eski okulunda üniversitende de olabilir. Bizimkisi Sağlıkçıya takılan Buldogg :D köpeğe benziyor aynı. Lakabın nedenini de yazın :)
Cevabın nedir?
Bir arkadaşımın okulunda müdür yardımcısına çılgın bakire diyorlardı ama kadın psikopat. Arkadaşımın okuluna uğrayıp kendisini alacaktım. O da sınıftan eşyalarını alıyordu ve koridor acayip kalabalıktı birisi birden "çılgın bakire geliyor" diye bir bağırdı. Ölüm sessizliği derler ya aynen öyle oldu. Kadın direk geldiği gibi bana tokadı bir yapıştırdı neye uğradığımı şaşırdım.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
matrix tahsin hocamız vardı
10 Yorumla
lakap değilde takılırdık Bakkal amcamız vardı bir tane soy isim bakkaldı okul müdürümüzün :) diğerlerine isim takmakla uğraşmadık ders çalışmaktan
00 Yorumla
- +1 yıl
furby :))) çünkü benziyordu, yani küçük zayıf bir kadındı da ne diyim
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
14Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 325 cevap paylaştı. Tek t.şşak derdik bir hocaya :) pantolonu dar giyer her şey ortada olurdu :D
11 Yorumla- +1 yıl
keto en iyisiydi ya turkce ogretmen ayagıyla bizim derslere gelirdi bir arkadasım cengız kurtoglundan bir sarkiyi kendi yazdıgı siir gibi okuyup bide sozluden 90 alınca takıldı lakabi
10 Yorumla okulu bitireli cok oldu her hocanin vardi bir lakabi ama cogunu unuttum aklimda kalanlar uzun burunlu cografya hocasi -gargamel tarih hocasi bekar bir kadin -cilgin bakire, din kulturu ve ahlak bilgisi -hazreti ismayil neyse dedigim gibi unuttum
00 YorumlaDil anlatımcıya samuel eto'o diyoduk anlamıyodu da asdasdasdasd
10 Yorumlakel mürsel
herhalde neden taktığımızı söylememe gerek yok :D10 Yorumla- +1 yıl
Matematik : Ayyaş :D
Beden: Haytavır :D
Sınıf öğretmenimiz : Vurdumduymaz :D
Müdür : Muzo :D
cut.00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Tarih hocasi vardi ticaret lisesi kac kusak bilir..lakabi tos tos
10 Yorumla topitop kafa
kafası neredeyse bezbol topu kadardı aszxa10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. -Tackleberry tip aynıydı adamın yav
10 YorumlaBiri vardı cok zayıftı
İnce agrı derdik :))10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hiç lakap takmadık la. Biz efendi öğrencilerdik.
00 Yorumlamalbora (sigara ismi) adamın adı boraydı.
10 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
kimyacı: jilet nejla
matematikçi: patlak ayfer00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 356 cevap paylaştı. söylersem kaldırırlar
01 Yorumla- +1 yıl
balgamcı..ablası
10 Yorumla cellat :D
00 Yorumla- +1 yıl
Tombalacı Remzi :D
10 Yorumla sıfırcı coşkun
00 Yorumla- +1 yıl
Balbazar vardı :)
10 Yorumla - +1 yıl
şuayip derdik
00 Yorumla köfte ismail
01 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 36,6b cevap paylaştı. palamut :)
00 Yorumla
Devamını Gör(17)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar