A. Evet, hayatımın merkezinde yer alır.
B. Benim için varlığıyla yokluğu bir.
C. Bu yaklaşımların şiddet eğilimini artırdığını düşünüyorum.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Örneğin sokakta bir kedi gördün erkek olarak vermen gereken tepki yanından yürüyüp gitmektir delikanlılık raconuna göre.
Onun yerine oturup kucağına alıp sevemezsin.
Delikanlılık raconuna göre eve giderken karına çiçek alamazsın. Yumuşak derler arkandan konuşurlar. Fiyakan çizilir. Kılıbık olursun.
Oturup karınla kızınla dürüstçe dertlerini paylaşamazsın. Gözlerinde güçsüz olduğunu düşündüreceğini sanırsın..
Ve bütün bu hisleri içinde tuta tuta bir zaman sonra patlamaya başlarsın. Biri yan bakar KÜT vur kafayı.. Onun ailesi gelsin seni dövsün senin ailen gitsin onlardan birini vursun sonra böyle böyle hoop kan davası..
Neyse delikanlı adam dürüst ve sözüne sadık adamdır. Ekstradan toplum tarafından erkeğe yüklenen gereksiz adlandırmalar yüzünden şiddete eğilim artar bu yüzden.
Dürüst olun. Sözünüzün eri olun. Ezileni savunun. Ama ortalıkta delikanlıyım diye millete ahkam kesmeyin. EFENDİ OLUN ULAN :D
Bence tespitleriniz gayet yerinde. Detaylı görüşünüz için teşekkürler.
Kenar mahalle ayaklarıdır bunlar. Racon da racon. Ama bakarsin her turlu pislik kavga uyusturucu silah vs yine o racon kesenlerde.. demek ki racon delikanlilik degil apaciliktir.. yemezler yani.
Bence durumu gayet iyi özetlemişsiniz; teşekkürler.
Böyle bir şey yok ya. Tamam hepimiz gurur ve şeref sahibiyiz bunu ezdirmemeliyiz ama abartılmamalı.
Burdan iki tel bıyığı çıktı diye kendini adam sanan kızlara sesleniyorum hanım hanımcık olun yahu
Teşekkürler fenomen bey
Cevap
7Cevap
Bu iş racona bakmaz yüreğe ve bileğe bakar..;)).. kişi er meydanında belli olur..
mesela savaş çıktı diyelim en sevmediğin adam bile en yakın dostun olur.. ya hani sen bana racon kesip yukardan bakıyordun ne oldu?😂.. geç bu ayakları kardeşim.. gelin birlik olalım kardeş olalım.. kırgınlıkları ve kötülükleri unutalım..
Özenti dünya aya çıkmış biz nelerin derdindeyiz her köşe başında kendini delikanlı sanan birer grup var. Eğitim öğretime uğraşacağına dizileri dizileri izleyip o motta yaşayanlar.
Maalesef, yanlış yönlendirmeler ve yanlışa yönelenler ülkemizin bir gerçeği. Görüşünüz için teşekkürler.
Çok boş geliyor bana.
Itici geliyor uzak durmak lazım kasıntı tipler.
Hayır serseri gibi duramam
Ben deli yürek fanıyım
Yaw kendisini bisey zannedende ne bilim
bana itici geliyor
Şiddetle kınıyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar