Dinden çıkmış olabilir miyim?

Son birkaç gündür aklıma sürekli kötü şeyler geliyor! Lütfen kesin bilginiz varsa cevaplayabilir misiniz?

son birkaç gündür aklıma sürekli kötü ve psikolojime ters olan şeyler geliyor. aslında inançlı bir insanım ve Allah'ın varlığından hiçbir zaman şüphe etmedim. Her akşam tövbe eder dua okurum hatta. ancak aklımda son birkaç gündür Allah'ın varlığını sorguluyorum.ve bundan dolayı kendimi çok kötü hissediyorum ve yakında bunu hiç bir zaman dile getirmedim sadece aklımda birkaç saniyelğine geçmiş düşüncelerdir. ve son zamanda Allah'ın varlığı ile ilgili tek en ufak şüphe oluştuğunda dinden çıkma sebebi oluyor. kendimi ok ötü hissediyorum boşluktayım. Dinden çıktım mı bilmiyorum. Çıkmış olabilir miyim? Eğer çıktıysam tekrar nasıl geri dönebilirim? bunun için ne yapmalıyım? Kelime-i Şahadet getirmekle tekrar Müslüman olunuyormuş, ama onun da belli kuralları var tam olarak bilmiyorum ama camide en az iki Müslümanın huzuru önünde getiriliyormuş diye duydum. lütfen bana bir yol gösterin. Ayrıca İslamiyet ile ilgili online ya da elektroni bir kitap önerir misiniz? Arkadaşlar lütfen yardım edin bana ama eğer kesin doğru olan bilginiz varsa.
Güncellemeler
+1 yıl
bu üşüncelerdn korunmak için okunacak dua var mıdır?
Güncellemeler
+1 yıl
ben şöyle bişey okudum internette: "dinden çıkmak çok kolaydır bunun için ettiğiniz laflara dikkat edin" ben bunu dile getirmedim gerçi ama...
Dinden çıkmış olabilir miyim?