Dinden çıktım mı?

Kendimi çok yalnız hissediyorum 2 senedir özellikle böyleyim ama bu sene çok kötüydü psikopatın biri yapıştı arkadaşlarım en yakınımdakiler ona inandı beni sattı okulum iğrençti ailem sirf dindar okul diye orda okuttular beni babama kötü desem güzel güzel diyordu anneme desem bitiyor diyordu yani beni hiç anlamadılar babam annem sürekli ayni meselelerden kvga ediyorlar annem onun ailesine babam onun ailesine laf ediyor babam anneme hakaret küfür ediyor annem babama sürekli konuşuyor kendi akrabaları için kvga edip duruyolar kız kardesimde küfürbaz düzgün iki kelime edemezsin beni kesinlikle anlamaz annem desem gezsem batıyor yatsam batiyor takmış bir evi sil masayı toplaya kendi şeylerimi topluyorum yine kız kardesim annem dlga geciyor din konusunda da sıkıntım var bana sürekli uyuşmayan kurallar ile cebelleşiyorum kuralları bana katı geliyor ataerkil geliyor toplumda ailede öyle olunca katlanamıyorum artık 14 yaşımdan beri ibadetlerimin hepsini yapıyorum babama bir kere telefon al dedim kapanmazsan almazmis bu nasıl bişi offf neyse bugun mutfakta kız kardesimle kvgaya giristik bildiğin siddet yani delirtti artik beni babam girdi araya elinde kitapla ikimizede vurdu bir sürü küfür etti annem de babama destek çıktı bize pis hakaretler etti oysa ben salak gibi hep annemi korudum her seyde o hep erkekleri korur işi o bu sefer bütün bu yazdıklarm birikince içimden aglıyordum zaten inanmicam artik diye bir kac kez söyledim dinden çıktım mı acaba biliyorum çok uzun oldu ama o kadar doldum ki..
Güncellemeler
+1 yıl
Kendimi ickiye sigaraya vermek istiyorum ya
Dinden çıktım mı?