Düşünüyor musunuz?
1 ay
Üzerinizde bir nasipsizlik, kısmetsizlik olduğunu düşünüyor musunuz?

Evet, böyle düşündüğüm zamanlar oluyor. Başkalarının kolayca yapabildiği veya sahip olduğu şeyleri ben hep zor yoldan kazanıyorum mesela. Örnek vereyim, bir insanın normalde 2 saatte halledebileceği bir iş, şansızlıklar nedeniyle bazen benim iki günümü alabiliyor.
Aynı durumlar bende de oluyor.
Görüş
49Görüş
Böyle bir şey düşünmüyorum
Hayır düşünmüyorum
Ben nasipsizin ta kendisiyim. Neye elimi atsam kuruyor. Maşallah dediğim 3 gün yaşamıyor. Hayatımda tüm ilişkilerin ani başlayıp, ani bitiyor. İnsanlar üstümde sürekli baskı kuruyor.
Kesinlikle.
Bendeki şans kimsede yoktur.
bir şey yapmak istesem onun olma ihtimali bir varsa ben onu olmayacak şekline getiririm.
Süper bir şansım var.
Evet bazen talihsiz yaşadiğim olaylar oldu nasipsizlik oldu her şey oldu doğrusu yaşadığım başıma gelen ne varsa yaşadım
düşünüyorum. gerçekten son birkaç yıldır işlerim rast gitmiyor. bir yerde birinin ahını aldım galiba.
Daha önceleri şansım bir saat ömrün kaldı deseler o gün saat ileri alınır denecek kadar kötüydü. Sonrada açıldı hiç aksi gitmiyor
Nasipsiz, kısmetsiz demeyelim de red edilişlerle sınav veriyoruz diyelim😂 bunun cevabını bu ay sonuna kadar öğrenmiş olucam ben de bilmiyorum şu an
Bütün hayatı sıfır olarak düşündüğüm için herhangi bir beklenti içerisine girmiyorum ve böyle şeyler düşünmüyorum...
Huzurlu bir şekilde yaşamak istiyorsan, ölmek için yaşayacaksın ve hayata küsmeyeceksin...
Öyle hissedince gusül alırken kuru yer kalmış demek ki diyip tekrar alıyorum
Yok da zaman zaman şansımın yaver gitmediğini düşünüyorum yani
Hayır, her ne yapıyorsam kendi elimle yapıyorum. Kadere, kısmete inanmam.
Ben doğuştan öyleyim. Hayat resmen benim zıttıma ilerliyor
Dostum sana 3 vakte kadar bir kısmet gözüküyor 😄
Bendede var 😄 ben ve ailem yaklaşık 1senedir bana kıza bakıyorlar halen bulamadılar
Bunun için dua okuyup meditasyon yapıyorum. Ruhumu sifalandiriyorum ve negatif enerjilerden arınıyorum 🙏🧘🏼♀️
Hayır İslam dinindeds meditasyon yapılıyor ama farklı şekillerde mesela zikir çekerek Allah'ın isimlerini okuyarak falan ben onlarıda yapiyorum. Ama benim yaptığım güzel olumlu cümleleri söyleyen kişileri gözlerimi kapatip dinlemek hayal etmek. Tabi uzmanlar var bu konularla ilgili takip ettiğim bir kaç kişi var onları dinlemek işte 💁🏻♀️
Düşünmüyorum. İnsanın kaderini kendi çizdiğine inanırım. Nasip, kısmet gibi belirsizlik içeren mefhumlara hayatımda yer vermiyorum.
Tek nasibim sensin, gerisini sorgulamiyorum askusum
Bazen düşünüyorum ama bunları bile kendi hatam olarak görüyorum. Tekrar etmemeye çalışıyorum
Ben artık kendime kutsal cen@bet diyorum jdjd
En İyi Görüş