Babam nerdeyse her yeri dolduruyor.
Adam boş yer bırakmadı... bahçemize yakında kimse geçemeyecek... buna nasıl engel olabilirimm... boş boş eşyaları bir b*ka lazım olur diye biriktiriyor... yakında adım atacak yer kalmayacak...
Babam nerdeyse her yeri dolduruyor.
Adam boş yer bırakmadı... bahçemize yakında kimse geçemeyecek... buna nasıl engel olabilirimm... boş boş eşyaları bir b*ka lazım olur diye biriktiriyor... yakında adım atacak yer kalmayacak...
Müsait bir zamanınızda yanına gidip "baba hadi şu bahçedekileri değerlendirelim" demeyi deneyin. Çocuksu bir neşeyle ayaklanıp oraya gideceğini ve sizinle vakit geçirmek için heyecanlanacağına eminim. Biraz anlamaya çalışsanız ve biriktirdiklerini yaratıcı fikirlerle değerlendirmeyi denesiniz ailenizdeki herkes mutlu olur. Bahçenizdeki o eşyalar dahi...
Cevap
7Cevap
Babam da biraz öyleydi ama annem engel oldu zor da olsa
Nasil engelledi
Kavgayla vs jxjdjx
Ayy nefret ederim , kalabaliktan 🤣🤣 var öyle tanıdıklarım ellerine geçeni eve dolduran.
Eyyyy cinnet geçiririm vallahi yerinde olsaydım. Gizli gizli fark ettirmeden her gün bir şeyini at, elden çıkar 😅
Konus babanla engel olmaya çalış ya da büyüklerinizden biri
Senin çözeceğin bir durum değil. Çoğu zaman psikolog bile çözemez.
babanı evden atın :D
Atsan atilmaz satsan satilmaz
O istifledikçe sen at.
Engelleyemezsin seni de istifler dikkat et.
Bu bir hastalık tedavi olması şart
Aslında bu bir hastalık
Ev senin mi de karışıyosun ka... şar seni
şikayet et zabıtaya
bu bir hastalık
ev onunsa yapacak pek bişi yok
Neyi istifliyor
Tahtalar, eski halılar, kablolar, demir parçalar ne ararsan var... birsey söLeyincede insanın üstüne yürüyor... ne yapacağımıza şaşırdık... okuluma engel olmasın diye bu zamana kadarı çok üstüne gitmedim ama artık iyice sinir etmeye başladı...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?