitimi nedir...
- +1 yıl
diyanetin öz kızına şehvet duymak haram değildir gibi söylemlerde bulunduğu ülkede mide bulandırıcı olaylar olmaya devam eder. bir süre köpek besledim. ona bişey olsa bana bişey olurdu. insan kendi evladına bunu nasıl yapıyor anlamıyorum.
Soran+1 yılhergün zaten sevişiyolar seslerini duyuyorum odamdan ama adam doyumsuz
- +1 yıl
annende öyle sanırım , Gerçek aşk budur
Soran+1 yılhayir annem dediki baban zevk düşkünü, babamda dediki annenin dışını sevmiyorum içini seviyorum dedi yaşanan bir örnek var babam anneme demişki kızın gibi ol güzel vücudu var örnek al
- +1 yıl
hergün normal insanlar yapmaz yavrum heleki 20 yıllık evli olan insanlar her gün yapamaz, anan ile baban ne mutluki birbirlerini çok seviyorlar aksi halde bu mümkün değil.
Soran+1 yılaşklarina bir şey diyemem bana bu tavirlari ne peki
Soran+1 yılbak sana önceden ne yaptiklarini anlatiyim daha iyi anlicaksin bu adam odama giremiyor annem söyledi bizzat tahrik oluyomuş ben altima etek giymiştim ic camasirim gozukuyomuş farkinda değilmişim babamda uyardı düzgün otur kapat kizim dedi,
bir keresinde tayt giymiştim özel bölgem belli oluyormuş farkında değilmişim annem yanıma gelip onu değiştir baban dedi diye söyledi sence bunlar normal mi insan kendi kizindan tahrik olur mu sen olur muydun- +1 yıl
beynindeki kurdu öldür yoksa o kurt seni bitirir. Düşünsene koca ağacı öldüren kurdu
Soran+1 yılbu yaşanmış bir gerçek kurduğum felan yok annem bala söylüyor baban senden tahrik oluyor diye daha nasıl açıklayayım yani durum ortada abi
+1 yılO evden Ka c
Polise şikayet et
Sana bunu yapan kardeşine de yapar hatta tecevüz eder
Bu saatten sonra göz yumamazsin10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılbende ayni durumdayim kütfen cevap verir misin burada misin ya
00 Yorumla
+1 yılKadın sığınma evlerine başvur
13 Yorumla
Soran+1 yıl18 yaşındayım universite sinavina hazırlanıyorum gitcek bir yerim yok maalesef
- +1 yıl
Dediğim gibi başvur sana yol gösterirler
Soran+1 yıltamam teşekkür ederim
+1 yılBaban başka kadınlara bakan birimi
115 Yorumla
Soran+1 yılannemi aldatti
- +1 yıl
Gün gelir sanada hallenir aman dikkat
- +1 yıl
Soran bana yaz hemen
Soran+1 yılişte onu nasıl engellerim
- +1 yıl
Soran çözüm bende hemen yaz bana
- +1 yıl
Evlen kaç evden. Veya yemeğine şap at ki cinsellik hormonları çalışmasın
Soran+1 yılburdan yazsan olmazmi gizli kalmak istiyorum , şapı nerden bulayım
- +1 yıl
Araştir bulursun şapı. Ve kimseye özelden mesaj atma o herif sapık amacı farklı sana yardım etmeyecek
Soran+1 yılyok isim olmaz öyle
- +1 yıl
Şap bul yemeğine kat. Askerdekilere bunu yaparlarki hormonları çalışmasın
Soran+1 yıltadı değişmez mi
- +1 yıl
Anlayamaz
Soran+1 yıltamam teşekkür ederim
- +1 yıl
İyi günler
İz baban mi bu
13 Yorumla
Soran+1 yılta kendisi
- +1 yıl
Odanı kilitli tut..
Sana dokunmasına kesinlikle izin verme.
Bu devir sapik devri.
Ben cezaevi askeri idim
İki kızına da yıllarca tecavüz eden adam getirmişlerdi.
Anneleri de suç ortağı idi..
Teyzesi de suça ortak hiç biri ses etmemiş.
Halalari şikayet etmiş jandarmaya.
Sen dikkatli ol..
Allah yardımcın olsun
Soran+1 yılodamdan çıkmıyorum yapcak biseyim yok sanırım teşekkür ederim
+1 yılSaçmalama iki tane fazla yorum alabilmek için neler yaziyorsunuz
09 Yorumla
Soran+1 yılyemin ederim
- +1 yıl
Söylüye bilecek bişeyim yok inanmak istemiyoruz ama hergun haberlerde izliyoruz galiba kötü bir durum allah'ım akıl saglimizi koru
Soran+1 yılçözüm yok mu
- +1 yıl
Mesaj at
Soran+1 yılburdan yaz
- +1 yıl
Yazabilsem yazardim zaten
Soran+1 yılgizliden çıkamam üzgünüm
- +1 yıl
Ok tamam allah yardımcın olsun
Soran+1 yılteşekkür ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnnen boşanamıyor mu
18 Yorumla
Soran+1 yılboşanma davasi acildi sonra annem dayanamiyorum ölûyorum dedi yine birlikte oldular
Cevap sahibi+1 yılAnnenin fedakarlık göstermesi lazım inşallah kurtlurusun zor bir durumdur
Cevap sahibi+1 yılBeni de rahatsız edenler oldi tabi babam değil de onu bile birisine söylemesi güç evli barklı adam söylesen yanlış anlamışsın derler ama sen hissediyorsun birşeylerin yolunda gitmediğini
Soran+1 yılevet hissediyorum sende dikkat et devir kötü
Soran+1 yılbaba bile olsa güvenilmez bak işte
Cevap sahibi+1 yılAynen Allah yardimcin olsun
Soran+1 yılteşekkür ederim seninde
Gizli Üye(25-29)+1 yılFesat mısın aqq nesin sen , yuh , asıl sapık sensin kesin adım gibi eminim , ya da paronayasın
15 Yorumla
Soran+1 yılparanoyak değilim babam bana farklı yaklaşıyor diyorum çözüm istiyorum
Cevap sahibi+1 yıllan mal bir kes sesini aqq sgt
Soran+1 yılbegenmiyosan sen git baska sorulara
Cevap sahibi+1 yılhadi lan namussuz iftiracı seni, gün gelir pişman olmazsın ahirette aqq
Soran+1 yılinandirmak zorunda değilim bu senin vicdanına kalmış hadi naş
Yakında erkekler sokağa da çıkamayacak.
03 Yorumla
Soran+1 yılbabaya bile güven yok bu devirde
Soran+1 yılne tvyle alakam var ne de sosyal medyayla fakede değilim bunlar gerçek
Gizli Üye(36-45)+1 yılOkuyor musun?
18 Yorumla
Soran+1 yılokuyorum
Cevap sahibi+1 yılFazla göze gorunmeyin üniversiteyi de dışarıda okuyucun.
Soran+1 yılodamdan çıkamıyorum maalesef korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılYakınlarınızda kütüphane var mı?
Soran+1 yılmaalesef
Cevap sahibi+1 yılUfak mı yaşadığın yer?
Soran+1 yılevet köy
Cevap sahibi+1 yılAllah yardımcın olsun gercekten
Evet sırada ki hikayeye geçelimm
01 Yorumla
Soran+1 yılyemin ederim gerçek ama inanmamak size kalmış
Aile & Toplum konusunda 397 cevap paylaştı. Yavaş yaaa yoktur böyle bir baba insanları yeme
022 Yorumla
Soran+1 yılyemiyorum gerçek ben kimseyi kandiracak kadar işsiz değilim
Soran+1 yılşu an bulunursam beni koruma evine alirlar fakat uniye hazırlanıyorum evden ayrılamam
Soran+1 yıl19a az kaldı
Soran+1 yılo bisey diyemiyor annemde korkuyo
Soran+1 yılboşanma davasi acildi uzaklaştirmada almiştik fakat yine bir araya geldiler
- +1 yıl
İyi siz bundan memnunsunuz o zaman
Karakolda da en sevmediğim olay bu dur derdi anlatır anlatır anlatır bütün çözümleri söylersin hiç biri işine gelmez ama hala halinden dert yanar bana ne lan napayım senin için babanı mı öldüreyim he napayım
Söyle buradakilerden ne istiyorsun
Soran+1 yılayrılmak istemiyolar ben napayim şimdi sevenlerimi ayirayim
Soran+1 yılavcunu yalarsın sende sapıksın
Soran+1 yılsorumdan defol zihniyetsiz sapık
Soran+1 yılevine davet edip sapıklık yapan sensin benim sanki oduna bak
çok garip bir durum. yanılıyor olmayasın.
04 Yorumla
Soran+1 yılne yanılması bana kızı gibi davranmıyor bir baba böyle davranır mi odama giremiyor tahrik olduğu icin
Soran+1 yılbakışları zaten eylem değil mi
+1 yılOf of of of family fucking girl and father 1080 p
04 Yorumla
Soran+1 yıldalga gecme ciddi bir durum çözüm arıyorum
- +1 yıl
Çözüm yok güzelim devamı brazerss da
Soran+1 yılboş insansin
- +1 yıl
Adam kaycak sana uzak dur kardeşim
+1 yılSana gözü dikmiş bence biran önce evlen
06 Yorumla
Soran+1 yılsevgilim var onlada olmami istemiyor
- +1 yıl
Sevgilin büyük mü ve ona güveniyor musun
Soran+1 yılben 19a gircem o 22 yaşında babamdan daha çok güveniyorum
- +1 yıl
Söyle ona kaçırsın seni
Soran+1 yılkaçamam ben okuyorum
- +1 yıl
Ozaman geçmiş olsun
uvey baban mi
08 Yorumla
Soran+1 yılöz babam anneme söyledim bana kızıyor ne biçim düşünüyosun o senin öz baban öyle düşünme diye başından savdı
Soran+1 yılkomiksin ama kendi çapında
Soran+1 yılşeyini tutup sıkarım döndürürüm
Soran+1 yılgerekirse şeyine tekme atıp kaçarım yapamaz asla poliside ararim
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım