Herkesden biraz yorum bekliyorum bu konuyla ilgili
Gerçekden çok seven bir erkeğin ahı tutar mı ?
Örneklerini gördünüz mü duydunuz mu ?
Teşekkürler.
Gerçekden çok seven bir erkeğin ahı tutar mı ?
Örneklerini gördünüz mü duydunuz mu ?
Teşekkürler.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer sen ah etme ilahi adalete sigin ve bekle :) bende bekledim ve ilahi adaletin nasil yerine geldigini gördüm can yakanin cani yanar kardesim merak etme
Lan hayatımda hiç kimseye umut vermedim başıma gelmesini istemediğim hiç bir şeyi yapmadım yapmadım. Ula yapmadığım şey başıma geldi. Madem gidecektin madem ki gelecek görmüyordun geleceğimiz yok dedin ben demedim ki trilyonerim çok zengin adımız bu işimiz bu evimiz bu biz buyuz eyvallah dedin geldin sonrası eee mağlum mortingen strasse :D:D:D:D
hic üzülme kardesim sende bu temiz yürek dürüstlük varken elbet kazanacagin gün gelcek ve senin degerini bilemeyen pisman olup geri gelcek icini ferah tut :) abla tavsiyesi
İnşallah ablacım inşallah bir çektiğimi ALLAH biliyor var ya abla neyse atlattık çok şükür.
Insallah kardesim Rabbim beterinden saklasin üzme sen tatli canini ve kendine de cok dikkat et :) unutma mutlu günler seni bekliyor
Amin :) İnşallah öyledir
Hayır tutmaz.
İşin ucunda hak geçsede senin evinde kalsada umutlarını hayallerini çalsada seni evliliğe inandırsada daima yanında olacağına söz versede değil mi haklısın tutmaz :)
Tutar cevabını beklemen de garip yazık üzüldüm .. Aferin kıza iyi yapmış iyi bir ders vermiş sana.
Anti-Bakteriyel sen pis kalpli birisin
Atalarımız ne demiş? Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste..
Cevap
1Cevap
Aynı soru kadın versiyonu olarak değiştirildi ben soruyorum aynı şeyler yaşandı seninki gibi ailem istemedi bitirdi ve 1 ay sonra nişanlandı akrabasıyla.. Benimki tutar mı? :) Çok ah ettim..
ahahaha :D allahım sana geliyorum :D tutar galiba
Teşekkürler :) rahat uyuyabilirim :))
Ahı tutturacak olan onu yasaklamışken, bir yasağın ahının tutmasına müsade eder mi?
Bu Allah'ın bilecegi iş.
haklı olan herkesin ahı tutar merak etme.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar