Geçen günlerde borderline kişilik bozukluğumun olduğunu öğrendim ve zor bir tedavi sürecine girmeye başlayacağım . Yaşaması kolay bir hastalık olmadığı için zorlanıyorum sosyal hayatımdan bir süre uzak kalmak belki de en iyisidir. Benim gibi bir sorununuz varsa erken teşhis çok önemlidir. Bu yüzden olabildiğince hastalığımızin farkında olmak lazım. İlaç tedavisi ve psikoterapi tedavi süreçlerinden sormak istediğiniz varsa sorabilirsiniz.
Borderline Kişilik Bozukluğu Hakkında Bilginiz var mı?
Çok büyütülecek bir olay gibi anlatmışsın yaşayanın elinde olan gelişmesi önlenecek ve düzgün stressiz bir yaşamla kontrol altına alınacak hastalık aslında.
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
ben yolun başında olduğum için zorlanıyorum sadece buna vurgu yapmak istedim büyütülecek bir şey çünkü öfkemi kontrol altına alamayıp krize girdiğim zamanlardan bahsediyoruz.
Sakin kalmayı, daha çok iyi düşüncelere odaklanmayı kişisel dürtülerini kontrol et bak sende dedin öfkeni kontrol et neye sinirlendiğini düşün sakinleş ve çözmeye çalış kontrol senin kontrolden çıkmakta kendin için tartışmadan kavgadan kaçın kendi hayatın boyunca geçirdiğin genellikle kaygıdan dolayı sinir krizi olabilir dikkat et haklısın.
14 yaşımda aktifleşmiş borderline yaşıyorum. 7 yıl olmuş. Ama ben bir kaç ayda harikalar yarattım. Ve bu hastalıkla baş etme sürecim doktorla ilaçla değil istememle başladı. Şu an çok güzel bir yerdesin. Farklılığının farkına varmışsın ve ne yapacağını bilecek durumdasın. Borderline kadınların o kafalarındaki çarpışmalardan nasıl harikalar yaratılacağını okumuş muydun bir yerde? Ben okudum ve kendi harikamı yaratıyorum. Yalnız değilsin 🍀🧡
İnternet yorumları yüzünden insanların psikolojileri bozuldu ak
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
İnternet yorumu derken. Kendinin farkında olmayan insanlar da var. Araştırıp psikologa gitmeleri için İnternet yorumları bazen şarttır bence iyi akşamlar
Eski kız arkadaşım Borderline idi. Kendileri ile ilişki yürütmek çok zor. Sen en azından kendinin farkındasın. Kendini fark etmeyen ağır vakalar var. Çok ağır bi hastalık cidden