Uzun süre önce bu kadının bazı videolarını izlemiştim. Fakat rüyama ilk defa giriyor. Arabamla gezerken trafik ışıkların kırmızı olduğu yerde durdum. Yanımda bir bayan olmasına rağmen Brandi kaldırımda yanımızdan geçerken ona baktım. Oda bana baktı. Yanına yaklaştığımda elini alıp öptüm. Üzerinde siyah bir kıyafet ve mini etek vardı. Elime bir kart uzattı gitti. Yanımdaki kız umurumda bile değildi. Çok mutlu uyanmıştım bu sabah.
Güzel ama sadece bir rüya
Uyanıp o rüyalarının peşine düşmelisin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Rüyamda Brandi Love'yi gördüm ne anlama gelebilir bu?
Rüyada ünlü birini görmek ve konuşmak çok güzel ve hayırlıdır. Rüyada ünlü birini gören kişi her yerde sözü geçen, kendisine saygı duyulan, nüfuslu ve kariyerli biridir ve bu kişi gerek özel hayatında, gerekse iş hayatında tüm kararları alan kişi olarak tabir edilir. Evli kişiler için rüyada ünlü birilerini görmeleri evlilik hayatında da söz sahibi olmaları anlamına gelirken bekâr kişiler için her şeyin yolunda gideceğine ve hayatta mutluluğu yakalayacaklarına işaret eder
İzlediklerin çok etkilemiş. Kim bilir kaç video seyrettin 😄
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bence sen uzun zaman abaza kalmissin. Bu ne mk kari rahat 50 yasina yakin guzel filanda degil. :D İzledigin p*rno mudur nedir artik senaryonun etkisi😂😂😂😂😂
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hiçte öyle değilim. Paramda var imkanımda var. Ama ben sorumluluk almak istemediğim için kimseye yakınlaşmıyorum.
En İyi Cevaplar