Sevgi hissettirilmeli. Seni seviyorum demekle sevmiş olmuyorsunuz. Sevgi gecenin bi yarısı sevdiğiniz kişi kendini kötü hissediyor diye kötü gününde yanında olmak için ona destek olmak için kendini yalnız hissetmesin diye 1350 km yol gitmektir. Sevgi sadece öpüp koklamak da değildir. Sevgi klişe olabilir ama emektir. Sevgi yüreğin teridir.
Bonjour! Bence minik hareketler sevgiyi gösterir. Yani ince hareketler, düşüncesel olarak. Ben o tarz durumlarda yapılan hareketin, söylenen sözün daha çok sevgiyi belli ettiğini düşünüyorum. Sizin, ikinizin anlayacağınız şeylerin yapılması daha çok gösterir. Düşündüklerimi tam yazamasam da anlamışsınızdır umarım ahah. <3
Sevgi gösterilmek için gösterilmemeli , yapmacık olunmamalı içten gelen daha samimi ve daha yoğun duygu taşır asıl olması gereken de budur zaten. Bazı tipler toplum içinde gereksiz abartıyor bu durumu , iki gün sonra yollarını ayırıyorlar. Noldu seviyodunuz ölüp bitiyodunuz
İçinden geleni yap fakat bazi noktalar vardır sevdigin bekler. Ben o noktaları sevdiğimde keşfeder ve gerektiğinde sevgi ve ilgimi daha yogun ya da belirgin gösteririm.
Sevgi maddi bir şey degilki dile getirilerek ya da öpüp sarılarak gösterilsin. Sevgi manevidir ve hissettirilir. Karşı taraf bunu hissetmiyorsa sevgi yoktur.
Yürekten gelen iki çift yumuşak sözle, bakınca seni seviyorum diye parlayan iki çift gözle, hiç beklenmedik bir anda gelen sıcacık sarılmayla ve varlığından şükür ettirecek o cümleyle… “İyi ki sen.”
Sevgi bı çiçek tohumuna benzer benim için önce kuru toraga ekilir sonra sulanır filizlenir yeşerir gelişir ve en sonunda çiçek açar sevgi budur seni seviyorum demeyle güzel sözlerle olmaz bu iş yaşatacaksın karşındaki kişiye sevgiyi 👍
Bir insan karşısındaki ile nasıl anlaşıyorsa öyle olmadı. benim ailem gözle anlaşıyor mesela. sen de gözle hiç konuşmasan bile sevdiğini belli edebilirsin. herkesin zevki ve tarzı farklı