Sevgisini derinden hissedip yine de sözcüklere dökemeyenler veya cesaret edip söyleyemeyenler olduğu gibi beden dili veya konuşmasıyla duygularını çok net ifade edebilenler de bir hayli fazla. Bazı burçlar özellikleri nedeniyle cool bir tavır sergilerken bazıları ise daha içten bir şekilde duygularını açıklamanın bir yolunu bulabiliyor. Peki sizce hangi burç sevgisini nasıl gösterir ve sevgisini nasıl ifade eder?
Herkesin sevgisini gösterme şekli farklıdır. Peki sizce hangi burç sevgisini nasıl gösterir?
Ben kovayım ama yükselenim oğlak, keşke şu konularda azıcık kova olaydım ya, ağır yaşıyorum duygularımı bu yüzden çevrem sevmediğimi sansa bile hayatımda ki kişi çok büyük değer ve sevgi beslediğimi anlayıp hisseder
Ah ben aslan burcuyum.. deli gibi sever deli gibi kiskanirim.. icimde de tutamıyorum sevdigimi ve özlediğimi sürekli tekrar etmekten büyük keyif duyarim :))
Yani bu paradoxu anlamadim. Her birey farkli gosterir diyorsun sonra 12 burc kadini erkegi 24 ihtimal var gibi hangi burc nasil ifade eder diyorsun? Kesin burclara goremi ifade edilir sevgi?
Değmiyecek onca insan görmüş ken sevgiyi sokak ta masum ca bakan kimsesiz bir canlının gölerin de gördüm ve anladım ki gerçek sevgi doğa da var olan bu canlılar da
Ben aslan burcuyum bazen çok kibar bazense birazcık vahşice gösterebiliyorum bazen çok ince iltifatlarda bulunurken bazen sevgimin yoğunluğundan karşımdakini ısırasım gelir, sarılmayı çok hele ki sevdiğim kıza saatlerce sarılırım hiç bırakmak istemem
Sevgi gösterilmezki hissettirilir Birisi tarafından sevilmek size güç verir farkedersen Birisini delicesine sevmekte cesaret verir o seviyeye gelebilirsen
Lan benim ablamda kova burcu oda beni öyle suratımı elimi ayağımı cimcikleyerek seviyor tiki var sanıyordum meğerse kova burcu olmasından kaynaklıymış vay 🅰 Ⓜ k
Ben yay burcuyum. öyle sevgimi herkese gösteren biri değilim. Çok sevdiğim biri olursa samimiyet ilerleyince olur ama öyle hemen sevgini gösteremiyorum mizacım el vermiyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Boğayım sevgimi gösterme tarzim bile cool dur mıç mıç değilim fakat sağlam severim
En İyi Cevaplar