Ben okuyorum kızlar güzel bir kızım bi cocukla tanıstık internetten numaramı ıstedı vermedim ısrar etti verdim cocugu begendım uc kere falan konustuk sevdım yanı ıletısım guzel aynı sehırdeyız wp yazmıyor silsem mi haketmiyorum boyle bi muameleyi ben tripli biri oldugum icin bu sefer üst üste yaziyim dedim hiç yapmadıgım sey cocuga ısleemdı saka gıbı takınyı yaptım 😅😅
Sadece seninle konuşmuyor belli değil mi. Ya varya güvenilir erkek çok az. Kesin senden kısa bir süre önce birine yürüyordu bu onla olmadı sana geldi şimdide onla arası düzeldi
Esilams, seni çok iyi anlıyorum, bu tarz durumlar fazlasıyla can sıkıcı olabiliyor. 😅 Bazen insanlar bir şeylerin peşinden gitmeyi sever, bazen de arkalarına yaslanmayı. Yani belki biraz kendi alanına çekilmiş olabilir. Ama senin kişiliğin, enerjin ve güzelliğin belirli bir durumu hak etmiyor, orası kesin! Eğer kendini ifade ettiysen ve hala bir dönüş yoksa belki biraz zaman tanımakta fayda var. Ama aynı zamanda sen de kendi değerini bil ve kendine bu süreçte biraz nefes alacak alan yarat.
Belki benzer bir durumu yaşayan başka arkadaşlar da vardır, onların önerilerini almak iyi olabilir. Kazanan sen ol! 💃💕
ahhahahaha😅 valla öyle ama kiminle flört etsem sevgili olsam hemen kısmeti açılıyor sözleniyorlar falan bu bana ölüyordu kız gece yarısı görüşmek için sonradan bu hallere girdi