Sıkılıyorum çıkamıyorum artık işin içinden ne dua kar ediyor de de gözyaşı arıtk kendmie fazlayım

ya artık bana hayat fazla geliyor her şey bitse diyorum ne güzel olur atmasın bu kalbim duymayım artık hiç bir şeyi yaşam olmasın göz yaşlarım dursun.kpss derdi olmasın 10 yıldır bıktım hayattan bir tarfat kpss bir taraft galendarlık bir tarafta kız arkadaşsızlık bir tarafat borçlar bir tarafta aile(annecim) bir tarafta hayat bir tarafta köle gibi olmam bir tarafta ezilmem bir tarafta üç diplomalı boş insan olmam bir tarafta üniversteim artık hiç birini bir araya getiremiyorum. kpss bu sene kalkıyrmuş ben ne iş yapacaım ki? ne torpilm var ne de atayacak birisi ya zor geliyor bana üç üniversite bitirp de boş gezmek. zor gelyor bana birisi sevişirken ben ders çalışıp karşılık alamamak zor geliyr bana yaşamak zor geliyor allah zor gelyor niye ben ya ? bu kadar gücüm yok ki?çekip gitsme bir yerlere bitse her şey her şey bitse mezarda ölüye imreniyorum şimdi bu kadar mı zor yaşamak bu kadar mı zor kız arkadaşsızlık bu kadar mı zor onursuz yaşamkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Sıkılıyorum çıkamıyorum artık işin içinden ne dua kar ediyor de de gözyaşı arıtk kendmie fazlayım