Kimler panik atak, anksiyete bozukluğu yaşıyor? Haydi sohbete. Ben 12 yaşından beri psikolojik nefes darlıgı oluyor bazen elimde olmayan istemsizce nöbet kriz geliyor. Astım mıyım diye birçok kez gögüss hastalıklarına gittim astım olmadıgım anlasıldı. Benim gibi bu problemi ceken birçok insan vardır.
Nefes açlığı
Anksiyete Bozukluğu olan kişilerde belirtiler bazen belirgin değildir.
Süreğen bir huzursuzluk, sıkıntı, uzun süre bir yerde duramamak veya bir etkinliği sürdürememek gibi şüpheli yakınmalar görülür.
Bazen de sadece huzursuzlukla artan nefes açlığı yakınmasından muzdarip olunur. Zaman zaman nefessiz kaldığını zannederek derin bir nefes alma ihtiyacı hissederler. Kalabalıkta ve kapalı alanda daralırlar.
Derin ve doyurucu nefes alamamak, nefes almayla ilgili dikkatte artış ve kendini dinlemek de altta yatan bir Anksiyete Bozukluğu'na işaret edebilir.
Genellikle kişiyi huzursuz eden stres faktörleri veya eşlik eden depresyon gibi ruhsal hastalıklar saptanır.
Nefes açlığı
Anksiyete Bozukluğu olan kişilerde belirtiler bazen belirgin değildir.
Süreğen bir huzursuzluk, sıkıntı, uzun süre bir yerde duramamak veya bir etkinliği sürdürememek gibi şüpheli yakınmalar görülür.
Bazen de sadece huzursuzlukla artan nefes açlığı yakınmasından muzdarip olunur. Zaman zaman nefessiz kaldığını zannederek derin bir nefes alma ihtiyacı hissederler. Kalabalıkta ve kapalı alanda daralırlar.
Derin ve doyurucu nefes alamamak, nefes almayla ilgili dikkatte artış ve kendini dinlemek de altta yatan bir Anksiyete Bozukluğu'na işaret edebilir.
Genellikle kişiyi huzursuz eden stres faktörleri veya eşlik eden depresyon gibi ruhsal hastalıklar saptanır.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer