"Gelip geçici bir heves değil benimkisi " diyen erkek nasıl bu kadar emin olabiliyor duygusundan (detay var )?

İlk görüşte aşık olmuş ve seni her halinle severim diyor. Mesajlarda öyle bir coşuyorki şuna benzer bir şiir yazıyor "Sen beni süründürsen de , gözlerim dağlansa kızgın şişlerle, ayaklarım kanasa kör dikenlerde, ellerim yansa kor ateşlerde, bu sevdan bitmez bende kalbim yara almadıkça". O kadar gerçekten kopuk ki aklımda kalmış sözler. Bir de seninle ölüme giderim falan yazmış. İlk kez buluşunca da böyle mesajdaki gibi saçmalayamadı pek. Gerçi ilk ve son buluşmam oldu. Aradan 3 ay geçti. O kadar bunaldım ki hayattan acaba bu kişi gerçekten bana huzur verirmiydi ciddi bir adım atsam diye içim içimi yiyor. Çünkü ciddi olarak evliliği düşünen ailecek tanıdık biriydi. Bir çılgınlık yapıp ona bir mesaj atsam mı diye düşünüyorum. Fakat bu hamlemden pişman olurum gibime de geliyor. Bir akıl verin ne yapayım? Şimdiye kadar hiç sevgilim olmadı zaten. Bu gidişle 50 yaşımda falan evlenirim artık. Bu arada üniversite mezunu, iş hayatı sekteye uğramış 30 una az kalmış biriyim. Bu kişi çalışıp çalışmaman benim için sorun olmaz diyor ayrıca. Bu arada bu süre zarfında ben bunları düşünürken o gönlünü çoktan başkasına kaptırmış olabilir. Sonuçta onu reddetmiş oldum.
"Gelip geçici bir heves değil benimkisi " diyen erkek nasıl bu kadar emin olabiliyor duygusundan (detay var )?