ben inançları sağlam bir kişiyim ALLAH tan çok korkarım ama cinsel yönüde ağır basan bir kişiyim ayıptır söylemesi eşime ve onunla beraber çocuklarıma gerdiğim şefkat sorumluluk kanatlarımı boşa bırakmayı yani onları bi kenara kendi nefsim için itmeyi aklımdan bile geçiremem ama lakin ALLAH afvetsin eşim oda kendine göre her şeyi ile sağolsun bana cevap vermeye çalışyor A:... onu bağışlasın inanın samimi konuşuyorum
Ama gel görki nefsime dur diyemiyorum ama ha bire güzel kızlar aklımdan afedersiniz endamları çoğu kez aklımdan çıkmıyor haramada uçkur açamıyorum dini bir tabirde var duymuşsunuzdur '' Harama lüzum yok helal dairesi geniştir diye'' bende bu söz gereği ikinci bir genç eşle evlenmek istiyorum dini nikahla tabi ne dersiniz her türlü yoruma açığım lütfen..
Ama gel görki nefsime dur diyemiyorum ama ha bire güzel kızlar aklımdan afedersiniz endamları çoğu kez aklımdan çıkmıyor haramada uçkur açamıyorum dini bir tabirde var duymuşsunuzdur '' Harama lüzum yok helal dairesi geniştir diye'' bende bu söz gereği ikinci bir genç eşle evlenmek istiyorum dini nikahla tabi ne dersiniz her türlü yoruma açığım lütfen..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer