Hemen hemen herkesin ağzına pelesenk olmuştur bu cümle "mutluluğu arıyorum" ya da "mutluluğun peşinden koşuyorum". Peki mutluluk öyle sipariş üzerine bulunan bir şey midir? Anlatın hele dinliyorum.Hadi bakalım.:))#revolution
Insan oglunun ihtiyacı olan yiyecek ve icecek haricinde mutlulugunu ya da mutsuzlugunu ona yasatan bir secim yapmadan herhangi bir aile icinde hayata gelmesidir. Buda her yönde etkiler hani derlerya senin geri teptigin hayat baskasının hayalleri olabilir diye eger insan kendi elindekinin kıymetini bilirse fazla yukseklere ucmassa mutluluk okadarda uzakta degildir ama cogumuz sabırsız ve isteklerimize hemen ulasma derdinde oldugumuz icin hemen isyana baglıyoruz buda ister istemez bizi mutsuz yapıyor o yuzden suanın degerini bilmeli ve şükretmeliyiz
Sana göre mutluluk ne demek? Eğer cevabını bulursan aramana gerek kalmaz herhalde. O kendiliğinden bulur seni. Kalıcı olup olmaması da sana bağlı. Uzun süreli de olabilir, şöyle bir uğrayıp da gidebilir. Öznel bir kavramdır bence. Kimine göre araç, kimine göre amaç, kimine göre de belki hiçbir şey ifade etmez. Sorunun cevabı sende aslında düşünürsen.
Aramam gerek yok. Dolabı açıyorum bir parça çikolata beni mutlu etmeye yetiyor bide kahve benden mutlusu yok. Bide resim çizince dünyalar benim. Bide spor yapınca oooo benden mutlusu yok. Kısacası minnak şeylerle mutlu olmaya bakmalı insan elindekilerle. Öyle aramaya lüzum yok.
Zaten ulaşılmazı arzuladıkça, zor olanı yapmaya çalıştıkça insan mutsuz oluyor. Öncelikle seninde dediğin gibi küçük şeylerle mutlu olmayı da bilmeli insan. Çok doğru anlatmışsın..
Mutluluk aranınca bulunan birşey olsa keşkem. Küçükken hep düşünürdüm acaba nası mutlu olabilirim diye bende amağğ insan sebebsizce mutlu olabilmeyi geç öğreniyor püff
En İyi Cevaplar