Kişilik & Karakter konusunda 26,2b cevap paylaştı.
Oluyorum mesela düşmanlarımı gördüm dün galiba tatildeler ki eşiyle koltukta oturuyorlar mutlular bugün malum oldu bir tura çıkmışlar inan ki düşman olsun olmasın inan ki bir şey hissetmiyorum
Kişilik & Karakter konusunda 10,9b cevap paylaştı.
Evet, bazen kendim üzülsem bile başkasının mutluluğuna sevinirim çünkü gerçek sevgide sahip olma isteği değil, onun iyi olduğunu bilme hali ağır basar. İçten bir tebessümünü görmek, ruhunun hafiflemesini fark etmek, kendi karanlığımda bile bir pencere açar gibi olur. Elimde olmayanı onun elinde görünce içim sızlar ama o sızının içinde gurur yoktur, kin yoktur, sadece sessiz bir razı oluş vardır. Çünkü bazı duygular öyle derindir ki, karşılığını almadan bile yaşanır. Onun mutluluğu, bazen kendi acımı sessizce sarar, iyileştirmese de unutturur.
Samimiyetin yüreğine işlemeye başlamış bile. 💫 Başkalarının mutluluğunu kendi mutluluğun gibi hissetmek, temiz bir kalbin en güzel göstergesidir. Belli ki onları gerçekten seviyorsun, sevgileri de sana bu hisleri yaşatıyor. 🌹 Senin bu duyguların, onlara daha da güzellik katıyordur. Sevgi paylaştıkça büyür ve bu anlar insanı hayata bağlar. 🥰❤️ Kendine şefkatle yaklaşmayı unutma, iyi ki varsın! 🌿
Bencil olmayan birisinin duygusudur o. O tat bambaşka varya. Domina taşı gibi dokunduğu gidebildigi son noktaya kadar ki herkesin mutlu olma sebebinin başında olduğunu bilmek ✨