#kanatsızmelek 😊

Merhaba,
Bana bize sevdiklerime bağlı. Mutluluk biziz, bizim içimizde biz neyde istersek onda görmesini bilirsek görebilirsek bizimdir. Kör olursak, suçu bizdedir yine. Mutluluk şarkılarda, şiirlerde, kimi zaman böyle anlık iletiler de kimi zaman luna parkta, sahillerde sinemalarda. Kimi zaman balık tutmakta, bağırmakta çağırmakta, kimi zaman bebeklerde, çocuklarda. Mutluluk kimi zaman tebessüm de kedi köpeklerde, hayvanlarda. Mutluluk herşeyde, çünkü mutluluk biziz, kişinin kendisidir mutluluk. Biz neye istersek, ona mutluluk bulaştırırız, hastalık gibi. Neyden istersen mutlu olursun, olabiliriz...
Çünkü o zaman daha da huzurlu hissedersin, bu güzel tanımda sana yakışır teşekkür ederim arkadaşım :)
Kesinlikle Burcu her türlü, teşekkür ederim senin güzelliğin 😀
Rica ederim, estağfurullah
Üzüm üzüme bakarak kararır yanında mutsuz biri varsa kiside mutsuz olur yani.
Neden, illa ki ona uymak zorundasın kardeşim. Mesela onu da mutlu etmek için konular bulabilirsin
Evet bağlı. Bu tamamen benim hatam kesinlikle bana bağlı olmalı fakat bir yerde de başkalarına bağlı pluğunu düşünüyorum
Bağlı değil ama gelip bir çomak sokuyorlar e haliyle sinirim bozuluyor
Cevap
17Cevap
Mutluluk bizim kendi çabamıza bağlı. Kendiniz için mutlu olun, bu herkesi mutlu edecektir. Şemsiye satan insan siz ıslanmayın diye değil kendisi para kazansın diye bunu yapıyor. Siz ıslanmamak için alıyorsunuz. Sonuç; karşılıklı etkileşim sonucu gelen mutluluk.
Bir başkasını mutlu görünce de mutlu olurum, mutsuz görünce mutsuz da olurum..
Fakat mutluluğum ona bağlı değil.. Mutluluk bence içten gelen bir duygu..
Mutlu olmam icin sevdiğim yanımda olması gerek ama henüz kabul etmedin bni kalbine prenses 👸 🌹 🌹 🌹 🌹
O kalbe girişler kapalı abi
Başkalarının yaptığı şeyler mutluluğuma mutluluk katar ama ana sebebi o olamaz
Mutluluk için başkalarına gerek yok. Kendin de mutlu olabilirsin bence önce kendini severek
Kendini seversen bazen egoist derler ama empaticikler devreye girer orada da değil mi?
Ne mutlu o zaman :)
Mutluluğunuz... Velakin bana çok uzak bir kelime..
AA neden acaba
Mutlu olduğum zamanlarda yanımda olan kişiyi 2 buçuk yıl evvel kaybettim..
Bir daha da mutlu olmayı tercih etmedim...
Çünkü mutluluk paylaştıkça güzeldir..
Mutluluk paylaşınca güzeldir, ama orada kast ettiğim insan bir çiçeği görünce de mutlu olur misali de
Doğru haklısınız.. Lâkin sevdiği yanında olunca insan bir başka mutlu olur...
Kesinlikle hayır mutluluk için fazla bir gereksinime ihtiyaç yokki bazen bir hediye tatlı bir sõz bezende bir tebessûm bile yetebiliyor
Hayır tabi ki de bana bağlı
Hayır, tamamen bana bağlı..
İnsan bir bardak çay içerek mutlu olabilmeli.
Bağlı be kardesm
Mesela neden,
Aslında kendi başına mutlu olabilmek için o kadar sebep var ki. En basitinden bir çiçeği görünce mutlu olursun
Belki de içindeki pozirifliğin yansıması olduğu içindir
Bilemiyorum desem
Mutluluk o neydi
Yok kimseye bağlı değil k.. a... l
Hayır tabiki de
Hayır 🙂
Gec bosalsam mutlu olurum😀
Hayirr
Yok be
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar