Evet böyle yaptıkça erkek arkadaşım daha umursamaz oluyor. Dün aradım özledim saçma şeylerden kavga etmeyelim dedim fakat çok da tınlamadı. Bugün aradı bana soğuk yapıyor. Ben sana bir adım gelmişim, sen neden bana böyle yapıyorsun daha ne yapmam lazım senin için dimi?
İlişkimi değerlendiriyorum, gidersem çok üzülürüm. Kalırsam bir dönem çok iyi oluyor bir dönem çok kötü. Bu sıralar çok tartışıyoruz üst üste geliyor. Çok güzel bir hafta sonu geçirdik birlikte sevgi ilgi eksikliği bile yok. Ama kavga edince bana olan sevgisini unuturmuşçasına sinirle ağzına geleni söylüyor. Sonra bana gelmiyor bile gurur yapıyor kafamı karıştıran bu. Beni çok seven adam nereye gidiyor diyorum.
Sence gelir mi dersin pişman olur mu? Kavga sebebimiz o kadar saçma ki. Bana şaka yapmış bende ciddi misin falan dedim gözlerim doldu. Şakayı da uzattı. Bende ağlar gibi oldum neden yapıyorsun sana sordum şaka mı diye evet deseydin dedim. Sana şaka bile yapılmıyor dedi seni o kadar mutlu ettim boşuna mı yaptım dedi, kaşla göz arasında hemen ne ara ağladın dedi kalbim çok kırık hemde çok yere göğe sığamıyorum
Ya çok sabırlı bir insanım ama kalbimi kıracak şeyler söylüyor direk o bana sabır göstermiyor tamam hayatım olur böyle yanlış anladın demek yerine sen hep kavga çıkarıyorsun falan diyor ve bağırmaya başlıyor geçmiş konuları açıyor
Bide ben aradım onu özledim seni saçma şeyler yüzünden tartışmayalım dedim bana özledim bile demedi tekrar sordum öptüm diyorum telefonu kapatırken bay bay diyor yüzüme kapatıyor bugün beni kendi arıyor nasılsın diyor iyi diyorum iyi görüşürüz diyor o yüzden daha çok kırılıyorum
İkimizde 21 yaşındayız. Bide şey danışıcam. Aradı beni az önce. Çalışıyorum hala hiç merak etmedin beni yalnız hissettim kendimi bugün dedi. Sanki yokluğuma alışıyormuşsun gibi hissettim dedi pek keyfi yoktu ne demek istediğini anlayamadım onu aramadığım için mi böyle düşündü kaybetme korkusu mu geldi acaba sence ne demek istedi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Seviyorsan arayacaksın. İlişkin güzel gidiyorsa ve seviyorsan bazen peşinden gitmeyi de bilmelisin. Her zaman haklıyım gözüyle bakarsan kaybedersin.
Doğru söze ne denir.. Yoruyor ama getirisi güzel se değer. tsk
Çok yoruyor biliyorum kendimden belki de böyle yapmamak gerekir ama seven insan yapıyor işte
Sevgi ama değecek sevgi için değer diye düşünüyorum.
Ama bazen karşıdakinin vurdumduymazliğı bittim diyebiliyor sun.
Evet böyle yaptıkça erkek arkadaşım daha umursamaz oluyor. Dün aradım özledim saçma şeylerden kavga etmeyelim dedim fakat çok da tınlamadı. Bugün aradı bana soğuk yapıyor. Ben sana bir adım gelmişim, sen neden bana böyle yapıyorsun daha ne yapmam lazım senin için dimi?
Bence. Bir süre sonra tükeniyor sun ve değersiz hisse diyor sun kendini.
Fazlasıyla öyle hissediyorum kendimi sevgisiz sevilmemiş gibi
İşte öyle olunca kaç. Zira özgüven kaybolur değersiz bir kişi olursun sonu depresyon.
Yaşayıp görmüşsün demek ki o durumdayım kendimi bile sevemiyorum çünkü o beni sevemiyor diye
Bitir. Yoksa sen bitersin emin ol.. Birdaha eski sen sen olamazsın.
Sev seni seveni kapında köle olsada.
Sevme seni sevmeyeni Mısır'da Sultan olsada.
Çok doğru dedin
Düşün ayrılınca karım ne devam edersem naparim. Dusun
Anlayamadım
İlişkini değerlendir.
Kalırsam ne olur gidersem ne olur.
Özel sorun olursa yaz sorun değil.
İlişkimi değerlendiriyorum, gidersem çok üzülürüm. Kalırsam bir dönem çok iyi oluyor bir dönem çok kötü. Bu sıralar çok tartışıyoruz üst üste geliyor. Çok güzel bir hafta sonu geçirdik birlikte sevgi ilgi eksikliği bile yok. Ama kavga edince bana olan sevgisini unuturmuşçasına sinirle ağzına geleni söylüyor. Sonra bana gelmiyor bile gurur yapıyor kafamı karıştıran bu. Beni çok seven adam nereye gidiyor diyorum.
Biraz naz yap o koşsun peşinde.
Sence gelir mi dersin pişman olur mu? Kavga sebebimiz o kadar saçma ki. Bana şaka yapmış bende ciddi misin falan dedim gözlerim doldu. Şakayı da uzattı. Bende ağlar gibi oldum neden yapıyorsun sana sordum şaka mı diye evet deseydin dedim. Sana şaka bile yapılmıyor dedi seni o kadar mutlu ettim boşuna mı yaptım dedi, kaşla göz arasında hemen ne ara ağladın dedi kalbim çok kırık hemde çok yere göğe sığamıyorum
Yanlış anlama ama sende biraz objektif ol. saka yapmış uzatma sende. sende şaka yap ona ödemiş olursunuz. sabirli ol ilişkilerde böyle şeyler olur.
Ya çok sabırlı bir insanım ama kalbimi kıracak şeyler söylüyor direk o bana sabır göstermiyor tamam hayatım olur böyle yanlış anladın demek yerine sen hep kavga çıkarıyorsun falan diyor ve bağırmaya başlıyor geçmiş konuları açıyor
Bide ben aradım onu özledim seni saçma şeyler yüzünden tartışmayalım dedim bana özledim bile demedi tekrar sordum öptüm diyorum telefonu kapatırken bay bay diyor yüzüme kapatıyor bugün beni kendi arıyor nasılsın diyor iyi diyorum iyi görüşürüz diyor o yüzden daha çok kırılıyorum
Narinsin anladık
Oda odun.. yaş kaç?
İkimizde 21 yaşındayız. Bide şey danışıcam. Aradı beni az önce. Çalışıyorum hala hiç merak etmedin beni yalnız hissettim kendimi bugün dedi. Sanki yokluğuma alışıyormuşsun gibi hissettim dedi pek keyfi yoktu ne demek istediğini anlayamadım onu aramadığım için mi böyle düşündü kaybetme korkusu mu geldi acaba sence ne demek istedi
Kaybetme korkusu tâbi
Aynı yaşlar da olan ilişkilerde bu tür tartışma normal
Sizinle konuşup dertleşmek bana çok iyi hissettirdi her şey için teşekkür ederim. Rabbim gönlüne göre versin her şeyi arkadaşım :)
Takılma fazla
Kardeşim her zaman yazabilirsin
Abi kardeş paylaşırız 🤗🤗 mutluluklar
Bende seni dinlemek isterim her zaman beni ekleyebilirsin mesaj atabilirsin her zaman :)
tamam 🤗 görüşüz kib.
Takip ettim
Adın neydi acaba diye sorucam özelden mesaj atarsan anlayabilirim senin olduğunu
Özelden yazarım ya🤗🤗 adımı burdan yazmam
Aaa gizliyim
tamam
Mymymy85
Ne yalan söyleyim ikiside değilim:) kendi kendime seviyorum yani beni kim ne yapsın :))
Öyle deme her malın alıcısı olur der ticaret erbabı.
İnsan da öyle yeterli elektirk olsun.
Yaş geçmiş ama olsun🤗
😂 hahaha:))
Yaş Kemal’e erdi diyorsun
Kıyamam ya olur mu bakarsın yakınında biter aşk 🤗
Daha neler sanki talih kuşu bana konacak :)) ayrıca flirt den felan anlamam ben😬
Ben öğretirim dermişim 🤗yaş kaç?
Yaş sorulmazzzzzz lütfen 🥺 forget it 👩💻:))
Peki özür dilerim kulağıma söyle 🤗🤗
20 den büyük 40 dan küçük, yaşım çoçuk🫣😬😂
Benim yaşım sizden olgun olduğu için sordum yaşını ya 45🤗
Oww 👴 dedem sayılırsınız:)) 😉 pardon bey dede😬🤭
Tşk🤗bende kızcağız üzülmesin diye el atacaktım ki 🤗 olmadı
Üzülme benden daha çabuk bulursun 🤗
My heart ❤️ is broken 😞:(( I don’t want anyone
Only a broken heart can mend a broken heart ❤️💓
(Google trabslation iyi ki varsın)
😂
tamircisin yani:))
Yeah 🤗
Pardon 🫤 ama işim çıktı:/ grsz kanka
Şu varki algim beni yaniltmaz. Pozitf yaşam dolu birisi için karamsarlık doğru değil. Zira sizde o potansiyel var
I want to abstain
Susmak :)) gerek bazen. Moldum kendine iyi bak 👴😉
teşekkür. kib.🤗
Bir ara yaz laf sokma var gibi geldi biraz 🤗🤗