Babam bana farklı gözle bakıyor bu adamı kendimden nasıl uzak tutarım korkuyorum bana bir şey yapıcak diye odamdan çıkmıyorum?

kapalı bir kızım dindar ailede büyüdüm evde sadece saçım açık genelde rahat kıyafetler giyip oturuyorum fakat babam sürekli özel bölgelerime bakıp duruyor boynumdan öpüyor geliyo arkamdan ensemden öpüyo baştan aşağı süzüyor göğüslerime ve kalçama özellikle bakıp duruyor çok rahatsiz oluyorum bu durumu anneme söyledim bir şey diyemedi kadın kaldı öyle , az öncede fiziğime yorum yaptı dediki kardeşime bak ablan gibi ol kilo al ne güzel balık etli tam kıvamında o sıra bakakaldım bir şey diyemedim sonra da kendimi eleştirdim ama benim göbeğim var baldırım var dedim o da olsun çok güzelsin tam kıvamında diye yineledi neden böyle davranıyor anlamıyorum önceden de anneme kızın gibi ol demiş
Güncellemeler
+1 yıl
annemi aldatmış bir insandan bahsediyoruz insan demek istemiyorum fakat palavra diyosunuz herkesi başkasıyla bir sanmayın ben kimseyi kandıracak kadar işsiz değilim yarın bir gün bu adam bana bişey yapsa ne yapicam 18 yasindayim evdende gidemiyorum üniversiteye hazirlaniyorum çözüm istedim yalan değil
Güncellemeler
+1 yıl
bana yavrum diyor sinirlendiğinde üstüme yürüyor karşı koyamıyorum çok agresif bir insan
Babam bana farklı gözle bakıyor bu adamı kendimden nasıl uzak tutarım korkuyorum bana bir şey yapıcak diye odamdan çıkmıyorum?