İnsan elbette kaliteli giyindiğinde kendini iyi hisseder, tabi ki iyi bir arabaya binmek, konforlu seyahat etmek, özel mekanlarda eğlenmek kişiye kendini iyi hissettirir. Lakin bu meseleyi "göze sokma" anlamında bir yaşam sitili haline getirenler mevcut. Görselde olduğu gibi bu durumu ti'ye alan ama bir taraftan da amacına ulaşan zeki insanlarda yok değil. Ne düşünüyoruz bu arkadaşlarımız hakkında, bir analizimiz var mı kişiler hakkında? Azcık dinleyeyim sizleri de.Aradığım samimiyet.:))#revolution #ôzgunsorular
bence aşağılık kompleksi ile alakalı bunlsr olmadan kendini değerli hissedemiyorsa kişibir sorun vardır birilerine göstermek için bir şeyleri yapmak çok saçma ve psikiyatrikrajatsozlık zamanında çok ezilmiş diye düşünüyorum ya da kendini yeterli görmüyor kişi bana garip geliyor açıkcası böyle insanlardan haz etmem
Şimdi iki türlü hava atmak var mesela, biri x mühendislik dalını en yüksek ortalamayla bitirir bununla hava atar, diğeri ise 7-8 bin TL’ye aldığı iphone cihazıyla. :) Biri hırs yaptırtır, diğeri boştur. Ama yaşam biçimi kesinlikle olamaz bence.
hava atmak , başkalarının gözünde yaşamak bu çağ'ın en büyük hastalığı oldu. Rersimdeki olay cok ciddiye almamak lazım , büyük ihtimal fenömen bir kadındır o , reklam amaçlı öyle yapmıştır
Ben butarz insanların çocukluklarında bir tramva geçirdiklerine inaniyorum. Yani psikolojide telafi etme denen bir savunma mekanizması vardır. Bir yönden eksiklik çeken kişiler başka iyi olan yönlerini ön planda reklam yaparak o eksikliklerini kapatmaya çalışmasıdır. Dışarıdan sevilmek, övül. ek sahip oldukları için popüler olmak eksik kaldığı aidiyet duygusunu tatmin et. eye çalışıyor sanırım. Yok böyle bir sebep yoksa durum daha vahim ozaman kesin aptaldır.
Bizim hava atmaya ihtiyacimiz yok brom yürüdüğümüz yerde yapraklar durmaz önümüzde.. Hissettiririz farkımızı istemeden.. ;) Kendine ozguveni olmayanların kendisi ile barışık olmayanların başvurduğu şeyler bunlar kanks.. Hani beden de serde yoksa araba ile kıyafet ile bir şekilde burdayım demeye çalışırlar... The Yıkık's team..
Hemde nasilllllll :d hele kolpadan numaralı gözlük havasında boş gözlüğü takip okumak için aldığı ama bir türlü okumayadigi sağda solda gezdiren tipler... öldürüyorsunuzzzz beni evladimmmmmm
Beni iyi hissettirmiyor hatta durumu olmayan insanlar yanımdan geçerken kendimden utanıyorum. Anlamsız müsriflik. Öz saygısı olmayanlar kendini değerli hissetmek için başka şeylere ihtiyaç duyuyor.
En İyi Cevaplar