@ilginfulyaa teşekkür ederim🌸
Mutluluğu neyde arıyorsunuz?
@ilginfulyaa teşekkür ederim🌸

Mutluluğu samimiyette arıyorum ya da samimi olunduğunda mutlu oluyorum. Bir 'gıdım' ilgi beni mutlu ederken maalesef bu konuda eli sıkı insanlara denk geliyorum.
Merhaba,
Mutluluğu sadece aşkta arıyorum, aşkımda ararım, onun harici çok şükür her şey yolunda! 😅
Mutluluk biziz, bizim içimizde. Biz neyde istersek onda. Görmesini bilirsek, görebilirsek bizimdir. Kör olursak suçu bizdedir yine. Mutluluk şarkılarda, şiirlerde, kimi zaman böyle anlık iletiler de kimi zaman luna parkta sahillerde sinemalarda. Kimi zaman balık tutmakta, bağırmakta çağırmakta, kimi zaman bebeklerde çocuklarda. Mutluluk kimi zaman tebessümde kedi köpeklerde hayvanlarda. Mutluluk herşeyde çünkü mutluluk biziz. Kişinin kendisidir mutluluk, biz neye istersek ona mutluluk bulaştırırız hastalık gibi neyden istersen mutlu oluruz olabiliriz..
Şarkı söylemek şiir okumak dans etmek çocuklar ile oynamak sohbet muhabbet etmek bağırmak çağırmak lunapark çarpışan arabalar sahiller gökyüzünü ve yıldızlari izlemek araba ve motor sürmek ve bisiklet sürmek hayal kurmak fon müzikleri dinlemek çiçekler insanlara özellikle çocuklara birşeyler öğretmek beni mutlu eder..
Aşkım yokken her şey anlamsız gibi! 😅
MaşaAllah her şeyden mutlu olabilmen çok güzel:)
Her şeyden mutlu olup aşkım yokken anlamsız diyorsun bu nasıl çelişki kim bilir bey?😄
Normalde öyle ama 😅 Aşkım yokken böyle 😅Aşka aşığım en çok sevmeyi seviyorum 😅 Eskiden diğerleri şey ediyordu şimdi şey olmuyor işte 😅
Butluluk insanın kendindedir. Kendini bulan mutluluğu da bulur.
Teşekkürler 😊
Rica ederim 😊
Cevap
16Cevap
İçimdeymiş herkes öyle diyor aşkta buldum dönem dönem ailemde buldum onları öpüp koklarken şimdilik durum bu
Mutluluğu artık aramıyorum maalesef çünkü hiç bir yerde mutluluk yok benim için bu yüzden de boş verdim tamamen
Aramıyorum çünkü mutluluk bakış açımızda ve içsel huzurumuzda saklı. Ararsak onu kaybederiz
İçsel huzurumuzun düzgün olması için gösterdiğimiz çaba da mutluluğu aramaya girmez mi?
Benim için gösterilen her çaba aramaktır.
Çünkü insan kaybettiğini arar, manevi huzuru bulamasaydik boşluğunu hisseder ve yine arardık.
Mutluluk aranarak bulunur mu bilmiyorum ama aranmadan çaba göstermeden hiçbir şeyin elde edilebileceğini sanmıyorum.
Her arayan bulamaz ama bulanlarda arayanlardır gibi bir söz vardı sanki:))
Ben vazgeçtim mutlu olmak gibi bir gayem yok, bir sorun çıkmasın yeter
Mutluluğu bir kızda arıyorum. Ona hayatımı adamak onunla mutlu olmak istiyorum, ama çok şey istiyorum galiba

Mutsuzlukta arıyorum
Huzurda. Huzur bulduğum yerde, huzur bulduğum insanlarda mutluyum..
Aramakla bulduğum mutluluk hep pişman etti. Beklenmedik mutluluklar daha iyi.
Mutlu bir hayat için çok az şeye ihtiyaç var. Bu şeyler de zaten içimizde vardır.
Mutluluğu her yerde aramaya bakıyorum mutlu olmak için özellikle bir neden aramıyorum
İçimde..
aşkta
kendimi gerçekleştirmekte
Soyut duygularla
Aramıyorum aksine yaşıyorum
Aramıyorum artık çünkü yoruldum.
ALLAH’ta bir tek
Aramıyorum, o gerektiği yerde beni buluyor.
Sessizlikte buluyorum
Kokoinde 😂 şaka şaka
Aramıyorum artık bulamıyorum çünkü
Kendim için yaptığım şeylerde
Kendimde
burada 😂
Çöllerde
Bakış açımda :)
sporda
Özgürlükte
Ölümde
Kendimde