Kişilik & Karakter İyi geceler. Senin favori uyuma şeklin hangisi? SenAyçaDe Takip Et Xper 4 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İlk olarak herkese iyi geceler tatlı rüyalar. Sizin favori uyuma şekliniz hangisi? Bu arada ankette geri kalanlar sığmadığı için bu kadar yazabildim.Uyuma ŞekilleriAnketi cevaplamak için resme bakmanız yeterli :) Bir İki Üç Dört Beş Altı Yedi Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç İyi geceler. Senin favori uyuma şeklin hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Madamwalery Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 65% +1 yıl Ben asla sırt üstü uyuyamam 24 ve benzeri olanlar bana uygun 🤣 0 3 Yorumla SenAyçaDe +1 yıl Aynen ama sabah kalktığımda karın kaslarım ağrıdan ölüyor oluyor Yorumla Madamwalery +1 yıl Neden ki üstüne yatmaktan öyle olmaması lazım aslında üstün açık yatıyorsundur uyku hali ondandır 🔮 Yorumla SenAyçaDe +1 yıl Evet üstüm açık yatıyorum ama en sıcak günlerde bile oluyor :) Yorumla
FahriEren01 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 80% +1 yıl Ben 15 numara gibi uyuyorum ama 10 numara napıyo la? 0 1 Yorumla SenAyçaDe +1 yıl kdfjkldfjhdfkl bende anlamış değilim Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. 2 de düğün bile olsa yanımda uyurum. 0 0 Yorumla
AvangerStark Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Hiçbiri gibi ya kfkfkfw 0 6 Yorumla SenAyçaDe +1 yıl Betimler misin merak ettim :P Yorumla AvangerStark +1 yıl Mesaj kutun gizli Yorumla SenAyçaDe +1 yıl Mesaj kutusuna değil ya burdan shdjkshkjgs (Yanlış mı anladın) Yorumla AvangerStark +1 yıl Heveslenmiştim mfkfkggk Yorumla SenAyçaDe +1 yıl Püüü ndskllsklks Yorumla AvangerStark +1 yıl Takip edebilirsin kfkfkkf Yorumla
THATMAN Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. 14 ve 19 0 1 Yorumla SenAyçaDe +1 yıl Hmm Yorumla
Sseeeerhattttt Takip Et Xper 7 Yaş: 37 +1 yıl Hiç belli olmuyor. d 0 3 Yorumla SenAyçaDe +1 yıl Lafın gelişi demiş olmalısın? Yorumla Sseeeerhattttt +1 yıl 2,18 ve 24 genellikle Yorumla SenAyçaDe +1 yıl Hmm Yorumla
caan35 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Yüz üstü 0 5 Yorumla SenAyçaDe +1 yıl Hmm Yorumla Wrfmrv +1 yıl Favorim yok yeter ki uyuyabileyim😢 Yorumla Wrfmrv +1 yıl Uykusuzluktan yoruma yorum yapmışım pardon 😂 Yorumla SenAyçaDe +1 yıl @Wrfmrv jdfgkldfhlkfdh Yorumla SenAyçaDe +1 yıl @Wrfmrv Önemli değil fjnfldjkldfk Yorumla
En İyi Cevaplar