Bir erkek sorulara neden cevap vermez?

erkek arkadaşımla ayrıldık. ayrılalı çok olmadı 1 hafta belki. dün bir dedikodu kulağıma geldi .6 yıllık sevgilim benim başkasıyla çıktığımı söylemiş. bunun üzerine aradım onu saçmalama yapmadım böyle birşey. kimsenin arkasından konuşmam ki senin asla konuşmam dedi. ben öyle birşey yapmadım kimden duyduysan al telini alırıyım falan dedi. sen mi beni çok sevdin kyamazdın sen beni hiç sevmemişsin 6 yıl geçti sevgimiz var hala diodum ama yokmuş dedim. cevabı ben öyle birşey söylemedim bu konu nerden çıktı blmiyorum ama benm alakam yok oldu.seni hiç rahatsız etmedi di mi bunlar dedim etti anladın mı etti dedi. senin kadar ben de rahatsız oldum dedi. gerçeken unuttun mu beni böyle daha mı mutlusun? gerçekten bensiz mutlu olup olmadığını merak ediyorum dedim ama cevap alamadım. eğer istemiyorsa evet böyle daha huzurluyum mutluyum niye demiyor niye beni arada bırakıyor. bana yardım edin arkadaşlar cevap vermemesinden ne çıkarmalıyım? uğraşmak istemediği için mi cevap vermedi yoksa hala sevdiği için mi veremiyor?
Güncellemeler
+1 yıl
bunun üzerine tekrar ve son olarak attığım mesaj şu oldu.haklısın saçma bir soruydu cevabı belliydi zaten hoşçakal..

ve yine cevap yok.sevmiyor sanırım artık beni...ama dikkatte ediyorum ben kıskancımdır biraz face e kız yoktu onun o yüzden..hala da yok kontrol etiğimi biliyor ve eklemiyor
Bir erkek sorulara neden cevap vermez?