uyuşturucuyu sana tavsiye eden bi adamı dikkate alacak kadar kırıkmısın dostum 21 yaşındayım 14 yaşmdan bu yana esrar içtim üfledim gitti yıllarım o şekilde mutluyum bir problem yok sanıyordum ki 14 yaşıma kadar böle biri olacağımı kimse hatta ben bile düşünemezdim.son 3 4 senedir ne yaptığımı nasıl yaşadığımı hatırlamıyorum tek hatırladığım güzel bir cumartesi veya pazar günü herkes sevglisini yada ailesini almış sahillerde gezerken yahut kırlarda piknik yaparken biz esrarkeşler havasız rutubet kokan bir inşaat ta simsiyah olmuş bir petteki 2.5 lt dumanı defalarca çekiyorduk ama allaha çok şükür esrarı bıraktım tam 2 hafta oldu sana kısa gelmesin en son ne zaman 1 gün ara verdiğimi hatılamıyorum yeniden doğmuş gibiyim 13 14 yaşlarıma geri dönmüş gibiyim şmdi uyuşturucu içmeyen insanlar nasıl yaşıyor onu sorgulamaya çalışıyorum sizden yıllarca gerideyim yapacağın en son şey bu boklara bulaşmak olsun akıllı ol herşey baştan güzeldir ama sonraları sadece rhatlamak için içersin bu boka başladğmdan beri yeni bi dostum olmadı bir sevglim olmadı çoğu arkadşımla bağım koptu akrablrımı uzun zamanlar görmedğm oldu kırık bir esrarkeştim şimdi ise allahın acıdığı bir tövbekarım sence sevglinle yağmur altında el ele dolaşmak mı daha iyi yoksa bi kaç esrarkeş yada eroinmanla aynı inşaatın havasız bok kokan odasında zehirlenmekmi bu mutluluk değil adamım bu sahte bir mutluluk ve inan bana gerçek bir mutsuzluğun yerini alamaz arasıra tabiki kafanı kıracak bişiler yaparsın ama sen en temiz gözüken alkole takıl oda bi boktur ama diğerlerine oranlar çok daha temiz inan bana güven lütfen bir iyilik yapayım sakın bulaşma bunlara sana mutluluk getirmez kesinlikle tavsiye etmem hala ikna olmadıysan git bir kaç eroinmanla takıl onları en son içtiklerinden 1 2 veya 3 gün sonra eroinsiz yakala ççaresizliğin aptallığın ve yaşamanın ne olduğunu anlayacaksın en güzel hayat ayık olduğun hayattır daha doğrusu hayatmış ben bunu anladım darısı anlamaya çalışanların yada anlamayanların başına ...
144 Yorumla- +1 yıl
saol bunu düşünmedim ancak belki önüme sunulsa içecek kadar dibe vurdum diyebilirim ve sıkıntılarımdan biri de zaten sevgili konusunda falan çok mutsuzum ben hep sevip kavuşamadım o yüzden kendime acı çektirme eğilimi gösterdim çoğu zaman hep kendime kızdım neden geç kaldım neden kendimi ifade edemedim saf masum bi sevgiyi niye yazık ettim diye :( bundan sonrası için de ne olur bilmiyorum açıkçası.
- +1 yıl
inan ki değmez dostum hiç bulaşma insanı hayattan somutlaştırıyor uyuşturucu en sonunda yapayalnız kalıyorsun ve gerçekten çok acınası bir durum ben bir bağımlıydım ve çk bağımlı gördüm yaşadğm semtte 100 gençten 80 tanesi kesin kullanıyrdur inanki o eroinmanların hapçıların o tedirgin çaresiz bakışları uyuşturucunun ne bok oldğnu anlatıyor uzun zamandır bu kadar boş kafayla gezmedim dedim ya yeni bir sayfa açtım geçmişe dönmüş gibiym ve inan bna o kkdr sıkıntya rağmen şmdi daha mutlym ...
- +1 yıl
aga esrar güzel ama içmesini bilecen tabi bide doğal olanını bulacan ama sen kova yapmışsın full bi kere bi üçlüyü koydum petin üstüne bi anda çektim fişimi çekti ama korkmadım 3 dakka uzandım kendime geldim öyle içilmez yapacan bi ikili çekecen kafan hafif çakır olacak o zihninin çalıştığını hissettiğin an bırakacan bu şekilde içersen efsane bi beyin oluşur ama sürekli kafa yapmaya içersen alzheimer olursun bilimsel olarak kanıtlandı bu
En İyi Cevaplar
+1 yılben soyle birsey diyeyim onceden iciyordum bagimlisi saniyordum kendimi sonra 1 ay icmedim agzima surmedim ozaman anladimki muptezeli degilde keyifcisiymisim fakat Boyle birsey dusmanim yasamasin cunki her canin sıkıldığında moralin bozuk olduğunda gidip bir yere oturup hava almak varken tek careyi o biliyorsun ve maddenin pesinden kosuyorsun sosyal cevren hayatin sevgilin varsa ilgisizlikten cekip giden sevgilin asabi oluyorsun boyle bide milletin gozunde kucuk goruluyorsun ben yasadim allah düşmanıma yasatmasin aksama kadar pesinden koşup alip ictigim madde bana kotu olupda farkinda olup iyi gelirmiscesine kostum Allah affetsin cok pismanim halada size ikram eden olursa o baban olsa sil o insani cunki bu kotulugu dusman dusmanina yapmaz gelecek kuruyorsun evlenmek icin yuva kurmak icin gelecegini hayal ediyorsun fakat gerceklestirmek icin savasmiyorsun madde böyle birseydir hayal ettiğin bir gelecegin varsa düşundurtur planlatir fakat senin beyninde dogru bildigin sey kotu yola yanlis duzene sokar yapmayin yeni icen varsa birdaha icmesin benden tavsiye
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıluyusturucuyu tavsıye eden kısı gıtsın kendını atsın bı yerden...
uyusturucu bana gore basıtlık zıyankarlık ezıklık vb herseydır
ınsanın kendı kendını bıtırmesıdır
herkesın kendıne has acıları ağır bunalımları oluyor gıdıpte kendını uyusturucuya vurması gerekmez...içki bile basitlıkken uyusturucu nıye?
pek cok ergen esrarın tadına bakmıstır ama ne yazıkkı nasılsa hersey sıgarayla baslarsa esrarlada hersey baslar...
bu tur ıcmeyen ama nıyetlenen ınsanları alıpta bır aroınmanın karsısına oturt gerısıne kendısı karar verır zaten salaksa devam eder...
ne beterdır şu uyusturucu helekı keyfı ıcenlere nefretlerımı ve ıcımden gelen ağır aşağılama cümlelerimi sunuyorum...12 Yorumla- +1 yıl
ulan bi sgtirgit aaammkk gelmişsin şiir yazar gibi boşluk bırakarak paragraf paragraf yazmışsın adam çokmu istiyor anaaasını satayım içmese gidip kafasına sıkacak o daha günah millet zina eder yengesiyle ona bişey demezsiniz uyuşturucu içen adamı en dipte görürsünüz bi sorgulayın kendinizi kimin ben diye zaten akıl varsa adam gibi sorgulasan kendini kafanı kaldıramazsın
Dusundum ama kullanmadim.Kullanilmasi hos degil bence,hatta kotu bir sey.Biraktirdigim bir insan var.Hatta sonradan bana asik olup,basimi belaya soktu.Neyse kisiligi zayiflamis,ve umutsuz kaldigin zamanlarda dusunebilirsin ama bu insani daha geriye/dibe itmek disinda hic bir ise yaramaz.
Bir ruya icin agit filmini izle.04 Yorumla- +1 yıl
bazen çıkmak için dibe vurmak gerekiyor :(
- +1 yıl
@bttldd ne kullaniyor ona gore yardimci olayim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
(Arkadaş ortamını iyi seç...) Merhaba size şimdi nasıl benim bu belaya bulaştığımı anlatacağım belki tuhaf gele bilir 28 mayıs cumartesi günü saat akşam 8 gibi ben ve 2 arkadaşım bizim en az haftada 2 kere gittiğimiz bir mekan vardı önü bomboş heryer agaç ve ev olan bir yerdi arkadaşım arkadaşa knk benim şurada bir resmimi çek dedi elinde de sigara vardı bana verdi al knk tut şunu dedi neyse onlar resim çekiniyordu bende elimde tutuyordum sonra o resmi çeken ver bir kere çekiyim dedi ama içine çekmedi bende dur lan bide ben çekiyim dedim çektim ama boşa değil uzun bir içime çektim sonra 1-2 saat daha gezdik saat 10-11 oldu bizim evin altına geçtik oturmak için sohbet muhabbet derken birden gözlerim kapandı boş boş gülme geldi sonra kafayı devirdim uyudum aradan 10-15 dk geçince bir abi geldi burda napıyorsun falan dedi bisey diyemedim sonra kolumdan tuttu eve çıkarttı o kafayla banyomu yapatım geri uyudum sabah oldu vücudumda ayağa kalkacak hal yoktu başım ağrıyordu aradan 2 hafta geçti sonra ateş bastı sürekli terliyordum içersem iyi olurumu kafama hiç sokmadım çünkü aileme sigara alkol ve uyuşturucu maddeler içmeyecegime sözüm vardı ailemlede bir sorunum yoktu allaha şükür herkesi seviyorum ve içmedim ne kadar yoksunluk çeksemde içmeyeceğim dedi 1 ay geçti hala içmiyorum ama başım agrıyor ve ateşim var hala allah bırakmak isteyenlere güç kuvvet sabır versin inşallah hepimiz bıraka biliriz INŞALLAH ALLAH BENIM BURAYA KURTULDUM YAZMAMI NASİP EDER yaşım 16 GENÇLİGİMİ erken bitirmek istemiyorum ve şu an o çocuklara konuşmuyorum kusura bakmayın biraz boş konuşmuş olabilirim ama günümüz çağındaki çocuklar sigara ve alkol uyuşturcu maddelere çok özeniyor inşallah onların heveslenmemesine neden olurum azda olsa
02 Yorumla- +1 yıl
Merhaba, maddeyi bıraktınız mı merak ettim sizin son durumunuzu?
Hayatını mahvetmek istiyorsan başla sana şöyle anlatıyım ben ilk alkolle başladım ergenlik çağım geldiğimde lisede aşık oldum aşık olduğum kişi başkasıyla beraber olduğu için kötü arkadaş seçiminden bonzai kullanmaya başladım günlerimin nasıl geçtiğini hiç bilmiyordum ailem öğrendi falan Allaha şükür onu bıraktım sonrasında aşık olduğum kızla sevgili olduk çok sevdim aşırı aşıktım canımı bile verirdim aklın alabileceği bütün ilklerimi yaşadım onla bu sırada arada alkol içiyordum ayrılıp ayrılıp barıstık kız benim acayip psikolojimi bozmuştu bu sırada bipolar tanısı koyuldu bana evet sonunda delirmistim çevremde fazla düzgün insan kalmamıştı sonra müptezel bir tayfayla beraber takıldım boş binalarda bali çekmeye kovadan kapak almaya başladık sonra bı süre ara verdim ama sevdiğim insan benden ayrıldıktan iki ay sonra başka bir sevgili bulup evlenmeyi kafasına koydu ben ise çok kötü durumdaydim sonra extacy le tanıştım sonra ise captagon diye bir uyuşturucuyla 1.5 sene bunları kullandım ve şu an kafayı yemekteyim şunu unutmayın hiç kimse kimsenin umurunda değil ben herkesin derdine koşarken herkese sevgi yumağı olurken arkanda sadece ailen ve akrabaların kalır ailene ne kadar yanlış yapsan da onlar senin arkanda olurlar bazı insanlar için kendi sağlınizi bozmayin ben şuanda mücadele vermekteyim kimsenin dediklerine bakmayın kullananlara sesleniyorum geç olmadan bırakın kendinize yazık etmeyin sağlığınizdan hayatınızdan olmayın kullanmayanlar ise hayatınızı ve sağlınizi akıl saglinizi kaybetmek istemiyorsanız kullanmayın Bu arada HİÇ KİMSE SİZİN CANINIZDAN ÖNEMLİ DEĞİLDİR aşık olursunuz eyvallah ama her zaman bı tık kendinize daha çok değer verin kafanızı șișirdim kusura bakmayın Hepiniz Allaha emanet Olun
11 Yorumla- +1 yıl
Merhaba, maddeyi bıraktınız mı merak ettim sizin son durumunuzu?
+1 yılKardeşim bu Yorumu Yazmak için Açtım Bu hesabı Bunu Bir Abi kardeş arkadaş Dost Onerisi Olarak gör 15 yaşımdan 23 yaşımda Kadar Uyuşturucu Kullandım Banada demişlerdi bu anlattıklarımı Ama Dinlememiştim Belki Biri Dinlerde Bir Genc Daha düşmez Bu İllete Önce sigara ile başladım Sonra alkole geçtim Bakıyorsun Bir yerden Sonra alkolün Kafası yetmiyor Esrar Almaya Başlıyorsun Diyorsunki Kendine Bilader ben Bağımlı değilim zevkine içiyorum der Durursun İleride onunda Kafası yetmez Şeker atmaya Başlarsın Şekerin Verdiği kafaya Bağlı kalırsın Surekli atarsın en son beynin İflas Eder uyusur Deli Gibi Dolanırsın Etrafta o Yüzden sen sen ol Kardeşim ne Merak Et Ne de Dene Güzel Birsey Olsaydı Bu hesabı Kurmak için Hiç ugrasmazdim Bile Bak ben 4 ay oldu tövbe edeli İçtiğinde kendi içinde Cennet Yaşarsın Ama Dışarıdan Seni Gorenler haline Üzülür Cennette olduğunu Sanarsın O an Fakat Kendi cehennemini Hazırlıyorsun Kendini rezil rüsva Etmekten Başka birşey değil Hayatı gerçeliği İle yasa Kendini Kandirip Başka Bir dünyaya Yalan Bir dünyaya Bağlanma Bu uyuşturucular İle Ne Sen İç Nede İçene Selam Ver Umarım Bir Kişi okurda Dikkate alır Benim Bunlari yazma Zorunluluğum Yok fakat Daha Fazla Gencin bu Batağa düşmesine Vicdanım el Vermiyor Neyse Dostum Kendine İyi bak Umarim Yolunuz Alkol İle uyuşturucu İle kesişmez Sağlıcakla Kalın...
01 Yorumla
+1 yılVallahi gerçekten kısa konuşmak gerekirse kendimi ovmekle bir alakası yok yaşadığım yer adana bu ülkenin uyusturuxu bakımından en işlek ticaret semti yaşım daha 19 tam 13 yaşımda esrarla tanışıp med ex coc ice gibi maddeler kovaladım maddi durumumun kötü olması kötü şeyler yapmamı sağladı 16 yaşımda en işlek caddelerde torba koydum sırf içmek için 18 yasimda kuryelik yaptım anne ve babam malesef yok kimse kimsenin hayatını yargılayamaz herkes bir hayat biçimi seçer seçtiği hayatın bedelini öder yıllardır dışarıda hasimlilarim var okadar düşmanım varken daha kendimle savaşımi bitiremedim en yakın dostlarım yıllara meydan okudular cezaevindeler ben şanslıydim denetimle kurtulabildim yıllarca bırakma çabam boşa gitti ve kullanan insanı anlamak imkansız çünkü bagimli ya bişey anlatmak kore renk anlatmak gibidir kendime dur diyemez hale geldim 19 yasimda kesilmedik tarafımı bırakmadım şükür bırakalı 5 ay oldu şimdi düzgün bir işim var hayatıma bakıyorum kimse kimseye öğüt vermesin bırakmaz kendi içinden geldiği saniye onu birakmayı denicek tır
10 Yorumla
+1 yılArkadaşlarım, kardeşlerim. Bakın ben 25 yaşındayım. Maddi açıdan hiç bir sıkıntım yok, 6 senelik bir ilişkim bile var hatta. Ben bu boku senelerdir kullanıyorum.(dum) Bazı insanların dediği gibi eziklikten, ziyanlıktan içmez bunu insanlar. Bakın öyle bir an. geliyoki öyle bir ortamda öyle insanlarla oluyosunuz ki hayır diyemicek halde oluyosun. İrade meselesimi evet, öyle ama bir anlık gaflate düşmeyin sakın. İlla paraniz biticek , sokaklara dusuceksiniz hic arkaadasiniz kalmicak. diyede birşey yok. Ama kullanıp onun etkisi azalmaya başlayınca. Napıyorum ya ben diyosunuz, parasinin da..., Ben bumuyum diyosunuz. Sakın kardeşlerim aman diyim dusmeyin o hataya. Çünkü bidaha çıkmak. o kadar zorki, kendinizi kaybediyosunuz gorunce hayir diyemiyosunuz. Umarim kulananlarlda benim gibi başarır bu illetten kurtulmayı..
21 YorumlaSiteye yeni üye oldum. Doğruyu söylemek gerekirse yazıyı okumadım bile. Üye olma nedenim uyuşturucuyu bırakmanızda elimden geldiği kadar yardımcı olmak. Çünkü ne kadar çok kişi bırakırsa o kadar güzel bir duygu benim için. Bir doktor ya da psikolog değilim. Sadece tüm hayatını uyuşturucu üzerine kuran bir insancıktım o kadar. Şimdi burdan sizlere daha doğrusu önce gerçekten bırakmak isteyen güzel insanlara yardımcı olmak istiyorum. Her türlü sorularınıza elimden geldiği kadar yardımcı olurum inş. Yeterki bırakmak istiyorum deyin. Unutmayın yalnız değilsiniz. Mutluluğu sahte mutluluklarla satın almayın nolur!!!
23 Yorumla- +1 yıl
Bana ulaşırmisin lütfen
+1 yılkullanan varsa ne olur gizliden yazsın
bende merak ediyorum
bir s.lak varda kullanan
acaba keyiftenmi yoksa kederden mi kullanıyor diye
çünkü Allah ona herşeyi vermiş
neyin kederini çekiyor ne boşlugunda imiş bende merak ediyorum
normalde çok zenginler ama bu mal okuldan atılmış sonra gene başladı ama
babası para göndermiyor ama kendi çalışıyor şimdi
ben bir derdi var diye göremiyorum
her sene de tatil yapıyor farklı ülkelerde zaten
bazıları dayagı hakediyor ama neyse08 Yorumla- +1 yıl
belki sevgi eksiktir hayatında onu anlayacak gerçekten seven bir insanın varlığı eksiktir :(
- +1 yıl
inanki herkes onu çok seviyor
onu için özel partiler bile yapıyorlar
ben gördüm insanlar ne kadar seviyor onu bende dahil olmak üzere - +1 yıl
gerçek bir aşk bir huzur insanın aradığı bu sadece benim ne çevremde binlerce insan ne de aşırı zenginliğim olsun isterim beni seven benim de sevdiğim bir insan olsun beni anlasın bütün güzellikleri zorlukları onunla yaşiyim yeter bana ama şu anda aşk acısı çekiyorum ben de aslında tam çekiyorum sayılmaz ama arada gördükçe aklıma geliyo işte neyse umut işte inşallah son kala kırıntılar da gider.
- +1 yıl
HAYATIMDA ILK OLARAK SIGARA ILE BASLADIM SONRA ALKOL SONRA BALI SONRA BONZAI DIYE GITTI BONZAIYE 14 YASINDA BASLADIM 1 SENE ICTIM GUNDE 1 PAKET ICIYORDUM BAYILIYORDUK KUSUYORDUK OLME NOKTASINA GELIYODUK EN SON BIRAKTIM BOZAIYI SONRA bir BASKASI EXTASY DIYE TABIR EDILEN HAPLARDAN GETIRDI ONU DENEDIGIMDE BEN BUNU NASIL KULLANMADAN YASAMISIM DEDIM KENDIME HAFTADA 1 TANE DIYE BASLADIM SONRA GUNDE 10 TANEYE CIKTI TEK SEFERDE 5 tane birden atmisligim olmustur sonra kobay olduk yani toplu uyusturucu alimlarinda haplarin denenmesi icin bize verilirdi dener nasil oldugunu soylerdik ve cok guzel paralar alirdik ama eriyip bitiyorduk sonra semtten bir kac abimiz uyusturucudan cezaevine girince biz napiyoruz abilerimiz icerde biz uyusturucu iciyoruz diyerekten azalttik simdi gene haftada 2 taneye dusurduk hayatimda nerdeyse her maddeyi ictim esrar hap bonzai taş roj toz ve alkol hersey ictim pismanim su an hapi keyfime atiyorum haftada 1 veya 2 tane ama birakcam yardim etmemi isteyen ulssin hr knuda
- +1 yıl
@Meetanfetamin bana ulaşırmısın yardım isticektim sizden
- +1 yıl
@Meetanfetamin @Mylifeb bana ulaşırmısın lütfen delirmek üzereyim aklıma mukayet olamıyorum artık bezdim bundan
- +1 yıl
@Darmadagınhaldeyim oradamisiniz?
+1 yıliçki gibi bir madde kullanan var mı demişsin. ben süt kullanıyorum. kakaolusunu. kafam bozulduğunda, canım sıkıldığında içerim rahatlarım. çok memnunum. o anlarda hayatımın kaçmış tadını ondan alabiliyorum.
24 Yorumla- +1 yıl
kafa yapmıyo ama o :( insan bazen herşeyi unutup uzaklaşmak istiyo :(
- +1 yıl
bende işe yarıyor bu. sende farklı yollar bul uzaklamak için. ben sütün tadıyla uzaklaşıyorum sen de belki resim yaparak uzaklaşacaksın. ne bileyim bir sürü yol var seç birisini.
- +1 yıl
sürekli onu görürken ve o başkasını severken çok zor :( yaşanmamış güzel şeylerin hayaliyle çok zor :(
Gercekten hayata tutunacak gücün kalamdıgına eminsen . Ve gercekten emin olduguna da eminsen hatta emin ötesiysen ve intihar etmenin inancına ters düştügünü hatta inancın da yoksa son kez düşün ve overdose la işi bitir derim. Cünkü hayata üstüste milyonlarca kez acı cekmeye değmez.Ama inancın varsa bunu yapma dostum
17 Yorumla- +1 yıl
naaptın hacı :(
- +1 yıl
off senin gibi karamsar insanlar başkalarını da karamsarlığa yönlendiriyo hiç geride birilerini bırakır mısın düşüncesi yok ayrıca sen nasıl böyle şeyler diyebiliyosun sanırım sen istiyosun böyle birşey aklından geçmiş başkalarına söylüyosun.
- +1 yıl
Bazı şeylere iten birşeyler vardır. hayatın kırılma noktaları gibi defalarca kırılırsan üstüne defalarca kırılmalar yıgılır. Ve devamı gelir. Bunu kaldıramayacak olanlar kendini maddeye baglar iyice. maddeyle ayakta durmaya calışır belki. AmaYine de duramaz taa ki son ana kadar. Bu yüzden eger inancın hiçbirşeye yoksa pek bir anlamı yok. karamsarım belki evet. Ama maddeyle başlayan maddeyle bitirir hayatını onun icin maddeden uzaklaşmak iyidir
- +1 yıl
ben kullanmıyorum öyle bir şey ancak sen benden daha sorunlusun anladığın kadarıyla. en azından arkada bırakacaklarını düşünmesi lazım insanın.ayrıca inancım da var ve öyle bir şeyin çok büyük de cezası var yani her insanın hayatında inişler çıkışlar olur demek yerine kolayına kaçıyosun işin.
- +1 yıl
Kolayına kacmak oluruna bırakmaktır.Herkesin bir zaman diliminde ölecegi belli iken acı cekerek yaşadıgı hayatta 2 kere ölmesi gibi geliyor. İnancın yoksa dedim zaten. Cogumuzun vardır inancı.
Bu yüzden zaten yaşıyor insanlar.
inişi cıkışı degil hep inişi olanları da düşün cıkış nedir ki? nasılsa ineceksin yine neden cıkma geregi var? - +1 yıl
bu kadar büyük ne derdin var bilmiyorum ama en kötü anda bile sadece umut biterse insan biter bazen tek bir şey olur bir insan bir olay iyi ki bugünleri de görmüşüm dersin ki hayatına son vermek isteyen insanların çoğu sonradan bu durumdan pişman oluyor ancak iş işten geçmiş oluyor bazen.
asla ama asla uyusturucuya bulasmadim, bulasmani da onermem. alkol bile insani yokeder abartinca sen sen ol deneme bile
25 Yorumla- +1 yıl
param yok zaten o kadar ama önüme konsa ve imkanım da olsa başlayacak kadar boşluğa düştüğüm oldu. bazen dibe vurmak gerekiyo ya vurdukça vurmak istiyo işte insan bazı arkadaşlardan da kullananlar oldu bıraktılar sonra. zaten mutlu olayım diye değil başka çaresi kalmadığını düşündüğü için ve daha çok kendini üzmek için içiyo insan.
- +1 yıl
bilmiyorum umarım dediğin gibi olur. ancak bazen insan bişeyi hiç aşamaz ya hep yeni bir umutla başladığı şeylerden olumsuz sonuçlar çıkar insan umut etmekten de yoruluyo bir süre sonra her şey güzel olacak demeye inancı kalmıyo ya da kendi söylediğine kendisi de inanmıyo.
- +1 yıl
iç huzursuzluk karamsarlık hali hayallerin kendilerinin değil de hep numunelerinin gerçekleşmiş olması, yani o hayalini kurduğum şeyin varlığından hiç haberdar olmasam belki mutsuz da olmiycam bu kadar ama bişeyler tam oldu gibi görünüyo ama hep hayal kırıklığı her anlamda böyle bu, bundan sonra nasıl mutlu olurum bilmiyorum, bazen de mutlu olma mücadelesini bırakayım diyorum. neticede mutlu olan da bunun için çabalamıyo. mutluysan mutlusun mutsuzsan mutsuz. bu kadar basit :(
sölemek isterimde aramızda narkotikten kimse yok değil mi ? :)
20 Yorumlaben yıllardır kullanıyorum öyle bir pislik ki hiç bulaşmayın derim hayatınızı bitirir insanlar la olan bağlantınız huzurunuz aile içi şiddet yani her kötülüğün başlangıcıdır uyşturucu ah bir kurtulsamm ahh diyorum lanet olsun ki o benden hiç gitmedi
01 Yorumla- +1 yıl
yillardir kullanmana sebeb hep dost bildiklerimizdir la bu uyusturucuyu satan gitsin kendi anasini satsin ama onu satmasin
Ben kullanıyorum ve kesinlikle tavsiye etmiyorum boşluk diyenin anına koyayım öyle bişey değil merak edip başlıyorsun ilk 2 sene keyif sonrası cehennem
00 Yorumla2 sene cigara (mariuana)esrar içtim ama artık ALLAHA şükür kullanmıyorum tövbe ettim azımı sürmedim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılvalla zikkimin kokunu kullancam de sen bilirsin derim ama uyusturuca bulastinmi ( ... ) anladin artik gerisini bosver
02 Yorumla- +1 yıl
offf ben de biliyorum iyi bişey değil ama acayip boşluktayım :( zaten para lazım onun için öyle olacak şey değil kolay kolay.
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar