Bu eteği alacağım, bunun üstüne hangi gömlek daha yakışır sizce? Öğretmenin bu arada.

Beyaz
Siyah
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bu eteği alacağım, bunun üstüne hangi gömlek daha yakışır sizce? Öğretmenin bu arada.

Etek siyah olduğu için kombine beyaz renk katmak daha uyumlu olacaktır ama tabi o dekonte baya fazla gibi geldi bana yani en azından öyle düşünüyorum ama yakışacak olan beyaz gömlek
Yanlış anlamadım demi, okulda o yırtmaçlı eteği mi giyeceksin 🙄
Doğru anlaşmışsın
:D
Cevap
28Cevap
Siyah bence..
Böyle etekle okula gitmek yönetmeliğe aykırı değil mi bı ara gündem olmuştu TV ye bile çıkmıştı öğretmen yönetmeliğe karşı giyiniyor die
Özel okul
Siyah seç bnc beyaz sade olsa güzel olurdu bu çizgili o etgn üzerine yakışmaz bnc
İki gömlek de uygun fakat etek yırtmacı biraz fazla derin geldi yinede siz bilirsiniz
Beyaz olanı al, hatta linki de at bana 😂
Altına da kırmızı bir stiletto çok yakışır.
Ablam ne öğretmenisin bilemiyorum ama bari siyahı giy ve düğmeyi kapat. Yoksa gençler wc den gelemeyecekler.
öğretmenine çıkma teklifi mi ediceksin normal kıyafet giy git işte
Öğretmenim zaten
ha yanlış anladım öğretmenine gidicen sandım böyle nikotini fazla kaçırdım bugün sanırım :D
Sanırım :D
siyah gömlek iyi onu alın onun yanına gider
elimi yüzümü yıkasam iyi olacak. dfggdf.
iyi akşamlar hanfendi
Sizede
beyazı giy ama fotodaki kadar düğmeleri açma yoksa farklı algılanırsın.
Genel bakilirsa gomlekler pek uygun degil ama siyah olabilir
Beyaz daha resmi olur o tarz bir eteğe siyah kombin yaparsan okul için fazla çarpıcı olur
Bu eteğin yırtmacı fazla değil mi? Gömlek olarak İlki bence.
Siyahi giyerse huzurlu ve dikkat li bir ders olabilir
Siyah çizgili beyaz gömlek daha çok yakısır bence hanımefendi
Vow böyle mi gideceksin cidden. Süper olur ya. Ben olsam direk düşerim sana
siyah giy sonra ogretmenler odasinda benim yanımda otur gülüm
Bencede kombini boğmaması açısından beyaz gömlek diyorum.
ayrıca eteğin yırtmacı çok ön planda olmaması için siyah 15 denye külotlu çorapla kombinlersen güzel olur 😉
Siyah ince parlak izsiz çorap giy. Jartiyer diyeceğim ama belli olur dikkat çeker. Don izi belli olmasın diyorsan donsuzda gidebilirsin.
Beyaz daha güzel üniversite öğretmenimisin
Lise
lisedir umarım
Lise grubu evet
Beyaz gömleği giy ve öyle git
Şaka falan misin, kufretcem smdi. Okula boyle mi gidiliyo¿
Inanilmaz ya. Senin derdin ilgi cekmek degil, bilgi ve yontem ogretmek olmali.
Ayrica bi insan zorla seksi olcam diye ugrasirsa o kisi seksi olamaz inan buna ve okulda amac seksi olmak olmamali. Degil mi (:
Bu ne ya kardes falansiniz heralde... dusuk seviye zihinlerle ugrasmayi sevmiyorum. Gidin naparsaniz yapin.
:) bisey demicem ya... dersem saglam hakaret ederim uzulursun... hadi size ii ilgi cekmeler. Devam boyle. Ekmeginize mani olmayalim.
Cahil cahil konusma ya.
Bu dediklerim batiyosa cahilsindir zaten. Hala konusuyosun.
Gulebilirsin. Sizin bu anlamsiz seksi olma cabaniz da turbanlilarin surekli magdur olmasi gibi iste. Aynisiniz benim icin.
Bana yobaz demeye getirdin ya.. neyse seninle flortlesmicem.
1. Ogretmen, seksi olmak icin cabalamaz. Kadin/erkek olmasindan bagimsiz bu dedigim. Ve bunu soyledigim icin yobaz vs diyemezsin.
2. Biri israrla seksi olmaya cabaliyosa o kisi seksi degildir zaten.
Yani eglenmeye vs giderken ne giyeyim diye sor bu normal ama ogretmenim, okula boyle gitcem hangisi daha iyi diye bu sekilde sormak bayagilik.
Bence gayet anlasilir.
Birincisi kadın oraya şey yazmamış, Sizce hangisi seksi onu giyicem falan da yazmamis, hangisi daha yakışır yazmış. Ve eteğin dekoletsine bakarak (insan gibi yorum yapmayip) kötü yorum yapıp, bi elbisenin görünümü yüzünden bize iğrenç hitamlarda bulunup ha neymiş efendim ben sizi ekmeginiden etmiyimmiş, mağdur edebiyatı yapip neymiş iste siz türbanlıları aşagılıosunuz falan cümleleri burada sen kurdun kardeşim bi onu kabullen
Ikincisi böyle elbiseleri gördüğünüzde hemen o yobaz aklınıza şey girmesin, ya bu dikkat çekmeye çalışıyor, erkekleri etkilemeye çalışıyor, seksi olma çabası var demeyin işte bu da senin ne kadar cahil olduğunun göstergesi. Bi elbise kisiye yakıştığı için kişi içinde kendini güzel hissettiği için de giyer
Bende açıkça anlattım ama anlatacağını pek düşünmüyorum
Ne diyon ya of..
Bak kadinlara kotu konusmayi sevmiyorum tamam mi... ama biraz haddini bilsen de dedigimi anlasan bana bu kadar cemkirmezsin. Seni anliyorum canım degilim. Biraz kendini gelistirmen lazim. Bana istedigin kadar hakaret et, yobaz de bu benim umrumda degil. Bi derdin varsa da yardimci olmaya calisirim ama beni sokak roportajindaki embesil insanlarla bir tutman sana bisey kazandirmiyo.
Seni anliyorum canım degilim yazdim kendi kendine cevrilmis bu neden oldu ajsjdjfj
Salaq yazinca ceviriyo, iyimis sjdjnf
Pembeli anonim, her cevabında off seninle konuşamıcam şöyle böyle yaza yaza destan yazmışsın. Bir insan etek giyiyor, dekolte giyiyor diye seksi olma çabasına girecek değil. Kimin ne giyip giymediği sizi ilgilendirmiyor. Ayrıca okuldan geldi şık ve güzel giyinin mesajı. Pazartesi günü fotoğraf çekimi olacak.
Şık olmak icin illa derin dekolte mi giymek gerekiyomus :d
Ve ayrıca bir edebiyat öğretmeni olarak, umarım hayatınızda böyle yazdığınız gibi konuşmuyorsunuzdur yoksa Allah yardımcıları olsun. Hatırlatayım birde Türkçe klavye diye bir şey vardır içinde ı, c, s, vb. harfler var ara sıra kullan onları.
Git dizustu etek ve gomlek giy yine şık olursun sana uzun etek veya bol pantolon giy demedim yani...
Bana dicegine seni tutan yazara soyle onu :D
Kendi kararlarımı kendim verebiliyorum diye hatırlıyorum. Nasıl bir etek giyeyim diye düşünseydim öyle sorardım soruyu. Soruda hangi gömlek bu eteğe daha uygun olur. İki gömlekten birisini seçin cevabı yazın veya beğenmiyorsanız bu kadar destan değil, tek bir çarpı ile soruyu kapatın.
Siyaha siyah kaybolma bence zıt renk kombinini daha iyi gösterir ya da geçiş renkleri
Uww bu nasıl teacher böyle
Siyah gömlek daha güzel duruyor
Alacaksan beyazı al ama eteği de değiştir bence
o eteğe crop giy git bence
Muhteşemsin hocam :)) beyaz tabii ki
Öğrencin olabilir miyim?
Siyah güzel de pantolonla uyuşmamış
Beyaz daha güzel duruyor
ikisi olabilir siyah beyaz
soyah öğrencilerin motivasyonunu yükseltir
Siyah daha iyi
Yırtmaclı olanı