cevap ararken kendinizi yıpratmaktan başka bir bok yapmıyorsunuz. cevap genelde aşikardır. hislerinize güvenmeyi öğrenin ve onlara sahip çıkın. manipüle edilmek için ağzınızı açıp aval aval bakmayın. açık iletişim önemlidir kesinlikle önemi yadsınamaz fakat herkese de bu çaba harcanmaz cidden yormayın kendinizi.
Aslında bu şıkların hepsinin toplamı cevabı oluşturuyor. Sakladığı çok şey var. Bu da onu daha fazla çekici yapmaya yetiyor galiba. Tercih sebebiniz oluyor mu çoğu kez? Yine bir soru eki var cümlenin sonunda.
Benim için sorgulamak mesleki bir deformasyon olduğu için istemsizce çoğu zaman sorulan sorulara soruyla cevap verdiğim olur. Eğer mesleği çok sorgulamak üzerine ise altında bir sebep aramaya gerek yok :)
Ya Allah aşkına niye herkes tüm erkekleri genelleme yapıyor genetik değil bu tarz şeyler tüm erkeklerde. Aşağıda kimileri feministlik yapmış da kardeş biz ne bilelim Allah için.
Verecek cevabı olmadığı için üstünü kapatmak için sorar bence
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ya zaman kazanmak için diyenler ne bileyim de , ama Bir erkek soruya soruyla cevap veriyorsa demek ki bir şeyi gizliyor ve yalan uydurmak için soruya soruyla cvp verir bence 👍
Arkadaşlar erkek adam basittir bu tamamen olayın sı*tım şimdi sıvıyorum ama elimde bir şey yok sende ne var onla sıvayım sorusuyla aynıdır arkasında hiç bir mantık aramak gibi bir hataya düşmeyeniz. Tamamen erkeğin canım refleksidir
Bu duruma göre değişir. Ben mesela keyfi, zevk aldiğım için yapıyorum. Ama dedikleri gibi kıvırma taktikleride olabilir bunlar. Veyahut zaman kazanmak için düsünecektir mesela. Değişir kısacası duruma göre.
Dedim ki "Sormazsam aklımda kalacak ve çok üzüleceğim. Bana her zaman dürüst olduğunu biliyorum. Sana bir sorum var. Açık ve net. Yeni tanıştığın , hoşlandığın ya da senin için anlam ifade eden biri mi var? Hayatında biri mi var? " yazdım. Cevabını ertesi gün veriyor. Ve "neden hayatımda biri var sanıyorsun? " dedi.
Uff güzel sormuşsun da buna vericeği cevap seni üzer kesin başka işler var cevap vermiyor sonra da nerde yanlış yaptım nerde anlaşıldım diye kontrol ediyor
Üzüleceksem baştan üzüleyim dimi? Benden bir şey saklamasın. bunu bilmeye hakkım var. Ona göre yoluma bakayım. Ben onun sevgilisiyim ya. Bana son zamanlarda davranışları hiç hoşuma gitmiyor... Başka işler değil nasıl işler?