Daha kötü olan bir durum yok bence. Yenilmek bir sonuçtur pes etmek ise bir tercih. Sonuçlar değişkenlik gösterir pes etmek ise değerlendirme gereksinimi duyuyor. Iki faklı durumun 'Daha' kıyasını yapabileceğimizi sanmıyorum.
Yenilmez olmak insanı güçlü yapmaz bence. Pes etmemek iradesinin ve inancının samimiyetini gösterir
Valla dostum tecrübelerimden yola çıkarsam en kötüsü durumu normalleştirmek , yani olağanlaştırmak. Hissiz kalıyorsun , refleksin zayıflıyor , içine kapanıyorsun , hayattan kendini dejenere ediyorsun falan filan. Bu pes etmeyemi giriyor bilemiyorum ama en kötüsü bu.
sürekli başarısız olsan ve her seferinde tekrardan yapsan bile bir süre sonra yoruluyosun , sonra kabulleniyosun. Artık önemsizleşiyor herşey , olursa şans , olmazsa banane mk diyip çabayı bırakıyosun
Pes etmek daha kötü değil mi. Lisedeydim birisiyle dövüştüğümde dayak yesem bile o gün yarın bir daha dövüşürdüm dayak yesem sonra ki gün bidaha dayak atana kadar zaten o kadar dayaktan sonra dayak atmayı öğreniyon skxkx
Hickimse yenilmez değildir. Felek hayat döngüsü icinde illa okkalı bir tokat atar insana. Ama düşsen de yerden kalkmak, ayakta kalmak, direnmek, pes etmemek her zaman değerlidir.
En İyi Cevaplar