Şimdi burada "hesabı kim ödemeli?" temalı bir soru sorsam hepiniz erkek diyeceksiniz hiç aksini iddia etmeyin sorulmuşları var https://www.kizlarsoruyor.com/ara?q=hesab%C4%B1+kim+%C3%B6demeli Eee pekala madem öyle o halde gelelim asıl meseleye. Hesabı erkeğin ödemesi isteyen güruhun ücretli görüşen güruhtan ne farkı var onu açıklayınız.
Şahsen ben bir fark göremiyorum. Belki kaçırdığım bir şeyler olabilir. Neyi gözden kaçırıyorum anlatın bana?
"Canım yalnız ben ücretli görüşüyorum" diyen kadınla, "hesabı erkek ödemeli" diyen kadın arasındaki fark nedir?
Durumdan duruma değişir bence hesap olayı. Öncelikle onda bir anlaşalım. İlk buluşma ise daha henüz ortada net bir durum yok bişey yok dolayısıyla kim ne yediyse onu ödemeli, sevgililik levelinde her ikisi de öğrenciyse yine aynı şekilde hesap bölüşülmeli, biri çalışıyor diğeri öğrenci ise bir iki seferlik fazladan yani çalışan kişi ödeyebilir, evlilik aşamasında yine henüz ortada elle tutulur birşey olmadığından hesap kim ne yediyse onu öder şeklinde olmalı. Evlendikten sonra ise her iki taraf çalışıyor ve bütçeler ayrı ise yine yarı yarıya ödenebilir veya o an kimin üzerinde para varsa o öder, her ikisi de çalışıyor ancak bütçe bir ise sen ben diye bir durum olmaz zaten, yok biri çalışıyor diğeri çalışmıyor ise çalışan öder net yani. Onun dışında da yani bir buluşmada hesabı erkeğin ödemesini isteyen kızı da ücretli görüşen kişi ile kıyaslamak yine de ayıp olur, hakaret sayılır yani. Arasındaki fark var elbet öncelikle normal kız ile birlikte yediğin içtiğin şeyi ödersin, ücretli olan da yenilip içilen şeyleri zaten sen ödersin onun dışında kıza fazladan para yedirirsin.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
İyi güzel anlatmışsın da ben çiftler arasında ne olması gerektiğini değil, A diyen kadınla B diyen kadının arasındaki farkı sormuştum. Her ne kadar katılmasam da son cümle yeterliymiş
Diğer konudaki görüşümü de belirtmek istedim. Direk soruna cevap vermiş olursam hesabı erkek ödemeli diyen kişi gibi olmuş olurdum. Öyle anlaşılmak istemedim.
Flört , sevgili , eş durumundaki bir kadın ile yemeğe çıkıyorsan , o kadın a hesap ödetmek erkeğe yakışmaz. En azından ben kendime yakıştıramam. Ücretli görüşen bir kadın ile zaten duygusal bir bağın yok !
Az önce başıma geldi ortamda bir kadında vardı hesap ödeme konusundan tartıştık hesabı ben ödedim oda kısır ısmarladı altta kalmak istemeyince bende kırılmasın diye tamam dedim
Her zaman herkesten daha iyisi vardır, bunun bilincinde oldukları için kıskançtır kadınlar. Kişi kendinden bilir işi felsefesiyle yola çıkarak, karşısındaki erkeği de öyle görürler. O sebepten kendinden güzel tipleri kıskanırlar, erkeğinin yakınından uzak tutmak isterler. Evet, daha güçlüsü çıktığında, alternatifi oluştuğunda, yeni erkeği o olur..
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > "Canım yalnız ben ücretli görüşüyorum" diyen kadınla, "hesabı erkek ödemeli" diyen kadın arasındaki fark nedir?
En İyi Cevaplar